BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 2 maja 2025, 03:45

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 427 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 22  Następna strona

Na kogo głosowałeś?
Bosak 33%  33%  [ 24 ]
Trzaskowski 26%  26%  [ 19 ]
Duda 18%  18%  [ 13 ]
LGBT 1%  1%  [ 1 ]
Jakubiak 0%  0%  [ 0 ]
Kamysz 3%  3%  [ 2 ]
Witkowski 0%  0%  [ 0 ]
Hołownia 7%  7%  [ 5 ]
Żółtek 4%  4%  [ 3 ]
Tanajno 0%  0%  [ 0 ]
Piotrowski 0%  0%  [ 0 ]
Nie głosuję 7%  7%  [ 5 ]
Liczba głosów : 72
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Na kogo głosowaliście?
PostNapisane: 14 lipca 2020, 15:00 
Zacna persona forum

Moje BMW: MK7 GTI PP
Kod silnika: CHHA
Napiszę ostatni raz.
Rzuć konkretem, pokaż mi gdzie ktoś z konfy mówił, że się będzie bratał z pisem.
Konkretny link do wypowiedzi.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 14 lipca 2020, 15:19 
Forumowy terrorysta

kai nie potrafisz ogarniać wyszukiwarki? To podpowiem wpisz w google Bosak koalicja pis i pojawią się wyniki.
Powtórzę, mysl samodzielnie oraz dodam czytaj ze zrozumieniem i nie rób dziecinady jak totalna opozycja w stylu ''nie bo nie''. Czyżby to powodowała porażka Czaskowskiego? :rotfl:

PostNapisane: 14 lipca 2020, 15:22 
Zacna persona forum

Moje BMW: F30
Kod silnika: N20B20
Garaż: było e39 530i http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=155769
było e46 325i http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=165786
jest f30 328i http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=168768
Jak głosowano z podziaem na rozne grupy. Zrodlo PKW:

Wykształcenie:
Wyższe 66:34 Trzaskowski
Średnie 50:49 Duda
Zawodowe 74:25 Duda
Podstawowe 77:23 Duda
Grupa 30-39 55:45 Trzaskowski
Grupa 40-49 55:45 Trzaskowski
Grupa 50-59 60:40 Duda
Grupa 60+ 62:38 Duda

Grupy zawodowe:
Student 70:30 Trzaskowski
Usługi 56:44 Trzaskowski
Kierownik/Specjalista 68:32 Trzaskowski
Właściciel firmy 67:33 Trzaskowski
Bezrobotni 65:35 Duda
Emeryt 64:36 Duda
Robotnik 66:34 Duda
Rolnik 81:19 Duda

PostNapisane: 14 lipca 2020, 17:30 
Forumowy terrorysta

PKW posiada dane dotyczące głosowań według zamieszkania, tu można określić który kandydat wygrał w miastach, na wsiach czy też w więzieniach. Od lat wybory parlamentarne i prezydenckie w zakładach karnych i aresztach śledczych wygrywa PO.

Glosowanie jest anonimowe wiec PKW nie posiada danych dotyczących głosowań według wieku , wykształcenia czy zawodu.

A propos samego wykształcenia. Przypomina się powiedzenie, ze bycie magistrem, a bycie mądrym to dwie różne rzeczy.

Potwierdzają to, wypowiedzi forumowe m.in. zarzucanie PIS ze skupia w swoich rekach władze , jednoczesnie nie widzac ze PO tez skupiała w swoich rękach prezydenta, rzad,sejm, senat, tk, krs, NIK, sn i tvp.
Ale o tym tvn i wyborcza oraz newsweek nie wspominaly. :rotfl:
Czy też wypowiedzi medialne , jak ostatnio bylego piłkarza , który zapomniał, że dyplom AWF otrzymał od komunistów za zasługi, podobnie jak inni piłkarze w tamtym okresie w slaskich klubach zostawali inżynierami górnikami.

Pojawił się tez zabawny twitt *
Obrazek

* nie ma sie co obrażać na uzycie nazwy tego miasta, po prostu z Mazowsza bliżej na Podlasie czy Podkarpacie.

Jeszcze zabawniejszy jest komentarz

Cytuj:
Gość, który ma 71 lat, jest starym kawalerem, mieszka z kotem, te światłe ,wykształcone umysły ograł niemiłosiernie.
Ten wyśmiewany emeryt w zbyt dużym garniturze poprzestawiał totalną opozycję w szytych na miarę garniturach, jak pietruszkę na straganie w Pcimiu Dolnym.
Brak organizacji i determinacji totalnej opozycji jest żałosny. Przez lata nie jest w stanie przedstawić spójnego i alternatywnego pomysłu na Polskę . Nie potrafi się zorganizować i wygrać najprostszych wyborów.
Totalna opozycja jest mocna tylko w wygłaszaniu rożnego rodzaju bredni , a jak trzeba włożyć trochę wysiłku i się zorganizować, to już przerasta ich możliwości.
Wstyd.
Mech i wodorosty.

