Fotki na stronach: 3, 6 i 7
W sobotę i niedzielę cyknęliśmy pare fotek.
BMW 635csi, 1986r. - Moja Szócha
Kolor: Delphin metalik
Silnik: 3.5 Kat - M30B35 - 186km
Przebieg: 190tys km
Opcja: skórzane Sportsitze w kolorze Oxblood (Taurusrot), automat, klima, szpera, ABS, tempomat i inne pierdoły.
BBS RS 16" + Bilstein B6 i Lesjofors.
BMW na popołudniowo-wieczorne wypady, do wkręcania w obroty, słuchania silnika i płynięcia ślizgiem po łukach...

- Kamil i Kuba coś o tym wiedzą
BMW 316i Baur, 1987r. - Sprzedany
Kolor:Zinoberrot
Silnik: 1.8 - M10B18
Przebieg: 300tys km
Opcja: elektryka szyb, wspomaganie.... i brak pierdół.
BBS 15" + GTCupline
BMW do jazdy w piękne słoneczne dni i ciepłe noce, do spokojnej dającej radość z wiatru jazdy, do podziwania uroku tego co widać bez dachu....
BMW 520i Touring, 1992r. - Dupowóz
Kolor: Islandgruen metalic
Silnik: 2.0 - M50B20
Przebieg: 245tys km
Opcja: Skórzane Comfortsitze - podgrzewane, Klima manual, 1xairbag, ABS, dwa szyberdachy, hak BMW, elektryka szyb przód, drewniane dodatki, skórzana kierownica, duży OBC i inne pierdoły...
Oryginalne alumki 15" z tego modelu.
Zagazowane BMW do jazdy na codzień do pracy, sklepu... BMW niezbędne aby móc posiadać inne BMW. To tym BMW przywozłem w bagażniku silnik M20B23 do E21, to nim przywiozłem E21 Baur, to nim przywiozłem tonę rzeczy do pozostałych BMW.
Ciśnienie w oponkach warto sprawdzić jak się rzadko jeździ
Póki nie pada, robię fotki.
Zanim dojechałem w jakieś fajne miejsce zaczęło padać... więc wrócilismy do Józefowa...
...dać na mszę za stan Baura
I wykonaliśmy kilka fotek... na szczęście bo zaraz zaczęło padać i tego dnia już wróciliśmy do domu....
W sobotę było słonecznie. Niestety nie mogliśmy z sesją poczekać do późnego popołudnia i robiliśmy fotki w słońcu... co jak widać nie zaowocowało super fotkami
Ja w E24, Kurczak w E34, Looju w E30
Fotki: KotSylwester & Looju
Wnętrze E34:
Wnętrze E30
Wnętrze E24:
Kilka starych fotek E34:
LPG Power!
Laweta...czyli jedziemy do Dzikusa
Szócha na haku:
Coś mnie goni...
I na koniec uśmiechnięta japa właściciela:
Obiecuję poprawę jakości zdjęć, w tym umycie Baura... przy najbliższej okazji
P.S. Mam nadzieję że za rok będzie sesje: Szócha, 2xBaur i E34.
Fotki z 16 czerwca:
Strażnik pilnuje całą dobę
Typowe w E24... dwururka się przechyla, może jeszcze w tym sezonie to poprawię...
Fotki z niedzieli 21 czerwca 2009:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11