Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj. Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.
Proszę również o poprawne tytułowanie tematów: [Exx] Tytuł tematu
Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji.
czesc pisze z takim pytaniem mam e91 320d i chciał bym założyć zegary z 335d lub 330d ze względu że sa ładniejsze . orientuje sie ktoś czy bedą działały i jak jest z przepisaniem przebiegu ?
Posty: 3 Lokalizacja: Warszawa Moje BMW: 318d++ Kod silnika: N47N
Domyślam się, że chcesz założyć wersję HIGH (z ruchomym wskaźnikiem tempomatu, większy i wyższej rozdzielczości wyświetlacz między zegarami, permanentne podświetlenie zegarów):
Można założyć takie zegary bez problemu, pod warunkiem przygotowania elektroniki licznika (przebieg) pod Twój samochód a następnie zakodowania pod Twoje wyposażenie (funkcje). Pamiętaj, że było kilka wariantów liczników: preLCI (powyżej) i LCI (różne wskazówki i podziałki), 260 i 280 km/h, czerwone pole od 4800 lub 5000 obr/min.
U mnie po dodatkowych modach (tarcze i podświetlenie) wyglądają tak:
_________________ Modyfikacje liczników Warszawa.
Ostatnio edytowano 18 maja 2017, 21:36 przez Santa Cruz, łącznie edytowano 1 raz
A da się coś wyczarować, żeby podczas jazdy wyświetlało temperaturę cieczy w e9x?
Temperatura silnika test numer 7.
_________________ "Jeszcze dziś, nawet po tym, co się wydarzyło w Ronde di Andora bardziej boję się, kiedy wychodzę na spacer, niż kiedy prowadzę auto." RK
Posty: 3 Lokalizacja: Warszawa Moje BMW: 318d++ Kod silnika: N47N
kinko napisał(a):
A da się coś wyczarować, żeby podczas jazdy wyświetlało temperaturę cieczy w e9x?
W samochodach z silnikiem 3.0 benzyna i 3.0 diesel M57 można skonfigurować licznik do wskazywania temperatury oleju zamiast chwilowego spalania. Jeśli ktoś z Warszawy jest zainteresowany przetestowaniem to zapraszam do PW.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 7 gości