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

PostNapisane: 14 lipca 2020, 19:18 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: TESLA
Kod silnika: ELEKTRYCZNY
Garaż: TESLA MODEL 3 Performance | BMW e92 328iA ALPINWEISS III | DODGE CHALLENGER R/T | Opel vivaro XD | G30 518d+ RWD 8HP
Wybrali budynia: Emeryci, ludzie we wsi i najsłabiej wykształceni. Cóż jaki Pan taki kram... NBP już zmieniło prognozy nie będzie -3.3%pkb tylko nagle okazuje się ze nawet -7.2%. Wychodować sobie wyznawców, to jednak wyższa socjotechnika. Najlepsze jest to że zaraz sztandarowe programy będą aktualizowane. Czekam na reakcje beneficjentów/wyznawców, bo raczej garstka jest normalnych zdroworozsądkowo myślących ludzi, którzy podaliby jakikolwiek prawdziwy i rzeczowy argument przemawiający za tym że zagłosował za Duda.

E46 M3 Alpinweiss III viewtopic.php?f=89&t=171180
BYŁO:
E92 335i Schwarz 2 IC turboworks + Charge Pipe Turboworks
367KM/541NM http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=167595

e39 540iA SEDAN CANYONROT ->> http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=147863

e36 318is Coupe HELLROT MOTORSPORT INTERNATIONAL LIMITED EDITION ->> http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=145412

e36 328i Coupe ALPINWEISS III
->> http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=141651[/color]

PostNapisane: 14 lipca 2020, 19:59 
Moderator

Garaż: M3 e92 G-power 580hp
grabolek363 napisał(a):
Czekam na reakcje beneficjentów/wyznawców, bo raczej garstka jest normalnych zdroworozsądkowo myślących ludzi, którzy podaliby jakikolwiek prawdziwy i rzeczowy argument przemawiający za tym że zagłosował za Duda.

:wstyd: :wstyd: :wstyd:

O tak zwanej “Grupie Bilderberg” słyszała z tego co widać tylko połowa Polaków. Bilderberg są to najbogatsi “ludzie” którzy w wielkiej tajemnicy organizują spotkania, by ustalać na nich działania jakie mają być wykonane przez nieformalnych żołnierzy Tajnego Bractwa. “Grupa Bilderberg” jest prawym ramieniem Rządu Światowego, który oficjalnie nie istnieje, ale wydaje rozkazy sporej liczbie wpływowych polityków. Jednym z nich jest obecny kandydat na prezydenta – Rafał Trzaskowski. Wybory pokazały w jak poważnym kryzysie znajduje się państwo Polskie, skoro 50 procent wyborców nie wie kim są członkowie “Rządu Globalnego Bilderberg” i jaki cel im przyświeca i to ta niby edukowana połowa :D
Rząd globalny zmierza do likwidacji państw narodowych, a właściwie do likwidacji wszystkich państw i wolności jednostki.

Jeżeli prezydentem został by członek tajemnej “Grupy B.” to mamy pewność o szybkim sprowadzaniu do Polski uchodźców, bezlitosnej indoktrynacji dzieci i młodzieży przez “bojówki rowerzystów” i poważne niepokoje społeczne, wynikłe z całkowitej blokady działań rządu Morawieckiego, jednym słowem CHAOS, a ten jest bardzo upragniony, przecież ich zawołaniem jest “Ordo ab Chao”.

PostNapisane: 14 lipca 2020, 20:44 
Specjalista ds osiągów

Moje BMW: M5
Kod silnika: S62/S63
grabolek363, zejdź na ziemie:
https://zyciestolicy.com.pl/trzaskowski ... awie-o-30/

Zapewne też z miłą chęcią byś się zgłosił przyjąć do siebie kilku biednych, napalonych uchodźców, podobnie jak Rafał:
https://www.youtube.com/watch?v=oyJtlgx ... =emb_title

Temat rzeka jak wiele "przeinaczeń" zaliczył:
https://polskieradio24.pl/5/1222/Artyku ... anipulacje

Treść jednego z badań:
Niechęć do Andrzeja Dudy zmobilizowała elektorat Rafała Trzaskowskiego. Aż 57 proc. wyborców kandydata KO głosowało na niego głównie po to, żeby nie dopuścić do drugiej kadencji obecnie urzędującego prezydenta. Tylko 27 proc. wyborców Trzaskowskiego wskazało program kandydata jako główny czynnik wyboru.

