viperstr napisał(a):
A ma ktoś więcej przyciemnione przednie boczne szyby i jest po zatrzymaniu przez policje?? Bo 2 przypadki pobłażliwości to troche mało, a wiadomo w BMW duże szyby są i tanio też nie jest, poza tym nikt by raczej nie chciał zrywać folii z szyb przy pierwszej kontroli.....

ja mialerm taki przypadek w e30 mialem dokola przyciemnione,wracalem z auto gieldy w lodzi w niedziele i na wiadukcje mijalem psiarnie ona jechala lewym prawym pasem a ja lewym badz srodkowym zakaz wyprzedzania ograniczenie 60 psiarnia jechala okolo 50 ja wraz z innymi autami jechalismy te 60 ale final byl taki dojezdzam do skrzyzowania czerwone sam z psiarnia na swiatlach stalem ruszam mijam krzyzuwke ten mi macha oczywiscie ci poiedzial.
'' jedziemy sobie a tu nas czarna beta mija niedosc ze zakaz wyprzedzania to szyby czarne ,musialem zrywac przednie mialem sredni przyciemnione wszystkie ma´ndat to niepamietam ale 500 brak prawajazdy odebralem 2 dni pozniej

200 za wyprzedzanie i 100 za cos tam razem 800 i tak ialem fuksa bo mi gadali ze moga mi prawko zawrocic
takie pytanie bo slyszalem ze bardzo ciemnie nie moga byc z przodu bo to zekomo dla bezpieczenstwa panom strozom i moje pytanie czy moga sie dowalic jesli np. zobacza mnie jadacego na czarnych szybach kaza mi stanac nim stane opuszcze obie szyby w dol czyli mnie widza moga mi zabrac prawko tez?????wydaje mi sie ze nie skoro nie ma zakazu oblejanaia jasna folia przodu czyli taki manewr powinien przejsc wypowiedzcie sie do tego bo jestem strasznie ciekaw