BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 29 czerwca 2025, 23:41

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Regulamin działu

Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie, odśwież istniejący podobny temat a jeżeli takiego nie ma, możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.

Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu

Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji

Tematy związane z ze starszymi modelami BMW takimi jak E36, E34, E32, E12 etc. prosimy zakładać w dziale Young & Oldtimery

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 4 lipca 2009, 19:08 
Forumowicz

qieta napisał(a):
Najprościej skoro autko juz otwarte pociągnij mocno za siedzisko tylnej kanapy po obu stronach są duże zatrzaski, za fotelem pasażera idzie ptrzewód "+"od aku podepnij zasilanie i wszystko...easy

:rotfl: Bo trudniej dostać się do aku :rotfl:

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 5 lipca 2009, 14:57 
Zacna persona forum

Moje BMW: e66 750Li 2005r.
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=55&t=124085
No i dostałem się :)
Potwierdzam że patent z podłączeniem zasilania pod lampkę od podświetlania tablicy działa w 100%. Wyjąłem żarówkę, spr. miernikiem gdzie + a gdzie - i podłączyłem prostownik do ładowania akumulatora, po chwili spróbowałem otworzyć z pilota i dzyndzelek w drzwiach kierowcy podniósł się do połowy i dalej już nie chciał ale za to klapa tylna dała się otworzyć bez problemu :) W poniedziałek zamawiam nowy aku bo ten już ledwo zipie.

Co do konserwacji zamka to niestety już od kupna nie działał więc to raczej zaniedbanie poprzedniego właściciela.

Moje byłe e39 M5
Moje byłe e65 745i
Moje byłe e39 540i Touring
Moje byłe e36 325i Coupe

Obczaj mojego kota, nie bój się, nie gryzie:
Obrazek

V8 sound is my only drug!

Tytuł:
PostNapisane: 6 lipca 2009, 01:21 
Administrator

Moje BMW: E60
Kod silnika: M57N
Garaż: Na przylądku, w portowej tawernie.
no to sie ciesze,ze pomogło :)

Tytuł:
PostNapisane: 7 lipca 2009, 14:46 
Forumowicz

Moje BMW: E39
Cobi napisał(a):
Co do konserwacji zamka to niestety już od kupna nie działał więc to raczej zaniedbanie poprzedniego właściciela.

Skoro poprzedni właściciel zaniedbał to Ty też tego nie zaniedbuj :P:P
A jak zrobisz to nie będziesz miał problemów ;)

Tytuł:
PostNapisane: 7 lipca 2009, 16:23 
Zacna persona forum

Moje BMW: 530d e39
Kod silnika: M57
Cobi napisał(a):
No i dostałem się :)
Potwierdzam że patent z podłączeniem zasilania pod lampkę od podświetlania tablicy działa w 100%. Wyjąłem żarówkę, spr. miernikiem gdzie + a gdzie - i podłączyłem prostownik do ładowania akumulatora, po chwili spróbowałem otworzyć z pilota i dzyndzelek w drzwiach kierowcy podniósł się do połowy i dalej już nie chciał ale za to klapa tylna dała się otworzyć bez problemu :) W poniedziałek zamawiam nowy aku bo ten już ledwo zipie.

To bardzo się cieszę słuchaj co palec odwali ostatnio włozyłem nowy akumulator klemy ale ich nie dokreciłem i tak zostawiłem zona cos tam chciała odemnie wiec co zamknałem auto i do domu . Przychodze a tu co nic brak prądu kluczyk w zamek i co tez nic . Wziałem lewarek z tyłu koło akumulatora do góry na max i z kopa w koło lekko akumulator sie zruszył styknał z klema i mam prad i sie otworzył ale teraz juz bede wiedział pozdrawiam rafał :] :]

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1