Jeśli miałbym porównać obu kandydatów do postaci fikcyjnych to jeden byłby "Szeryfem z Nottingham", drugi "Robin Hoodem" ;)

II wicemistrz GPP 2015 Street RWD
Wicemistrz GPP 2016 Street RWD
Mistrz Polski PZM 2024 Street RWD

PostNapisane: 15 lipca 2020, 08:05 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
Panowie, przypominam - jeżeli chcecie personalnie - zapraszam do Fight Clubu.

P.S.
Dwa posty wywalilem.

PostNapisane: 15 lipca 2020, 08:37 
Uzależniony od forum :)

Reno, nie wiem po grzyba nam tu wypisujesz o hipokryzji PO wobec Pisiorów. Bo to każdy jak to napisałeś "samodzielnie myślący" i "normalny człowiek" widzi. Widzi i pamięta też, jak Jaruś w czasie rządów PO, prezentował ładne obrazki, ile zabierają nam w paliwie i ile może kosztować jak by rządzili.
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 776579#_=_
I to nie jest wyjątek. Tak, że te twoje wywody to takie same jak w tv, kiedy kłóci się platfus z pisiorem, który mniej/więcej ukradł. Daruj sobie tą propagandę, po prostu.

Jedyny argument który przedstawiłes przemawiający za pisiorami to ten pro katolicki, że ciapate, że wolne pedalstwo. Ale to też jak ktoś zdrowo myśli to wie, że np ciapate są tam gdzie jest kasa, a u nas zielonej wyspy nie ma. Gdyby ten cały brud miał na nas spłynąć to by spłynął, ale nawet ograniczone umysły afrykańskie wiedzą, że jadą do Niemiec, Skandynawii, (ktoś to opłacił, swoją drogą, ale to inny temat). Temat pedałów to taki zastępczy, żeby skłócić naród, podzielić. Pedał ma takie same prawo jak hetero, z wyjątkiem tego dziedziczenia, ale od tego są notariusze u których można prywatnie swoje sprawy wyjaśnić, a nie szukać dziury w ucisku prawa. Konstytucyjnie jesteśmy chrześcijanami, więc adopcja przez LGBT odpada. Bez sensu temat, jak dyskusja o dyskryminacji mniejszości cyganskiej, aby się pokłócić.

renoraines napisał(a):
Rzekomy intelektualista popierajacy dzisiaj konfederacje, kogo bedzie popierał jutro tego nie wie nikt

Aa ja myślałem, że najistotniejsze to nie zmienianie poglądów jak chorągiewka a nie poparcia dla danego ugrupowania. Szukasz dziury tam gdzie jej nie ma. Czepiają się polityków popisu którzy zmieniają ugrupowania zależnie od zarobków, bo pooglądy to dla nich drugorzędna sprawa. Mamy takich przykładów od groma. Dorypałeś się do konfederacji, jakby co najmniej nam niszczyli państwo przez ostatnie 20 lecie. Nikt nie wspomina o konfederacji a ty przy każdej okazji jak możesz to plujesz. Oceniaj swoich za to co zrobili przez lata a nie kogoś kto nie mógł nawet wyrazić swojego zdania w co dopiero na coś wpływać.

PostNapisane: 15 lipca 2020, 08:56 
Zacna persona forum

Moje BMW: F30
Kod silnika: N20B20
Garaż: było e39 530i http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=155769
było e46 325i http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=165786
jest f30 328i http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=168768
Kopiemy się pomiędzy PiS a PO a przegrani jesteśmy wszyscy. Wygrali oni.

Nie tylko politycznie, gospodarczo ale też jako naród. Podzieleni pół na pół. A powinniśmy ramie w ramie wyrzucić jednych i drugich na zbity pysk.

