Bezpieczniki są w porządku
[ Dodano: 22 Listopad 2007, 21:23 ]Dwa dni nie jeździłem, dziś było OK. A wieczorem znowu to samo.... Co to może być? Jakieś pomysły ktoś ma?
[ Dodano: 22 Listopad 2007, 22:12 ]2 dni nie jeździłem, dziś od rana było w porządku. A wieczorem znowu to samo.... Ma ktoś jakiś pomysł?
[ Dodano: 23 Listopad 2007, 14:29 ]Zauważyłem jeszcze jeden objaw: NIE DZIAŁA PODGRZEWANIE SIEDZEŃ!!!!! Czy ktoś widzi związek??????????????????????????"
[ Dodano: 23 Listopad 2007, 15:25 ]Dziś zdjąłem na chwilę klemę z akumulatora i jeszcze raz sprawdziłem bezpieczniki.Źle włożyłem bezpiecznik od centralnego zamka (nie w to miejsce) więc nie działał, ale nie działało też radio, za to pokazał się zegar na panelu radia. Czyli postęp z wyświetlaniem na panelu radia, ale za to radio przestało grać całkiem. Naprawiły się kierunki i podgrzewanie siedzeń. Blokada drzwi po ruszeniu nie zadziałała. Teraz włożyłem w dobre miejsce bezpiecznik od centr.zamka i działa. Radio też zaczęło grać i można nim sterować. Zobaczymy jak będzie dalej. Pozdrawiam forumowiczów.
PS.
Do E39 diesel kombi potrzxebuję jednak tłumaczenia oznaczeń bezpieczników tych w schowku i tych w bagażnku. Na forum nie znalazłem. Dzięki
[ Dodano: 23 Listopad 2007, 15:26 ]
[ Dodano: 24 Listopad 2007, 15:57 ]Jednak centralny zamek pada. Wieczorem nie działał znowu, rano wszystko w porządku