Nightfox napisał(a):
harnas621 napisał(a):
zreszta twoj tok myslenia jest dokladnie taki jak niektorzy tu na forum pisza o wyplukaniu uszczelniaczy poprzez stosowanie dobrego zalecanego do danego motoru oleju i zalewaja silnik bmw olejem mineralnym
chyba Ci się cos pomieszało

nawet nie wiem czemu do mnie pijesz o jakieś wymiany na mineral ale ok. rozebrałeś pare silników i co stwierdziłeś że awaria była przez jazdę z mniejszą ilością oleju .?
Kolego !!!!! nie pije do ciebie osobiscie - tylko komentuje albo odnosze sie do tego co piszesz- owszem rozebralem kilkadziesiat silnikow i byly tez i takie jezdzone bez oleju lub mialy go zdecydowanie za malo - zreszta jak sie takie popsute auto dostanie do roboty to widac jak ludzie " dbaja i oszczedzaja" - mam na mysli filtry , paski i oleje wlasnie -motor , ktory powinien hulac na pelnym syntetyku zalewany jest mineralnym , dolewane sa do olejow roznego rodzaju tzw. doktorki , ktore maja poprawic motor a pomagaja tak jak nieboszczykowi zastrzyk -przyklad o uszczelniaczach jest tez tylko przykladem - jesli simering puszcza olej to sie go zmienia i tyle - konczac temat powiem tak - kazde auto ma wlasciciela i kazdy czyni z nim co mu sie podoba