BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 5 maja 2025, 21:19

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: foto sesja BMW na lubelszczyznie
PostNapisane: 1 marca 2009, 00:39 
Przyjaciel forum

Moje BMW: 325
Jest tu jakis fotogral lub ktos z zacieciem do fotografii??
Pytam bo nie mam zbytnio talentu do robienia ładnych zdjec a chciałbym pochwalic sie wkoncu moim nowym nabytkiem. Chetnie moze to byc sesja 2 beemek, (fotografa i mojej)

Jak patrze na wasze foty i mysle jak ja bym moje robił to nie ma porownania. Moja 7 trzeba potraktowac profesjonalnie :hyhy: :P

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 1 marca 2009, 11:01 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
Znajdź sobie jakieś ładne plenery do fotek bierz aparat i cykaj ! To nic trudnego... Jak masz możliwość to pożycz od kogoś lustrzankę ;)

Tytuł:
PostNapisane: 1 marca 2009, 11:27 
Forumowicz

nie musisz brac profesjonalnego fotografa do sesji. Amatorzy też robią dobre fotki. Besides, zawsze możesz później podrasować foto w photoshopie :]

Tytuł:
PostNapisane: 4 marca 2009, 21:10 
Pierwsze kroki

Witam DAN V8. Daaawno temu chyba poznaliśmy się przy okazji jednego spotu na lubelskim zamku. To były czasy o ile dobrze pamiętam jak śmigałeś jakimś czinkłeczento hehe (moge się mylić). Ja nie jestem jakimś PRO fotografem ale jestem z Lublina, mam odpowiedni sprzęt i czasem uda mi się ustrzelić jakieś fajne foto, lubie to. Jak chesz to odezwij sie na gg, pokaże Ci przykładowe zdjęcia.
3474291
Pzdr.

Tytuł:
PostNapisane: 4 marca 2009, 22:17 
Przyjaciel forum

Moje BMW: 325
piotrek_swidnik napisał(a):
Witam DAN V8. Daaawno temu chyba poznaliśmy się przy okazji jednego spotu na lubelskim zamku. To były czasy o ile dobrze pamiętam jak śmigałeś jakimś czinkłeczento hehe (moge się mylić). Ja nie jestem jakimś PRO fotografem ale jestem z Lublina, mam odpowiedni sprzęt i czasem uda mi się ustrzelić jakieś fajne foto, lubie to. Jak chesz to odezwij sie na gg, pokaże Ci przykładowe zdjęcia.
3474291
Pzdr.

do kolegów wyzej. Nie chodzi mi o profesjonalna fotografie. Chodzi mi o to ze jesli ktos ma czas i checi dla przyjemnosci popstrykac fotki to ja, tzn moja mała buńka moze byc modelka :hyhy:

Tak piotrek, zgadza sie. Przyjechałem na pierwszego spota z 3 lata temu białym cieniasem :P potem nastepne były juz moją była wiśniowa 3 w coupe. Obecna 3 nie byłem bo nie miałem czasu albo sie mijam z info :zdziwko: a 7 nie byłem bo zadnego jeszcze nie było odkad ja mam :]

co do gg. to nie mam juz od jakiegos czasu bo mialem z nim same problemy wiec je wywalilem! Jesli bedziesz miec ktoregos dnia chwilke i wene to mozemy sie spotkac i pofotografujesz nasze Buńki ;)

Tytuł:
PostNapisane: 5 marca 2009, 22:46 
Pierwsze kroki

Nie ma problemu :) Jestem raczej dyspozycyjny, mogę niemal zawsze wygospodarować chwilkę czasu. Kontakt by się jakiś przydał lepszy poza bmw-sport, skoro nie korzystasz z gg to moze piotr_tatara @ o2.pl

Pzdr.

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1