Kamil_ napisał(a):
Czarny napisał(a):
szkoda, ze zaraz pewnie wleci jakies badziewne
nie wiem czemu miały by być badziewne.... nie bardzo rozumiem. Jak by miało tak być to już pewnie by tak było, bo parę kompletów w garażu ma....
już tłumaczę... pewnie nawet wciąłeś to za hejt, tymczasem jest zupełnie odwrotnie!
no bo każde inne, niż Styling 6 (bo raczej zmiany na S. 15 nie podejrzewam

) jest na E38 badziewniejsze, bo S.6 jest najładniejsze i tyle

według mnie rzecz jasna

na tym kole mi się szczególnie podoba i jakieś takie dziwne nostalgiczne uczucia wywołuje, wyciska łzy, a takie np. S. 37 - owszem, wygląda ładnie, schludnie, ale dla mnie już nie ma tego czegoś, tego sentymentalnego, podróży w czasie do lat 90. - gdzie te wspaniałe limuzyny powstawały i były pojazdami elit, prezesów, szefów, mafii, wielkich firm, biznesmenów, zamożnych ludzi sukcesu... powożąc ich w dostojnym stylu, komforcie, same auta były zawsze zadbane, czyste, lśniące. Najczęściej, właśnie na "zwykłych" felgach, rzadziej na jakichś 19 calach.
Z biegiem czasu, te auta strasznie potaniały i już zakup stał się dostępny dla amatorów takich pojazdów z uboższym portfelem, m.in. młodzieży, która co robi? Przyciemnianie, felgi, gleby, takie tam różne rzeczy, co w serii 3, czy 5, czy innych 7 jakoś mnie tak nie rusza mocno (ale nie mówię, że wcale), o tyle w przypadku E38, jakoś szczególnie boli, bo albo dziś one mają te S. 6 albo S. 15, ale wynika to z totalnego olewania i po prostu użytkowania - takie auta często mają brakujące listwy, porysowane klosze, wiecznie uwalony czymś lakier, z kolei jak trafi się ktoś, kto dba, zajmuje się szczegółami, myje auto, ale zazwyczaj ładuje jakieś wielkie koła i tak dalej no i dalej takie 7er zobaczyć w iście fabrycznym stylu i stanie, to jest prawie nierealne...
No cóż, można mnie hejtować teraz za takie ortodoksyjne podejście, natomiast ja dziękuję, że mogłem się naPaczeć na sesję powyżej i zaspokoić te moje chore fantazje choć na chwilę

+ jeszcze te 2. zdjęcia, nie wiem, czy z filtrem, czy nie, ale wyglądają jak skanowane i zrobione kilka ładnych lat temu - i to jest fajne!