BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 5 maja 2025, 17:33

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 198 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26 listopada 2008, 19:32 
Częsty bywalec

valdorane napisał(a):
A po marihuanie? Słyszeliście opowiadanie o wyprawie w kosmos, jak to grupka kolegów się zjarała, zapakowali jednego do kartonowego pudła, na którym napisali "Misja na marsa", po czym wyrzucili go przez okno, a następnie do drugiego pudła z napisem "Misja ratunkowa" wpakowali drugiego, lecz na szczęście na czas do drzwi zapukała policja? Albo jak ludzie po zjaraniu wychodzili z jadącego samochodu? A może, jak ludzie karmili łopatą do śniegu dinozaury przez balkon?

Takie fazy to chyba po kilku kwasach, watpię w autentyczność tej bajeczki. A po za tym słyszeliście ile to razy nachlany ojciec latał z siekierą i ganiał swoją rodzinę i jak to czasami sie kończyło? Nie jestem za ani przeciw jest mi to obojętne, ale już bez przesady nie wyolbrzymiajmy i nie bierzmy skrajnych przypadków.

Ostatnio edytowano 26 listopada 2008, 19:38 przez MARCIN08, łącznie edytowano 1 raz

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 26 listopada 2008, 19:37 
Forumowicz

Moje BMW: e46
Kod silnika: M47n
valdorane napisał(a):
Mało tego, czy ktoś z Was miał halucynacje po wypiciu dwóch/trzech piw?
Ja nigdy.
A po marihuanie? Słyszeliście opowiadanie o wyprawie w kosmos, jak to grupka kolegów się zjarała, zapakowali jednego do kartonowego pudła, na którym napisali "Misja na marsa", po czym wyrzucili go przez okno, a następnie do drugiego pudła z napisem "Misja ratunkowa" wpakowali drugiego, lecz na szczęście na czas do drzwi zapukała policja? Albo jak ludzie po zjaraniu wychodzili z jadącego samochodu? A może, jak ludzie karmili łopatą do śniegu dinozaury przez balkon? .

dawno ale to dawno nie slyszalem/czytalem czegos glupszego, po prostu rece opadaja
mam wrazenie ze piszac to masz takie samo pojecie o marihuanie jak ja o lotach na marsa
pozdr.

Tytuł:
PostNapisane: 26 listopada 2008, 19:44 
Zacna persona forum

Moje BMW: e39 525d
Kod silnika: M57
valdorane napisał(a):
A po marihuanie? Słyszeliście opowiadanie o wyprawie w kosmos, jak to grupka kolegów się zjarała, zapakowali jednego do kartonowego pudła, na którym napisali "Misja na marsa", po czym wyrzucili go przez okno, a następnie do drugiego pudła z napisem "Misja ratunkowa" wpakowali drugiego, lecz na szczęście na czas do drzwi zapukała policja?.
To akurat słyszałem

Tytuł:
PostNapisane: 26 listopada 2008, 19:49 
Uzależniony od forum :)

Pojęcie jako-takie mam. Nie raz się zetknąłem z marihuaną, więc moje wrażenia nie są wyssane z palca. Wiem, co robi z człowiekiem zwykła trawa, a jak zamiata skun.
Nadal 1:0 dla dobrego piwa.

Tytuł:
PostNapisane: 26 listopada 2008, 19:51 
Częsty bywalec

Dokładnie: jako-takie ;)

Tytuł:
PostNapisane: 26 listopada 2008, 19:55 

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
Halucynacje po marihuanie ? To by chyba trzeba z kilogram zjarac. Co innego czyste zioło a co innego wzbogacane muchozolem czy innym dodatkami. Można sobie czasem dymka puścic chociaż ja zdecydowanie wolę piwko.

