BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 28 listopada 2025, 17:59

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 255 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Wielki reset
PostNapisane: 2 listopada 2025, 12:09 
Fan włoszczyzny

To nie jest spisek Grzesiek, tylko wypadkowa chorych czasów w jakich żyjemy.

PostNapisane: 2 listopada 2025, 19:58 
Moderator

Garaż: M3 e92 G-power 580hp
To może źle się wyraziłem. Powiedzmy czy ta sytuacja nie wskazuje na istnienie jakieś zakulisowej niewidzialnej siły, która nakazuje światowym przywódcom to akceptować?

PostNapisane: 3 listopada 2025, 07:52 
Moderator

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65
Garaż: Było:
420iA+ LCI
E91 318dA+ LCI
E39 520iA LCI
Mercedes CL600 V12TT
Mercedes C 180 lift
Mercedes E 350 lift
Mini JCW
Audi A6 3.0TDI
Mercedes CLS 350
Yaris d4d
E90 335iA+
E39 530i LCI
E61 535d+
E91 325d
E46 330i
E46 330dA LCI
E46 330i LCI
E39 540iA NV
E46 330i
E34 520i
Alduwiel napisał(a):
To może źle się wyraziłem. Powiedzmy czy ta sytuacja nie wskazuje na istnienie jakieś zakulisowej niewidzialnej siły, która nakazuje światowym przywódcom to akceptować?

Alduwiel, już nie połowę mniej ale nic nie bierz :rotfl:

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 3 listopada 2025, 08:11 
Moderator

To jak inaczej wyjaśnić, brak reakcji rządzących? Skąd ta dziwna aprobata typu np Netaniahu zaproszony do PL z gwarancjami bezpieczeństwa mimo iż jest poszukiwany przez międzynarodowy trybunał karny?

PostNapisane: 3 listopada 2025, 08:58 
Moderator

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65
Garaż: Było:
420iA+ LCI
E91 318dA+ LCI
E39 520iA LCI
Mercedes CL600 V12TT
Mercedes C 180 lift
Mercedes E 350 lift
Mini JCW
Audi A6 3.0TDI
Mercedes CLS 350
Yaris d4d
E90 335iA+
E39 530i LCI
E61 535d+
E91 325d
E46 330i
E46 330dA LCI
E46 330i LCI
E39 540iA NV
E46 330i
E34 520i
Władimirowicza niech zaproszą a sorry on sam się wprosi :rotfl:

PostNapisane: 3 listopada 2025, 09:49 
Moderator

Podam info z Wikipedii

,,Na Ukrainie ciągu trzech lat wojny zostało zabitych lub rannych ponad 2520 dzieci – informuje UNICEF.''

,,Od 7 października 2023 roku do połowy sierpnia 2024 według UNICEF-u w Strefie Gazy zginęło ponad 13 000 dzieci, co zdaniem szefowej UNICEF-u, Catherine M. Russell stanowi liczbę niespotykaną „w żadnym innym konflikcie” Aktualnie liczba ta oscyluje w okolicy 30tys dzieci

Czy to się Wam nie wydaje zastanawiające? W krótszym okresie o ponad połowę zginęło 5x tyle dzieci, mimo to prezydent i premier zgodnie ( zawsze to żrą się o wszystko, ale w sprawach Izraela zawsze zgodni) zapewniali ,ze Netaniahu jest u nas zawsze mile widziany i nie ma mowy o aresztowaniu, a przecież to na jego rozkaz przeprowadzają tam jawne ludobójstwo.

PostNapisane: 10 listopada 2025, 19:49 
Specjalista ds osiągów

Moje BMW: M5
Kod silnika: S62/S63
Tylko, że znowu zapomniałeś podać, że ruscy porwali ponad 20tys ukraińskich dzieci.