PostNapisane: 15 lipca 2020, 09:42 
Zacna persona forum

Obrazek

PostNapisane: 15 lipca 2020, 11:13 
Forumowy terrorysta

kszyhu, Nie podoba się poruszany wątek czyli akcja – reakcja po pis wiec się do niego nie odnoś :D . Ja sie odniosłem poniewaz zabawne jest zarzucanie przez po że pis ma wladze w swoich rekach, skoro przez rowniez 2 kadencje po miała władze w swoich rekach. Wypisz wymaluj zal po utracie koryta.
Zabawne jest również, ze ludzie nie widzą, ze kazda opozycja duzo gada, tak bylo z pierdolotami pis o paliwie i tak jest teraz z pierdolotami konfederacji o paliwie czy pod dochodowym oraz wczesniej z pierdolotami platformerskimi i zsl-owymi. Po dojsciu do władzy , licząc na chłodno wpływu do budżetu, tego się nie zrealizuje. Nie zrobil tego mocny gracz jakim jest pis i nie będzie miała okazje zrobic tego konfederacja, która nie będzie samodzielnie rzadzić. Ewentualnie może być koalicjantem za koryto. Bosak nie ma wykształcenia, nie ma zawodu. Ożenił się co naturalne, pojawią się pewnie dzieci co tez naturalne wiec rodzina na utrzymaniu . Grajac na siebie , promując siebie w dalszej politycznej karierze i na 99 % przyjąłby teke wicepremiera. Pluciem byłoby nazwanie konfederacji ku.., natomiast porowanie do Ruchu Palikota, Kukiza, Nowosmiesznej, Biedronia jest odpowiednie. Poza tym na horyzoncie planowany ruch Holowni.

Czy się komus to podoba czy nie, historia pokazala, że tak działa polityka ( i nie tylko) , że mocny gracz wchłania słabych lub tez eliminuje. Analogicznie jak w sporcie, tylko naiwny sadzi, ze jakas druzyna z niższej ligi zdobędzie Puchar Polski wygrywając z druzynami z ekstraklasy. Może taka druzyna przejść kolejne etapy eliminacji, ale nie zdobędzie trofeum. Natomiast pilkarz promujac siebie ma szanse grać w mocniejszym klubie i wiecej zarabiać. Kasa misiu kasa.

Jesli ktos sobie nie radzi i zamiast obwiniac siebie, obwinia innych w tym państwo to jest niepowazny :rotfl:

Przeglądając net i to roznych opcji , w tym twittera widze ze narracja tvn, wyborczej i newsweeka jest taka ( tuz po wyborach była rozmowa Lisa i Michnika i tak samo bredzii , ze na pis glosuje tylko biedota. Nie jest to prawda, dlatego tez napisałem
Cytuj:
Kto mysli samodzielnie, czyta ze zrozumieniem i choć trochę pojeździł po Europie ten wie dlaczego normalni ludzie głosują na PIS. Normalni ludzie nie chcą w Polsce ciapanych o których przyjęcie w 2015r apelował Bodnar z platformerskiego nadania https://www.polskieradio.pl/5/3/Artykul ... imigrantow. ciapanych którzy molestują kobiety, nie integrują się, , sikają i srają gdzie popadnie, idą cała szerokością ulicy blokując przejazd, niszczą jedzenie w sklepach, ugryzą owoc i odłożą, ugryzą i odłożą, a brudne ręce wytrą w ścianę.
Normalni ludzie nie chcą w Polsce judeopolszewickiego burdelu jaki jest w stolicy pod rzadami soros’owego czaskowskiego, a wcześniej bufetowej .
Normalni ludzie nie chcą ideologii lgbt w szkołach, nie chcą pedalstwa wykonującego obsceniczne gesty, machającego fifolem i prowadzącego się na smyczy na paradach
Normalni ludzie nie chcą obstrukcji czyli C.D. tego co robi senat i robili samorządowcy z po.

Jednak nie rozumiesz, wiec w skrocie bo o tym, był juz mowa.
Przy wygranej platformy mielibysmy w Polsce imigrantów. Nie po to UE ich do nas skierowała, żeby ich od nas odbierała. Imigranci zostaliby w Polsce, a UE dałaby srodki na ich utrzymanie.
Co do homo, oni byli , są i będą. To co robią w swoich 4 scianach to ich indywidualna sprawa, ale publiczną sprawą jest indoktrynacja LGBT .

PostNapisane: 15 lipca 2020, 20:12 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
Reno jeżeli Konfederacja będzie zdobywać poparcie w obecnym tempie czyli 50% rok do roku to za 3 lata będą mieli tyle w parlamencie co PiS, a są na dobrej drodze, bo idzie kryzys, a partie systemowe rozkradły już wszystko co było do rozkradnięcia i okłamali już wszystkich, którzy dali się nabrać.