Tytuł:
PostNapisane: 26 listopada 2008, 20:00 
Forumowicz

Moje BMW: e46
Kod silnika: M47n
valdorane napisał(a):
Pojęcie jako-takie mam. Nie raz się zetknąłem z marihuaną, więc moje wrażenia nie są wyssane z palca. Wiem, co robi z człowiekiem zwykła trawa, a jak zamiata skun.

Na tym mozesz zakonczyc swoje dziwne teorie o marihuanie, pozytywnie to wplynie na dalszy przebieg dyskusji na ten temat.

Tytuł:
PostNapisane: 26 listopada 2008, 20:11 
Forumowicz

takie jazdy z wyrzucaniem kogoś przez okno to bardziej po alko niż MJ :wstyd:

ja jestem za legalizacją ;)

jak już ktoś wyżej napisał polepszy sie jakość sprzedawanego peklu ;)

uważam że lepiej sobie zapalić lolka aniżeli się naj***ć alko :]

Tytuł:
PostNapisane: 26 listopada 2008, 20:32 

W takim razie, Arturze, polecam zajarać skręta.
Podobno pozytywnie wpływa na relacje międzyludzkie.

Tytuł:
PostNapisane: 26 listopada 2008, 21:09 
Zacna persona forum

Moje BMW: e39 525d
Kod silnika: M57
Bartek89 napisał(a):
uważam że lepiej sobie zapalić lolka aniżeli się naj***ć alko
Na jakiej podstawie tak twierdzisz ??

Tytuł:
PostNapisane: 26 listopada 2008, 21:14 
Częsty bywalec

tez tak uwazam a na podstawie takiej ,ze nie ma awantur ,burd itp tylko dobra zabawa do lez i to bez kaca :D

Tytuł:
PostNapisane: 26 listopada 2008, 21:15 
Częsty bywalec

Moje BMW: E46 330i
Kod silnika: M54B30
valdorane napisał(a):
A po marihuanie? Słyszeliście opowiadanie o wyprawie w kosmos, jak to grupka kolegów się zjarała, zapakowali jednego do kartonowego pudła, na którym napisali "Misja na marsa", po czym wyrzucili go przez okno, a następnie do drugiego pudła z napisem "Misja ratunkowa" wpakowali drugiego, lecz na szczęście na czas do drzwi zapukała policja? Albo jak ludzie po zjaraniu wychodzili z jadącego samochodu? A może, jak ludzie karmili łopatą do śniegu dinozaury przez balkon?

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

To paradoksalne ale to przez takie wyssane historyjki ludzie chcą to palić!
bo to intrygujące..wizje..halucynacje.,. a że im tego marihuana za cholerę nie da to sięgają po twarde narkotyki :kwasny:
Jak ktoś chce brać narkotyki to je weźmie i wciskanie mu ciemnoty o wybrykach po skręcie tu tylko komplikuje sprawę.

Tytuł:
PostNapisane: 26 listopada 2008, 21:24 

voldarone:
Cytuj:
Mam kontakt z osobami, które palą to świństwo.
Swego czasu byli kumatymi facetami, z którymi można było o wszystkim pogadać i próbować rozwiązywać niektóre problemy. Teraz, żeby nie przesadzić, ów panowie otumanieli

U mnie z pijaczkami też nie pogadasz bo mają nasr.. w głowach od taniego wina...

Kyo:
Cytuj:
Większość osób które to g.. paliły przeszły na twarde narkotyki - przynajmniej z osób które znałem.

Argument zerowy. Mój znajomy mówił że nie lubi bmw bo wszystkie dresy z jego osiedla tylko bmw, i wg niego tylko takie durne dresy kupują bmw...

u mnie na osiedlu większość dresów popijała najpierw "Królewskie" potem dragi, aż do brauna. Jaki z tego wniosek? Wszystko przez piwo, powinni go zakazać :zdziwko:

Kyo, proszę Cię, jesteś rozsądnym człowiekiem, podawaj argumenty z sensem... A grupa "badana" przez CIebie troszkę nie jest wiarygodna....