Zauważyłem, że jak rządziła poprzednia władza to co chwila wyłeś jak to źle i niedobrze, tymczasem teraz jest zdecydowanie gorzej, większe zadłużenie (kolosalnie większa dziura budżetowa), wprowadzane są coraz to głupsze przepisy (więzienie za ponad 100km/h w zabudowanym czy 210 na autostradzie), braki kasy w NFZ, w Krakowie dzieci mają przynosić swój papier toaletowy, a Grześ - jak myszka pod miotłą :rotfl:

II wicemistrz GPP 2015 Street RWD
Wicemistrz GPP 2016 Street RWD
Mistrz Polski PZM 2024 Street RWD

PostNapisane: 10 listopada 2025, 23:02 
Moderator

Z porwanymi dziećmi masz rację, ale czy to cos zmienia? I jeden i drugi to zbrodniarz, ale jeden ma w całym świecie zachodu dziwne fory.

Co do pis/po nie wyłem w tedy i nie wyje teraz - znowu mi wciskasz głupoty. A jeśli wyłem bo tak to odebrałeś to tak samo wyje teraz. Dla mnie to jest jeden pies - pis czy po to to samo. Zwykli aktorzy zatrudnieni przez globalistów do symulowania Wam demokracji. Rację miał Rono, Mentzen to zwykły populista

Co do PIS/PO to nie wiedzę różnicy nawet na siłę patrząc. Przykład choćby z dzisiaj:

Obrazek

Cytuję szefa ,,walka z samochodami w zjebolandii trwa''

https://moto.rp.pl/jak-jezdzic/art43312 ... AMOcdEG2VA

Następne w kolejce są domy jednorodzinne, potem własność jako taka - Gdzie ta rozpiska co Kuba lubił odkopać co jakiś czas?

PostNapisane: 11 listopada 2025, 08:28 
Zacna persona forum

Jak ktoś jedzie po pijanemu i przypierdala w inny samochód albo publikuje filmiki z 300+ w socialach, aby mieć duże zasiegi to się wcale nie dziw

PostNapisane: 11 listopada 2025, 12:06 
Moderator

Naprawdę? Nie sądzisz ,ze to tylko pretekst? Gdyby nie to o czym wspominasz to by się przyczepili o co innego, np o dużą ilość wypadków śmiertelnych, potrącenia pieszych czy cokolwiek innego. Cel jest jasny - jest za dużo samochodów (ludzi) i elitom nie w smak jest stać w korkach i wąchać smród spalin dlatego już dziś przesiądź się na rower, a najlepiej zdechnij.

PostNapisane: 11 listopada 2025, 13:36 
Specjalista ds osiągów

Alduwiel, absolutnie nie bronie tego co się dzieje w gazie, to absurd, że się na to pozwala w XXI wieku...
Mam wrażenie graniczące z pewnością, że zdecydowanie bardziej atakowałeś poprzedni rząd, mimo że jako tako im szło, natomiast teraz, jest dziedzina gdzie idzie im coś dobrze? No awans na drugie miejsce na świecie pod względem wzrostu zadłużenia jest akurat nie tym co potrzebujemy :rotfl: Zmiany w przepisach ruchu drogowego nawet policjanci krytykują, za to lewaki stoją i klaszczą :rotfl: Nie widzisz niby różnicy między partiami a wszystkie wskaźniki ekonomiczne pokazują je jednoznacznie, tak samo jak projekt ustawy o więzieniu - wcześniej nie do pomyślenia, teraz całkiem realny, mimo że glupi. Sławek to populista i to wiedziałem od dawna, a po podawaniu piwka Radkowi i Rafciowi to już całkiem odleciał :D
Kto potrafi wymienić wszystkich ministrów i "wice" lub ich żony/mężów którzy mają paszport i pochodzenie ukraińskie? Tu także ogromna różnica...

A i te przepisy to uważasz zmienią :D
A wiecie dlaczego 210? ;)

PostNapisane: 11 listopada 2025, 18:50 
Moderator

Ty masz widzę problem z pamięcią, a co gorsza mimo tej przypadłości na siłę wciskasz innym to co sobie wmówiłeś. Przykład Kyo, który nie wytrzymał i Cię za to zabnował.

