Dankam735i napisał(a):
Luke napisał(a):
Przez kolejne 10 km zastanawiałem się nad pojęciem "głupi ma szczęście...."
hm Łukaszu ja powiem tak sam niekiedy przejeżdżam przez fotoradar 80km/h i nie pstryka zdaje mi się że od ok 100km/h robi.. Kiedyś miałem przyjemność stestować fotoradar bo leciała przedemną erka na sygnale to ja za nią 80km/h (byłem pewny że nie zrobi mi foto bo latam tak co noc

) a ona odsadziła mnie i pruła z jakieś 90 może 95km/h i nic

..Chodzi mi o te stojące na drogach

.Ale powiem lepszy motyw wczoraj również leciałem sobie i stali 2dwaj panowie z fotoradarem a ja jechałem 80 chyba nie we mnie strzelali bo obok pan jechał przepisowo 50 bodajże 60 km/h

Są straszaki jak to ktoś napisał ze blyskaja ale na strachu sie konczy. Ale jak wiadomo sa tez prawdziwe fotoradary, teraz to nawet antyradar beltrics (czy jakos tak) za ponad 2 kawalki Ci nie powie czy jest tam aparatura czy tylko takie urzadzonko co wysyla fale podobne do fotoradaru
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
a po za tym fotoradary sa ustawione o 15km/h wyzej niz ograniczenie predkosci to raz a dwa ze nalezy brac poprawke na licznik w aucie poniewaz zawyzaja predkosc!!! Kazdy licznik zawyza nie wazne czy to maluch czy bmw. Producenci specjalnie zawyzaja predkosc o 5-10km/h zeby wlasnie podczas kontroli wlasciciel pojazdu nie podal go do sadu ze ma za wysoko ustawiony licznik. Tylko GPS prawde CI powie