pawelos666 napisał(a):
Zimny nie wiem skad sie wziales ale ja na tym forum siedze tylko ponad 7 lat i (w przeciwienstwie prawdopodobnie do ciebie) mialem okazje rozbierac na czastki te nasze pompy vp i cp do reg dla boscha od poczatku produkcji tych pomp od kiedy wszedl cr. wiec co nieco widzialem i wiem
to że jesteś na forum nie przesądza o niczym/może się nie zaaklimatyzowałeś/czytając twoje posty?
pawelos666 napisał(a):
ten zawor co pokazujesz to psuje sie w 1 aucie na milion i mialem ich w rekach dziesiatki. nie ucz mnie prosze co to za zawor i jak dziala. ja nie uwazam tego za problem w tym samochodzie, bo nie spotykam sie z tym problemem w m47n,
czasami trafiają się różne przypadki,powoli dojdziesz do tego.
pawelos666 napisał(a):
dlatego tez nie uwazam tych elektrozaworow za problem nawet gdyby byl problemem
no tak a masło jest maślane,fajne mamy niepotrzebne gratisy w autach
pawelos666 napisał(a):
o egr pisze bo zasyfiaja sie olejem bardzo czesto i auta kopcą kiedy egr sie zawiesza zaczyna pracowac chaotycznie. znam ludzi ktorzy przez to sprzedali auto bo mysleli ze jest cos nie tak z turbina lub wtryskami (auta kopca na czarno). po ~10 latach jazdy zawor egr przestaje pracowac ok i zostaje obrosniety nagarem.
myślisz że ludzie są głupi?że nie sprawdzają w pierwszej kolejności właśnie egr poprzez odpięcie czy zaślepienie?
pawelos666 napisał(a):
wlej do paliwa miksolu mineralnego do tego m57, czy m47n ktory "posiadasz" zrob kilka tys km z jazdą na malych dystansach zapewniam cie ze nie ustoisz pozniej przy aucie
dzękujemy ci za tak szczere i fachowe porady...na temat dodatków do paliwa
pawelos666 napisał(a):
a teraz zamilcz prosze, a przede wszystkim zakoncz krytyke innych, nie podwazaj wiedzy innych uzytkownikow i ich pomyslów. spojrz na liczbe swoich postow.
kolego,jak nie chcesz pisać to nie pisz ,nikt nikogo tutaj nie przymusza.jestem na forum to się udzielam i pomagam jak tylko mam czas a jak ktoś się pomyli/czy opowiada bzdury/to mu to udowadniam odpowiednimi przykładami

czy liczba postów czyni z ciebie fachowca?czy np.posiadanie bmw f10 oznacza że ktoś jest z Rosji?