Ja osobiście to wolę rządy Tuska bo robi tutaj zwyczajem swoim obóz taniej siły roboczej co mi akurat na rękę :D

PostNapisane: 11 listopada 2025, 20:11 
Specjalista ds osiągów

Alduwiel, widzę merytorycznie nie umiesz się odnieść, tylko dalej przeżywasz osobistą porażkę - szkoda.

PostNapisane: 11 listopada 2025, 20:42 
Forumowy terrorysta

:rotfl:

Załączniki:
abtkn4.jpg
abtkn4.jpg [ 66.51 KiB | Przeglądane 469 razy ]

PostNapisane: 13 listopada 2025, 10:28 
Moderator

Mówisz ,ze odniosłem porażkę? To chyba w Twoim zabetonowanym świecie, którego nie da się niczym ruszyć.
Ja sam jestem święcie przekonany ,ze odwaliłem kawał świetnej roboty z czego jestem szczerze dumny. Ostrzegłem kogo mogłem przed szczepieniami, zatrutym jedzeniem, geoinżynierią klimatu, globalnym spiskiem ponadnarodowych elit. Nie oceniam efektów bo tych nie znam dokładnie, ale oceniam mój wkład pracy i chęci za co osobiście przyznałbym sobie medal :D Skutki działania najpotężniejszej broni na świecie czyli HAARP czy Ground Wave Emergency Network poznaliscie zapewne dzięki mojemu wkładowi w proces budzenia, któremu Was poddałem. Nie musicie dziękować bo jak już mówiłem robię to dla siebie, aby mieć czyste sumienie.

Moze podsumujmy :
-szkodliwe szczepienia - fakt, dziś nie ma co nawet tego kwestionować
-Zatrute jedzenie - ktoś to kwestionuje jeszcze?
-5g i jego rola - Waldkowi już wytłumaczyłem to jest wkurzony do dziś (do niego to chociaż cos dociera, więc jest nadzieja, dla Ciebie Lincoln niestety nie ma)
-Chemtrails - komuś wytłumaczyć dokładnie jeśli ma wątpliwości?
-Globalny spisek elit aktualnie nie jest udowodniony, ale jak już mówiłem ilość sytuacji wskazujących na ten stan rzeczy jest przytłaczająca. Ogólnie stawiam 95% szans na to ,ze to prawda.
-Globalne cele elit i tu warto, abym wyjaśnił. Na chwilę obecną szacuję ,ze mają 50% szans na to ,ze się im uda. Jak zablokują swobodną wymianę informacji w internecie to ich szanse wzrosną do 90%. Proszę nie łączyć jednego z drugim bo sam spisek, który jak już wyżej wyjaśniłem moim zdaniem raczej na pewno jest faktem to już szanse na spełnienie założeń owego spisku są sporo mniejsze. Plan cały czas ewoluuje, tak aby szło go wprowadzić i dał zamierzone cele. W każdym razie to ,ze się im nie uda dokonać czegoś co planowali nie świadczy wcale o tym ,ze spisku nie ma. Rozumiecie to czy nie bardzo ?

Pozdro Ancymony i zdrowia życzę :)

PostNapisane: 13 listopada 2025, 12:43 
Forumowy terrorysta

:rotfl:

Załączniki:
571350972_32488462760767461_5044883078812286670_n.jpg
571350972_32488462760767461_5044883078812286670_n.jpg [ 82.91 KiB | Przeglądane 355 razy ]

PostNapisane: 15 listopada 2025, 14:31 
Przyjaciel forum

Alduwiel napisał(a):
-5g i jego rola - Waldkowi już wytłumaczyłem to jest wkurzony do dziś (do niego to chociaż cos dociera, więc jest nadzieja, dla Ciebie Lincoln niestety nie ma)

czy ktoś mi wytłumaczy o co chodzi?

stawiam dietetyczną kolę komus kto uzasadni dlaczego alduwiel ma taką schizę na moim punkcie.
myslicie ze ma ołtarzyk z moim zdjęciem w domu?