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 15 lipca 2020, 20:39 
Zacna persona forum

dudeł zapowiedział, że nie będzie dodatkowych emerytur itp, a bon turystyczny tez dla emerytów nope.

dobrze zaczyna :D

no i sprankował jutuberów :D

PostNapisane: 15 lipca 2020, 21:14 
Fan włoszczyzny

andrzej inglisz perfekt :cwaniak:

PostNapisane: 15 lipca 2020, 22:41 
Forumowy terrorysta

jiGsaw napisał(a):
Reno jeżeli Konfederacja będzie zdobywać poparcie w obecnym tempie czyli 50% rok do roku to za 3 lata będą mieli tyle w parlamencie co PiS, a są na dobrej drodze, bo idzie kryzys, a partie systemowe rozkradły już wszystko co było do rozkradnięcia i okłamali już wszystkich, którzy dali się nabrać.

Nie bierzesz pod uwage, ze konfederacja bedzie tracila wyborcow. 50 % jej elektoratu w wyborach prezydenckich poparło Trzaskowskiego. To są wyborcy , ktorym bliżej do liberałow i też ci glosujacy na ''nowosci'' pojawiajace sie co kadencje. W planach ruch Holowni, ktory pisowi nie zabierze.

PostNapisane: 15 lipca 2020, 22:45 
Przyjaciel forum

Kod silnika: S65B40
renoraines napisał(a):
jiGsaw napisał(a):

Nie bierzesz pod uwage, ze konfederacja bedzie tracila wyborcow. 50 % jej elektoratu w wyborach prezydenckich poparło Trzaskowskiego. To są wyborcy , ktorym bliżej do liberałow i też ci glosujacy na ''nowosci'' pojawiajace sie co kadencje. W planach ruch Holowni, ktory pisowi nie zabierze.

Spora część elektoratu nie poszła na wybory, a na trzaska głosowało trochę mniej niż 50%. Co więcej całe te 50% głosowało tylko i wyłącznie ze względu na to, że wierzą w ideę pluralizmu politycznego itp. itd. Hołownia to będzie drugi ruch Kukiz, szybko się rozklekota. Nie możesz porównywać tego do prawicy, która nigdy nie weszła do systemu i wielu z nich od kilkudziesięciu lat mówi mniej więcej to samo.

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 15 lipca 2020, 22:45 
Zacna persona forum

Reno, dni twojego ukochanego pisu są policzone. Przykro mi :)))

PostNapisane: 15 lipca 2020, 23:48 
Forumowy terrorysta

kai, marzycielu :D , pis jest stabilny ponieważ nie źrą sie miedzy sobą jak to ma miejsce na okrągło u totalnej opozycji.

jiGsaw napisał(a):
Spora część elektoratu nie poszła na wybory, a na trzaska głosowało trochę mniej niż 50%. Co więcej całe te 50% głosowało tylko i wyłącznie ze względu na to, że wierzą w ideę pluralizmu politycznego itp. itd. Hołownia to będzie drugi ruch Kukiz, szybko się rozklekota. Nie możesz porównywać tego do prawicy, która nigdy nie weszła do systemu i wielu z nich od kilkudziesięciu lat mówi mniej więcej to samo.

Glosowali na liberalizm, dlatego wybrali Trzaska, a nie Dude. Gdyby w 2 turze był Holownia to rowniez glosowaliby na Hołownie. Płynny elektorat, ktory w wyborach parlamentarnych tez go zasili. Na jak dlugo Holownia wejdzie do gry, to ma drugorzedne znaczenie , glosy odbierze. Prawica z Korwinem , ktory byl i bedzie jej twarza , bo jest wyrazista postacia tez straci. On mowi, ze kobiety sa mniej inteligentne, powinny mniej zarabiac itd Nawet jesli sie smiejemy, ze ''baby sa glupie'', to powszechnie wiadomo ,z e baby sa pamietliwe i msciwe ( to dotyczy nie tylko płci). Do tego dochodzą kwestie wiary, mimo tego, ze katolicyzm jest wpisany w polska tradycje, to fundamentalizm religijny jest przesadą.

PostNapisane: 16 lipca 2020, 07:57 
Przyjaciel forum

PiS się nie żre?
A zapomniałeś o Banasiu?
Zapomniałeś o Gowinie króry przeciwstawił się Jarkowi to w tym roku było?
Ziobro też non stop targuje coś dla siebie i staje okoniem.
Pier%$# tylko patrzeć bo to zlepek kilku formacji.
Ja ich popieram tylko za anty LGBT, brak adpocji dla tych...,blokowanie przyjmowania uchodzców i w sumie tyle. Za uszami mają dużo więcej niż wcześniejsze rządy dlatego nikt Banasia nie rusza bo to bomba.

Ostatnio edytowano 16 lipca 2020, 08:01 przez --==Mały==--, łącznie edytowano 1 raz

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 427 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 22  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1