Cytuj:
z tymi halucynacjami to juz chyba lekka przesada ,co Wy w takim razie palicie fakt smiechawka sie wlacza nie do opanowania ale bez przesady

halucynacje po trawie? Chyba dobrze przyprawionej. To jak sraczka po Kebabie. Ale winne brudne ręce a nie Kebab, no ale sraczka po Kebabie.

voldarone:
Cytuj:
Wiem, co robi z człowiekiem zwykła trawa, a jak zamiata skun

No właśnie a mówimy o legalizacji TRAWY a nie skuna.

A może napiszcie ile ludzi rocznie ginie przez pijanych kierowców i ile pijaków ginie na ulicach... Trawa, wóda, kofeina, coca cola, tytoń... wszystko to samo, ale wóda miesza najbardziej. Kto powie GIBRALTAR po pół litra wódy?

Tytuł:
PostNapisane: 26 listopada 2008, 21:30 
Częsty bywalec

MARCIN08 napisał(a):
Takie fazy to chyba po kilku kwasach, watpię w autentyczność tej bajeczki. A po za tym słyszeliście ile to razy nachlany ojciec latał z siekierą i ganiał swoją rodzinę i jak to czasami sie kończyło? Nie jestem za ani przeciw jest mi to obojętne, ale już bez przesady nie wyolbrzymiajmy i nie bierzmy skrajnych przypadków.

Marcin to dobrze ujął!
W naszym kraju alkoholizm to jest zaraza! Rozglądnijcie się czy w waszym bliskim sąsiedztwie przypadkiem nie ma rodziny z alkoholikiem!
..nie myślcie przez chwilę tak globalnie ganiając jednego pajaca ze skrętem, gdy za ścianą dzieją się ludzkie dramaty z kieliszkiem w tle!
KotSylwester napisał(a):
A może napiszcie ile ludzi rocznie ginie przez pijanych kierowców i ile pijaków ginie na ulicach... Trawa, wóda, kofeina, coca cola, tytoń... wszystko to samo, ale wóda miesza najbardziej. Kto powie GIBRALTAR po pół litra wódy?

właśnie
sad but true :(
trawa działa na mózg, a alkohol na co? na nogi?

Tytuł:
PostNapisane: 26 listopada 2008, 21:32 
Forumowicz

Chmielu napisał(a):
Bartek89 napisał(a):
uważam że lepiej sobie zapalić lolka aniżeli się naj***ć alko
Na jakiej podstawie tak twierdzisz ??

bo wóda (i nie tylko) bardziej ryje beret niż marihuana :P slyszalem że jest to naukowo udowodnione.

Tytuł:
PostNapisane: 26 listopada 2008, 21:46 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
KotSylwester napisał(a):
Argument zerowy. Mój znajomy mówił że nie lubi bmw bo wszystkie dresy z jego osiedla tylko bmw, i wg niego tylko takie durne dresy kupują bmw...

Radziu, to nie jest argument, nawet nie próbuję Cię przekonać czy podejmować polemikę, to tylko moja obserwacja ;). Badań na te tematy również nie prowadzę bo mało mnie to interesuje. Chyba mogę powiedzieć to co zaobserwowałem u osób które znałem? :)

Bobby_Valentino napisał(a):
Halucynacje po marihuanie ? To by chyba trzeba z kilogram zjarac. Co innego czyste zioło a co innego wzbogacane muchozolem czy innym dodatkami. Można sobie czasem dymka puścic chociaż ja zdecydowanie wolę piwko.

