Boogie,
Cytuj:
Wzialbym Go do swojej firmy jako dyrektora dzialu reklamacji, bo dryf uprawia doskonale.
600€ tygodniowo NETTO + premie i płatne urlopy oraz prawa do świadczeń socjalnych.......oczywiście 48 godzin tygodniowo......za nadgodziny 150% stawki
Cytuj:
Sorry, ale rozmowa z Czarny, Krzysiem i Robertem to jak z dzieciakami z podstawówki
Jesteś starszy, zapewne mądrzejszy a mimo to dajesz się wciągnąć w dyskusję
Cytuj:
Energetyka od 100 lat dokonuje hekatrów wycinki pod liniami energetycznymi do golej ziemi nieomal, i nikt z przemyslowców nie bredzi o inwazji czlowieka w nature
Zapomniałeś dodać, że w miejscu wycinek zasadza się nowe drzewa, ale nic nie poradzę na to, że inni nie czytają.
Cytuj:
Od dziesiątek lat pilot pasażerskiego samolotu zrzuca tony paliwa na glowy ludzi, by ubezpieczyć się od niepowodzenia w lądowaniu.
Samochody przemieszczające się po drogach z wyciekami oleji i płynów w tym przypadku ma niewielkie znaczenie
Cytuj:
Brednie które pisze tu ww. trójka o zdjęciu nogi z gazu, zwolnieniu, kupnie auta 5-cio gwiazdkowego, nadają sie do NIE
I oto mamy zwolennika szybkiej jazdy, traktującego każdą drogę jak tor wyścigowy, który usilnie próbuje wyeleminować wszelkie przeszkody mogące przyczynić się do śmiertelnego skutku podczas wypadku zatem dla własnej inicjatywy.
Cytuj:
Mnogość przypadków mogących się pojawić na drodze jest ogromna
Na przykład psia kupa, której nie mógł zrobić pod drzewem, albo pijany przechodzień, który chciał wesprzeć się na drzewie, które zawsze w tym miejscu stało i nagle znikło.
Cytuj:
Pies wylecial w ostatniej chwili na droge, w ostatniej chwili wylonil sie zza...... DRZEWA które roslo przy drodze,
.......robił kupę ??
-
Cytuj:
czy wiece, czy ktoś policzyl ile energii naturalnej pochlaniają sluzby porządkowe które sprzątają drogi z liści, galęzi, które tam lądują podczas wichur?
Na występowanie wichur nie mamy wpływu. Na sprzątanie liści wystarczy zatrudnić ludzi.....bezrobocie zmaleje.
Cytuj:
czy ktoś szacowal straty spoleczne spowodowane śmiercią ludzi ginących przy kontakcie z drzewem
a straty społeczne w związku z emigracją ludzi za granicę ??
Cytuj:
Robert to nie Ty pisalem ze dwa auta jadące 70 km/h przy czolowce zderzają sie z energią 140 km/h ?
I znowu dajesz do zrozumienia, że nie czytasz co piszą inni.......jakiej energii ?? skąd Ci przyszło to słowo do głowy ??
Echhh ..... i jak tu dyskutować....normalnie ręce odpadają
Boogie....skup się czasem na temacie nie wykraczając w ocenianie wypowiedzi innych tak jak ja to zrobiłem obecnie Twoją metodą.
Odniosłeś się nie do mojej wypowiedzi, ale do mnie samego, oraz Czarnego i Krzyśka.
Przykro mi, że tak jest.