Smokin napisał(a):
wybacz ale nie podejmę z Tobą jakiejś głębszej polemiki
Dziękuję bardzo, bo oszczędzi mi to trudu polemizowania z kimś, kto nie potrafi zrozumieć dlaczego przytoczyłem sytuację z bójką po szkole, gdzie nie potrafi zrozumieć, że nawiązuje do działania mechanizmu nakręcania oglądalności, a nie osobistych preferencji.
Smokin napisał(a):
skoro wylatujesz mi z golfem
Jest to kolejny powód, dla którego nie powinienem z Tobą polemizować, ponieważ nie powinienem polemizować, kto zarzuca mi jeden z najbardziej nadużywanych zarzutów - brak czytania ze zrozumieniem - w szczególności wobec zjawiska opisanego w pierwszym tiret mojej wypowiedzi, a na próbę cytowania przytacza inną dyscyplinę sportu, niż ja przytoczyłem.
Smokin napisał(a):
oraz posyła tam pozdrowienia!!!
Mnie to bawi na ten przykład. Na pewno nie przeszkadza. Skoro siedział i ma tam wciąż z kumpli, z którymi się zaprzyjaźnił i posyła pozdrowienia, to mnie to nie przeszkadza

Jakby mi to bardzo przeszkadzało, to byłoby coś nie tak. Musiałbym dyskredytować znacznie większą ilość sportowców, nie tylko z PL. W taki sposób nie wyrządza mi krzywdy, to jest sport, brudny, bo brudny, ale taka jego m.in. natura.
Smokin napisał(a):
Napiszę tylko tyle, że ja jako polak wstydzę się, że mój kraj reprezentuje dureń w pomarańczowym kubraku ze skrótem PDW (pozdrowienia dla więzienia) na chuście... z którego szydzą nawet komentatorzy w studio!!!nie podoba mi się, że godło Polski jest łączone z bandyckimi skrótami i symbolami

To żaden patriotyzm...
Ale to są jednostkowe przypadki, nikt tego nie poważnie nie bierze, więcej luzu kolego

Jest Polakiem, odsiedział swoje, wyszedł, wychodzi na prostą, jakie ma godło reprezentować, Arktyki? Więcej bandytów mamy w Parlamencie naszym i euro, a martwisz się jednym agresorem z ulicy heheh
Smokin napisał(a):
aby stawiać go wyżej lub nawet na równi z adamkiem a już na pewno aby traktować go jako polską nadzieję wag
A czy on tak o sobie mówi, że jest na równi z Adamkiem? Jak tak to sorry, ale jak nie, to hejtuj fanbojów i promotorów, czy kogoś tam.
Mnie np. wali, czy jeden, czy drugi kelner, mi się walki Szpilki podobały, bo była tam walka i emocje i to się fajnie ogląda. Tylko za każdym razem, jak się kogoś na piedestał wynosi, to traci "wynoszony".
Fajnie, że jednak zauważyłeś, że chłopak jest ambitny - bo o to mi najbardziej chodzi i to najbardziej doceniam. Dążenie do celu jest git

tzn. spoko
Smokin napisał(a):
PDF! pozdrownia dla forum i very very christmas lol

Zabawne, że dostaję uwagę dot. mojego wieku od faceta, który tak pozdrawia forum i to w połowie stycznia heh.
Cóż, nie zachowałem konsekwencji z 1. zdania tej wypowiedzi i napisałem kilka słów, teraz żałuje, bo praktycznie nie odpowiedziałeś argumentami, ale skupiłeś się na dewaluowaniu mojej osoby jako komentującej, nawiązując do braku czytania ze zrozumieniem i wieku.
Hmmm... Może ten mój żart z oglądaniem tenisa (bo tak należało to odebrać, a nie argument [przy okazji nadużywając słowa argument]), był zbyt agresywny (może coś zabolało) - przepraszam.