PostNapisane: 15 listopada 2025, 17:20 
Moderator

To Ty wytłumacz dlaczego normalnie rozmawialiśmy, aż nagle postanowiłeś mnie zaatakować tematem 5g i po mojej treściwej odpowiedzi dostałeś wścieklizny (może tylko ja tak to odebrałem) i skończyło się (pominę już ciosy poniżej pasa bo wstyd je tu przytaczać) na dodaniu mnie do wrogów w celu uniknięcia dalszej konfrontacji :) Ja w przeciwieństwie do Lincolna dokładnie pamiętam i mogę to odgrzebać, ale po co?

Ja nie mam pretensji do Ciebie, szanuje Twoje zdanie. Powiedziałeś co uważałeś i tyle. Ale nie zabraniaj mi teraz się o to opierać gdy akurat mam ochotę. Majsu tak samo się tym wszystkim wprowadzał w dobry humor, aż któregoś razu obejrzał do końca jeden z zaproponowanych przeze mienie filmów z żółtymi napisami i po seansie doszło do (wreszcie) sensownej wymiany zdań, która finalnie zaowocowała zapadnięciem się typa pod ziemię. Czyli wszystko zgodnie twierdzeniem Schopenhauera ;)

wujekwaldus napisał(a):
dietetyczną kolę

Nie pijcie tego ludzie, to kolejny element depopulacji - zatrute jedzenie. To już lepiej zwykłą kolę bez aspartanu.

Btw ,a propos depopulacji ekonomicznej o której wspominałem. Tutaj Frank się ze mną nie zgadzał gdy mówiłem ,ze dzietność spada bo ludzi na to nie stać. Usłyszałem ,ze nie może być to prawda bo biedni w Afryce się mnożą na potęgę. Mam ciekawe dane wyciągnięte wprost z COBOS, a więc wg badania jakie przeprowadziło COBOS głównymi powodami niskiej dzietności są: poczucie niepewności oraz czynniki ekonomiczne, w tym:
-Brak stabilności finansowej i niepewność co do przyszłości (59%)
-Ograniczenia związane z sytuacją mieszkaniową (44%)
-Obawy kobiet przed utratą pracy (44%)
i wiele innych tak samo ważnych aspektów. których już nie będę ty przytaczał.

do tego dochodzi zmasowany atak z wszelakich stron w jednostkę jaką jest rodzina. Fajny przykład z tego tygodnia to ponoć bardzo ciekawy film puszczany aktualnie w kinach dotyczący przemocy wobec kobiet :D akurat udało mi się trafić na ciekawy komentarz na ten temat:

Obrazek

Jak mam być szczerzy to ostatnimi czasy straciłem chęci do zycia na tym łez padole...

Obrazek

PostNapisane: 15 listopada 2025, 17:55 
Przyjaciel forum

a nie sądzisz ze ludzie po prostu olali polemikę z tobą?
a nie, nie pasuje to do twojej teorii oświecenia illuminati 5g, płaska ziemia, haarp, new world order i chipów w szczepieniach xd

PostNapisane: 15 listopada 2025, 17:56 
Moderator

Nie sądzę.

Przykład Ty jako pierwszy z brzegu - już enty raz mówisz ,ze tu nie zagadasz bo jest syf, a jednak cały czas jesteś tu z nami :)

wujekwaldus napisał(a):
...
a nie, nie pasuje to do twojej teorii oświecenia illuminati 5g, płaska ziemia, haarp, new world order i chipów w szczepieniach xd

Widzisz? I dziwisz się ,ze taką mam aktualnie opinię o Tobie? Zamiast jak kiedyś rozmawiać ze mną na poziomie stosujesz ciosy poniżej pasa godne prostaka :/ Na szczęście trochę Cię znam, więc wiem, że żartujesz - to trochę ratuje sytuację inaczej bym się dodatkowo podłamał...

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 255 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1