Smokin napisał(a):
dzięki

a co do tych kultowych e46 to prawda, pałęta się teraz tego pełno wszędzie
Przemo432 napisał(a):
Coraz bardziej podobają mi się lexusy, ciekawa alternatywa dla bmw.. niestety nie miałem okazji jeździć żadnym

podobno bezawaryjne

Widzę, że zdjecia znalazły się też w ogłoszeniu.. jaki powód sprzedaży ?
mam coś na oku ale nie pali się z tą sprzedażą w sumie, jak sprzedam to zrealizuje plany
///david napisał(a):
auto stylistycznie ciekawe z niezłymi osiągami i dobra techniką...ale to co się dzieje w środku to totalne nieporozumienie...jak w Lanosie

daniel1 napisał(a):
Zoom in (real dimensions: 2448 x 1836)Obrazek
Zoom in (real dimensions: 2448 x 1836)Obrazek
Przecież coś takiego jest w Yaris i Auris

nie to że bronie swojego auta ale lanosa to mi środek nijak nie przypomina
Smokin napisał(a):
///david napisał(a):
Smokin, jeździłem takim IS250 - wiem ,że spasowanie jest ok ale wygląd jest tak tandetny ,że dla mnie nie do zaakceptowania w tej klasie samochodu
a to już charakterystyka kitajców niestety

czy to Honda czy Toyota czy Lex...wszystkie są surowe w środku i z Niemcem nie ma porównania.
Auto jest bardzo dobrze wykończone, nie ma tu tandetnych plastików ale jak wspomniałeś do niemca trochę mu brakuje
renoraines napisał(a):
Tak jak wspominałem IS-F rewelacyjne auto, zwłaszcza Black.
Stylistyka rzecz gustu, mnie się minimalizm podoba, a przesadą jest np rozbudowana konsola Carrery czy Panamery.
z tym się nie zgodzę, środek nowej Panamery czy Carrery poprostu powala

!kuchar napisał(a):
IS-F super sedan i godny konkurent M3. Nie interesuje mnie czy jest 1,5s wolniejszy (lub szybszy) od 0-270km/h ale 5.0 V8 NA robi robote (i pewnie elastycznością między 2-5krpm trochę gniecie 4.0 w M3 E90). Poza tym stylistycznie robi wrażenie - na zdjęciach tego nie widać ale np. w białym lakierze na żywo wygląda fajnie, muskularnie.
może nadaży się okazja to porównam swojego IS-F z M3 E92 bo to niewątpliwie najbardziej konkurencyjny rywal