BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 2 maja 2025, 14:22

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Regulamin działu

Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.

Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu

Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji.

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [E92] nawigacja bmw E92
PostNapisane: 15 sierpnia 2007, 20:04 
Pierwsze kroki

witam mam problem poniewaz auto kupione zostalo w niemczech w salonie i twierdza oni ze nie ma polskiej nawigacji bo polska nie zostala pomierzona i nie stety polskiej mapy nie dostaniemy!!!
mam pytanie jak to jest wreszcie z ta nawigacja przeciez sa na rynku nawigacje i normalnie polskie mapy mozna kupic itd.
odrazu nasowa mi sie pytanie czy jezeli bym kupil te auto w polsce to jak sprzedali by mi bez polskiej nawigacji???
a moze te losie bzdury gadaja???
Pomozcie bo to wazne nawigacja po berlinie mi nie potrzebna a po szcecinie owszem!!!

Ostatnio edytowano 9 marca 2009, 08:32 przez Adriano, łącznie edytowano 1 raz

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 16 sierpnia 2007, 07:33 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e60 AcSchnitzer
Kod silnika: N62B44
Adriano napisał(a):
czy jezeli bym kupil te auto w polsce to jak sprzedali by mi bez polskiej nawigacji???

Normalnie by Ci sprzedali. :P Wchodzisz do salonu, płacisz kasę, wyjeżdżasz autem, :rotfl: a jak spytasz o mapę to sprzedawca na to: wie pan, nie mamy polskiej mapy do navi ale mamy w tej chwili w promocji wypasioną podręczną mapę dedykowaną wyłącznie do tego samochodu, która po rozłożeniu zajmuje całą maskę. Przyciska Pan sobie wycieraczkami i wiatr panu nie zwieje. Jedyne 199zł :rotfl: ..................... netto, netto (w końcu do salon BMW). Reflektuje Pan? :rotfl: :rotfl: :rotfl: Żarcik :D

W Polsce jest sprzedawanych wiele modeli aut różnych marek do których salony nie mają map. Nasz kochany kraj. Chyba tylko u nas jest to możliwe. :kwasny:

601 96 11 92

Tytuł:
PostNapisane: 16 sierpnia 2007, 10:05 
Pierwsze kroki

w navi troche jestem slaby ,a le powiedz mi nie da sie np kupic plyty z mapa polski i zeby odczytywal na bierzaco z dvd. w takiej sytuacji kit z oryginalem bmw czy wogole si enie da!!!
t anavi zostala glownie tez kupiona z mysla o tym zeby miala mapy polski a tu lipa!!!
nawet dzwonilismy do munchen a tam powiedzieli ze jak zlicza polske to nam przesla mape:D
a jak spytalismy kiedy maja zamiar to daty nawet nie umial podac czy za dwa trzy czy piec lat.
normalnie paranoja.

Tytuł:
PostNapisane: 7 marca 2009, 17:42 
Pierwsze kroki

Od stycznia jest już w sprzedaży mapa Polski do nowego systemu operacyjnego w E90-92. Ja takową zakupiłem i jestem bardzo zadowolony, nawet małe miejscowości mają nazwy ulic i numerację budynków.

Tytuł:
PostNapisane: 7 marca 2009, 18:36 
Pierwsze kroki

a jakie koszta??

Tytuł:
PostNapisane: 8 marca 2009, 09:49 
Pierwsze kroki

Jak kupowałem auto to zamówiłem fabryczne navi, mimo, że nie było map na Polskę, ale zastrzegłem sobie, że jak tylko się pojawią mają mnie poinformować. Gdy mapy trafiły do salonu dostałem płytkę DVD za free. :)

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1