Nie wiem ile trzeba zjarać ale kumpel się najarał i stwierdził że jest samolotem i zapikował w dół z 4 piętra (przeżył, zrósł się i jest cały i zdrowy).
Tak więc bajki o misji na marsa są jak najbardziej w realne.
O klasycznym przypadku 'szafy która fika' już nie wspomne bo paru sobie łby porozwalało. :)

Wszystko jest dla ludzi, nie ma to jak wciągnąć kreskę z rańca, tylko trzeba mądrze :ok:, nie Bobby? :) I poco nam napoje z guaraną :ok:

SZANUJ ZIELEŃ, NIE PAL TRAWKI :D

P.S.
Fryderuku, to że amfa działa inaczej THC to wie każdy, sens mojego zdania nie był taki że amfa działa jak thc, bo nie działa, tylko inny.

Tytuł:
PostNapisane: 26 listopada 2008, 21:50 

Kyokushin napisał(a):
Nie wiem ile trzeba zjarać ale kumpel się najarał i stwierdził że jest samolotem i zapikował w dół z 4 piętra (przeżył, zrósł się i jest cały i zdrowy).

I jako czlowiek wykształcony, wierzysz że to po marihuanie? :niepewny:

Kyokushin napisał(a):
Fryderuku, to że amfa działa inaczej THC to wie każdy

no no no...a marihuanę się robi z konopii? :hyhy:

Tytuł:
PostNapisane: 26 listopada 2008, 21:54 
Częsty bywalec

Kyokushin napisał(a):
Tak więc bajki o misji na marsa są jak najbardziej w realne.
O klasycznym przypadku 'szafy która fika' już nie wspomne bo paru sobie łby porozwalało. :)

A ja mam kolego co jara prawie co dzień, (sam sobie wyhodował, więc czyste) i żadnych takich akcji nie widziałem.
Chłopak pracuje, żyje i nie w smak mu skakać na czuba z balkonu

Jeżeli ktoś sięga po drug'a to liczy na jakieś niesamowite doznania, wizje itp (tego po trawie nie ma!!! nie ma!!!) więc sięgnie po twardy narkotyk, a marihuana będzie tylko ewentualnym punktem zaczepnym.
..
taki narkoman nie dożyje 30ki...trudno, taką wybrał sobie drogę. Zapłaci swoją cenę.
a alkoholizm toczy, niszczy ciało i umysł, powoduje delirium nie mniej efektywne niż te narkotykowe, a choruje nie jeden człowiek a cała rodzina!!! Cierpi żona, dzieci...i tu najgorsze, że te dzieci też już są uzależnione!! od piepszonego dzieciństwa są już w grupie ryzyka! potem same piją gdy dorosną i się te :cenzura: błędne koło nie zamyka!!!!

Ja nie rozumiem jak ktoś może bronić wódki, to jest paranoja naszych czasów!
Wdg mnie wódka jest jak twardy drug jak heroina, co działa z rozrzutem i "przenosi się drogą kropelkową" niszczy tak samo tylko w mniejszym natężeniu ale za to przez dłuższy czas.

Tytuł:
PostNapisane: 26 listopada 2008, 21:57 

Dogman napisał(a):
Wdg mnie wódka jest jak twardy drug jak heroina, co działa z rozrzutem i "przenosi się drogą kropelkową" niszczy tak samo tylko w mniejszym natężeniu ale za to przez dłuższy czas

A mimo to potrafi pić z kulturą. A lekką marysię traktujemy jak heroinę.

Tytuł:
PostNapisane: 26 listopada 2008, 21:58 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
KotSylwester napisał(a):
I jako czlowiek wykształcony, wierzysz że to po marihuanie?

Nie mam powodów ani argumentów by temu zaprzeczyć, takie wydarzenia miały miejsce, właśnie po marihuanie, jest to już fakt dokonany :)
Ale skoro wiesz więcej na temat imprez moich znajomych to OK :ok: Być może to ja jestem w błędzie ;)

Radku, dla Ciebie chciałem zadedykować tę oto piosenkę :D
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ceh03LOhhoQ&hl=pl&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ceh03LOhhoQ&hl=pl&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

:04: :04: :04: :04: :15: :15: :15: :07: :07:

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 198 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1