BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 7 maja 2025, 23:04

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 90 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 19 lipca 2009, 08:56 
Zacna persona forum

Moje BMW: e46 Coupe +Mustang
Misek napisał(a):
Mnie niemiłośniernie drażni to że ludzi nie potrafią parkować, albo jak podjedzie takim szrotem to nie patrzy tylko otwiera na maxa drzwi i w sąsiedni samochód wali. Pełno rys na samochodzie potem bo nie uczą parkowania na kursie.

Hheh ja już się o t nie denerwuję, mój golf jest z każdej strony tak poobijany, ludzie naprawdę nie patrzą, ostatnio nawet ktoś mi lakier zostawił na prawym nadkolu i zderzaku...

jiGsaw, tyle że na twoim kierunku to przyjmowali każdego kto uzyskał te 30 % na maturze, pewnie na drugim roku już ich nie będzie ale jednak mogli trochęwpłynąć na twoją ocenę. Może też chodzi o to że moja wieś to bardziej takie duże osiedle domów jednorodzinnych zazwyczaj i największym przykładem bezguścia jest hammer h2 mojego sąsiada.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 19 lipca 2009, 09:21 
Forumowicz

Wiele zależy od naszego podejścia. Wiadomo, na przecięte opony w naszym aucie czy na zarysowania ciężko być obojętnym, jednak na jakieś zaczepki na drodze, patologię i tego typu rzeczy można byc zwyczajnie obojętnym. Ja od kiedy jeżdżę sobie na spokojnie i przepisowo, nie patrzę na nikogo i mam generalnie wszystkich w d..., bez emocji to naprawdę ten świat jest dużo lepszy. :)

Tytuł:
PostNapisane: 20 lipca 2009, 20:03 
Zacna persona forum

Moje BMW: e36
Kod silnika: m52b20
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... adams+320d

http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... iadams+e30
AC_SCHNITZER napisał(a):
bartiadams, czy to byli bezmózgie yeti? :rotfl:

Nie, dwa łysawe palanty z Tyskimi w łapach :wstyd: :D

tonej napisał(a):
w najlepszym momencie się kończy :P

Wiem, ale obawiam się, że moderator może usunąć to co miałem napisac (wcale nie ze względu na przekleństwa :] :] )

Tytuł:
PostNapisane: 20 lipca 2009, 22:31 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
theDAMIstrzu napisał(a):
Misek napisał(a):
Mnie niemiłośniernie drażni to że ludzi nie potrafią parkować, albo jak podjedzie takim szrotem to nie patrzy tylko otwiera na maxa drzwi i w sąsiedni samochód wali. Pełno rys na samochodzie potem bo nie uczą parkowania na kursie.

Hheh ja już się o t nie denerwuję, mój golf jest z każdej strony tak poobijany, ludzie naprawdę nie patrzą, ostatnio nawet ktoś mi lakier zostawił na prawym nadkolu i zderzaku...

jiGsaw, tyle że na twoim kierunku to przyjmowali każdego kto uzyskał te 30 % na maturze, pewnie na drugim roku już ich nie będzie ale jednak mogli trochęwpłynąć na twoją ocenę. Może też chodzi o to że moja wieś to bardziej takie duże osiedle domów jednorodzinnych zazwyczaj i największym przykładem bezguścia jest hammer h2 mojego sąsiada.

Większości z nich już nie ma, na szczęście. Garstka jednak pozostała, wsiowe chłopaki też czasem się dobrze uczą... jednak moi generalnie kombinują jakby tu zaliczyć ażeby się nie nauczyć za wiele. Nie wszyscy...

