Witam. Posiadam BMW E46 320D Touring 2000r. Mam taki problem ze swoim pilotem. Czasami działa a czasami przestaje. Posiadam klucz taki jak na zdjęciu poniżej. Kiedy chcę otworzyć auto to nie otwiera, a lampka w środku auta się zapala tak jak by otworzyło auto. Zamykanie i otwieranie bagażnika działa bez problemu. Przycisk w środku auta obok przycisku do awaryjnych też czasami działa a czasami nie i te plastiki mi się tam ruszają i zastanawiam się czy może tam przy tym przycisku nie robi coś zwarcia i jak by cały czas trzymało zamek. Mogę wtedy otworzyć tylko wkładając klucz do zamka i tylko mi otwiera drzwi od kierowcy, kiedy ciągnę za klamkę od środka to drzwi pasażera też się nie chcą otworzyć tak jak by ten cycek chciał wyskoczyć, ale coś go trzyma, klamka nie stawia oporu. Do tego jeszcze nie wiem czy ten mój klucz jest rozbieralny bo chciałem wymienić w nim baterię to mi gość powiedział, że on powinien się ładować w stacyjce, że nie jest rozbieralny bo jest sklejony i można go tylko otworzyć rozwalając go. Na drugim kluczu jest to samo, zamyka auto, ale nie otwiera. Macie jakieś porady? Może ten klucz da się normalnie rozebrać żeby wymienić baterię czy jak??