Siema jako ze nie znalazlem do tej pory rozwiazania na moj problem zwracam sie do Was z prosba o pomocna dlon, Pacjent to E34 m50b20 z 93 roku sedan, problem wyglada nastepujaco- jadac bunia jak zawsze najpierw poczulem ze pedal gazu nie reaguje, obroty spadly na zero i swieci abs wiec zjechalem na bok i probowalem ja odpalic niestety nic z tego kreci kreci ale nic z tego wszystkie kontrolki gasna procz abs, po przeszukaniu forum podmienilem akumulator sprawdzilem bezpieczniki i dalej to samo jedynie raz jak ruszylem klemami zapalila dojechalem do domu i centralnie pod domem zgasla i Tak stoi Od tamtej pory, w miedzy czasie sprawdzilem tez przekazniki i pompe paliwa co wedlug mnie dziwne krecac rozrusznikiem (kreci jak szalony) pompa jakby nie dawala paliwa dopiero po podlaczeniu napiecia z akumulatora na bezpieczniki nr 23 podaje paliwa,chcialem dodac ze w momencie gdy blad abs znika auto odpala Od Kopa prosze jak ktos z Was mial podobna sytuacje niech sie wypowie bo ja juz nie wiem co robic, pozdrawiam
|