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

Tytuł:
PostNapisane: 21 lipca 2009, 15:50 
Forumowicz

Moje BMW: F31 + e93
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... 33&start=0
mnie osobiscie wkurzaja osoby które nie maja pojecia o parkowaniu :kwasny:
mieszkam w centrum warszawy (wynajmuje) i mamy taki maly parking dla mieszkancow ale nie zamkniety to kazdy kto chce parkuje :kwasny: i przyjedzie taka baba audi combi i stanie na 3 miejsach jakby nie mogła zajać jednego :kwasny:
ostatnio dodatkowo mnie :cenzura:, zaparkowałem na srodku przy wyjezdzie dosłownie na 3-4min (wbiegłem na 4 pietro zabrałem plecak i na dół) ja wracam a tu babeczka z audi (swoja droga paskudna strasznie ;) ) i straz miejska i sie drze na mnie baba ze jak ja parkuje. Powiedziałem ze nie było mnie dosłownie 3 min a pozatym "jakby Pani umiała parkować to nie stał bym na srodku tylko zajął bym jedno z tych 2 miejsc które Pani audi blokuje" :zdziwko: naszczescie straz tylko costam pomarudziła zebym tak nie stawał. Baba nie dość ze nie ma prawa tu parkować, to jeszcze nie umie parkować i do tego straz wzywa :P chciałem jej pociąć opony ale powtrzymałem sie i spuściłem tylko powietrze z przodu :hyhy:

Ostatnio edytowano 21 lipca 2009, 16:00 przez Lorence, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 21 lipca 2009, 16:25 
Zacna persona forum

Moje BMW: e36
Kod silnika: m52b20
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... adams+320d

http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... iadams+e30
arolst napisał(a):
chciałem jej pociąć opony ale powtrzymałem sie i spuściłem tylko powietrze z przodu :hyhy:

Kur**, jak prawdziwy kierowca BMW :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 21 lipca 2009, 16:39 
Częsty bywalec

arolst napisał(a):
chciałem jej pociąć opony ale powtrzymałem sie i spuściłem tylko powietrze z przodu

kultura musi być :D :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 21 lipca 2009, 17:22 
Specjalista

Moje BMW: Z06
Kod silnika: LS7
Co do obijania drzwi w samochodach to doświadczyłem tego kilka razy, i niestety posiadam 2 wgniecenia. Tak to jest jak się jeździ do supermaketu lub do jakiś centrum handlowych co jakiś czas.

Naszczęście posiadacze BMW do końca tacy nie są!

Mój tata pewnego razu pojechał do BMW na Ostrobramskiej odstawić 7er na przegląg i kiedy zaparkował i odszedł 50metrów usłyszał udeżenie w drzwi. Jakaś babka przyjechała też do bmw i po zaparkowaniu otwierając drzwi uderzyła w 7ke. Powstało małe wgniecenie. Tata podszedł i powiedział, że trzeba to jakoś załatwić polubownie. Kobitka bez problemu zgodziła się na 1600zł, taką cene podało bmw. A przecież mogła powiedzieć, że to nie ona i ciężko byłoby jej udowodnić winę.

Tytuł:
PostNapisane: 21 lipca 2009, 19:13 
Forumowicz

Cytuj:
zgodziła się na 1600zł, taką cene podało bmw. A przecież mogła powiedzieć, że to nie ona i ciężko byłoby jej udowodnić winę.

O kurde nieźle :D. A co do udowadniania to czemu nie?? Skoro tata słyszy uderzenie, widzi babkę zamykająca auto i ma wgniecenie to jest jej wina. Ja miałem taki przypadek że wózki z marketu nie były zamocowane do wiaty i same wyjechały. Ja akurat zaparkowałem i usłyszałem niezły łomot. Myślełem że ktoś cofał i mi przywalił. Oczywiście w markecie 20 minut szukałem kogoś kto odpowieda za wózki(odsyłanie od ochrony do kierwonika, od kierownika do ekipy sprzątającej)

Koleś wyszedł zrobił fotki i mówi że może mi 50 zł dac za to. Ja mówie że lakierowanie elementu 300 zł kosztuje. On powiedział że w takim razie z ubezpieczalnią mam sobie gadać. Dostałem 300 zł za ryske 1,5 cm.

Tytuł:
PostNapisane: 21 lipca 2009, 20:25 
Forumowy terrorysta

Mnie wkur.ia gdy taka menda włacza się do ruchu, zmienia pas albo skreca bez sygnalizowanie tego kierunkowskazem.

