Na początku chciałbym wszystkich powitac bardzo serdecznie, jestem nowym użytkownikiem na forum. Tak zupelnie szczerze to trafilem tu przypadkowo jakis rok temu, snujac plany na temat zakupu auta, pierwotnie AUDI A3 ( tylko i wyłacznie ), jednak czytając wasze posty doszedlem do wniosku że warto ta sprawę jeszcze przemyśleć i tak narodziła sie moja miłość do BMW

. Opcja pierwsza- zakup E36,kwota do 20 000, wszystko by bylo ok, gdyby nie fakt ze nie mieszkam w Polsce tylko w Walii a auto mialo byc kupione w Polsce bądz u ,,wrogów,, zza zachodniej granicy. I tu zrodzil sie problem- dzien i noc jak niektorzy z Was sleczalem na necie sledzac wszystkie mozliwe ogloszenia od allegro przez inne autoscoty i mobile. Nie jedną wyprawę zafundowalem mojemu Tacie ktory w moim imieniu jezdzil i ogladał ww wynalazki. Po tym co przeszedl szukajac auta w Polsce przyszedł czas na kraj sąsiedni. Podczas wyprawy do Bremen znalazł wreszcie coś co mi odpowiadało mniej wiecej w 90%. Zamiast wymarzonej E36 coupe R6, kupił E46 sedan 318i. Na początku kompletnie nie byłem przekonany co do tego autka ( konkretnie do silnika) ale powoli mi przechodzi, wiadomo nigdy nie bedzie to R6,jedyny slyszny wybor,ale mam moje ukochane BMW i to mi wystarczy, a pozniej sie zobaczy,może jakis SWAp bądz cos innego. Poniżej postaram sie wkleic kilka fotek mojego autka.