Tytuł:
PostNapisane: 21 lipca 2009, 22:56 
Forumowicz

Moje BMW: F31 + e93
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... 33&start=0
ja przyznam sie szczerze ze bardzo czesto sie "wciskam" czasmi nie mam wyboru :P
np z mojej okolicy wyjeżdżam zawsze z podporządkowanej na 4 pas (prawy) i mam jakies 50m do ronda a można skrecać tylko z lewego pasa :kwasny: myslicie ze ktoś was wpuści ?? zdarza mi sie 1 na 20 :kwasny: to sie wciskam ale kierunek zawsze mam włączony ;)
czesto tez zjeżdżam na rondo z 2 pasa (a mozna tylko z lewego co jest moim zdaniem glupotą) bo z głównej zjeżdża sie na inna tyle samo pasmówke (4 w jednym kierunku) to co za debil wymyślil ze mozna skrecać w centrum warszawy tylko ze lewego pasa ??

Tytuł:
PostNapisane: 21 lipca 2009, 23:06 
Zacna persona forum

Moje BMW: e32
Kod silnika: m60b40
pracuje w wawie i parkuje na takim sporym parkingu, obok jest postuj taksówek zatrzymałem sie blisko taksówek ale prawidłowo a ze to jest bus to zasłoniłem taksówki i złotówy pocieli mi 3 opony(nowe opony) dlatego że ich zasłoniłem najlepsze to ze jak wrucilem do auta to taksówkarz z usmiechem powiedział mi ze nauczy mnie parkować :zdziwko:

Bo najważniejsza jest Pasja

Tytuł:
PostNapisane: 21 lipca 2009, 23:17 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
Trzeba było się odegrać w podobny sposób i powiedzieć "no to dzisiaj panowie mają wolne, więc mogę zaparkować".

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

Tytuł:
PostNapisane: 21 lipca 2009, 23:25 
Zacna persona forum

Moje BMW: e32
Kod silnika: m60b40
odegrałem sie panu taksówkarzowi w mily spośób :mur: :hurra:

Bo najważniejsza jest Pasja

Tytuł:
PostNapisane: 31 lipca 2009, 09:40 
Częsty bywalec

Moje BMW: mondeo ghia x
Kod silnika: duratec HE
taki kraj, tacy ludzie, ja bylem z narzeczoną, jej siostrą i 2 kolezankami na 18stce kogos tam to mi pod lokalem pijani "kozacy" z patologicznych rodzin rzucili metalowy śmietnik na przednią szybę, i impreza kosztowała mnie 7 stówek bo i maske malowac trzeba bylo... więc sie nie łam :)

Tytuł:
PostNapisane: 31 lipca 2009, 09:45 
Forumowicz

dlatego warto mieć AC,zawsze się zarobi albo chociaż po kosztach,a jak roczek się kończy a AC nie wykorzystane to też trzeba sobie składkę odrobić :hyhy:

Tytuł:
PostNapisane: 31 lipca 2009, 09:48 
Forumowicz

dlatego warto mieć AC,koszta się zwrócą a nawet może się i zarobi,a jak roczek się kończy a polisa nie wykorzystana to też trzeba składkę jakoś odrobić

Tytuł:
PostNapisane: 31 lipca 2009, 09:49 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
killer23 napisał(a):
pracuje w wawie i parkuje na takim sporym parkingu, obok jest postuj taksówek zatrzymałem sie blisko taksówek ale prawidłowo a ze to jest bus to zasłoniłem taksówki i złotówy pocieli mi 3 opony(nowe opony) dlatego że ich zasłoniłem najlepsze to ze jak wrucilem do auta to taksówkarz z usmiechem powiedział mi ze nauczy mnie parkować :zdziwko:

Takim sku..... to bym nie odpuścił. Spisałbym numery i wziął z nim kurs do Sopotu a potem powiedział do widzenia.

Tytuł:
PostNapisane: 31 lipca 2009, 10:19 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e39 525d
Kod silnika: m57
arolst napisał(a):
chciałem jej pociąć opony ale powtrzymałem sie i spuściłem tylko powietrze z przodu

och tak - tak trzymaj :super:

nie ma to jak "sprawiedliwi" :mur:

Ostatnio edytowano 31 lipca 2009, 10:27 przez anya, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 31 lipca 2009, 10:22 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E30 E46 E83
Kod silnika: M20B25 FTMW!!!
Garaż: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Taa... najlepsi są tacy co to z gębą idą żeby nie parkować "bo to moje miejsce" :mur:

Jest: '90 E30 325i 2d diamantschwarz/leder bison schwarz (M3), '05 E46 330ci stahlblau/leder schwarz, '08 E83 X3 3.0si alpinweiss 3/leder nevada tabak

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 90 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1