LoveJoy napisał(a):
Arczie30 napisał(a):
ja osobiscie tez wszystkich witam!
takze przeniosłem sie tu z beemka-klub z forum na ktorym pisalem dobre 3 lata bez przerwy ... mimo ze wiele osob znałem osobiscie i sa to naprawde spoko ludzie ... postanowiłem przeniesc sie tu gdyz publicznie nazwano mnie oszustem bo nie przelałem pieniedzy 10-tego tego miesiaca bo ich po prostu nie miałem po swietach ... z osoba ktora napisała ten post miałem kontat odpisywałem jej na priv ... osoba to dodatkowo została poparta przez innych
Narazie tylko sie witam!
Siema Arczi,
Co masz na myśli pisząc o mnie? To, że skrytykowałem Twoje zachowanie po tym jak nie oddałeś pieniędzy za coś co (teoretycznie) sprzedałeś a tego nie miałeś (lub uległo uszkodzeniu)? Nie dziw się, że zostałem poparty, bo jeśli ktos Ci wysyła szmal a Ty nie masz towaru to normalne, że powinieneś ten szmal oddać.... To, że w międzyczasie wydałeś (nie Twoje) pieniądze to nie jest powód do tłumaczenia (NIGDY nie nazwalem Cie Zlodziejem!!!!!!!!!).... A może chodzi o m20b25, które miałeś ode mnie kupić? Szkoda tylko, że w międzyczasie okazało się że jest do kapitalki (o czym Ci pisałem - nie chciałem sprzedać Ci złomu, chcialem byc OK)...
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Niemniej jednak milo ze i Ty tu jestes, nie wprowadzajmy jednak atmosfery rodem z klubu z ktorego Tu przyszlismy....
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Oj nieładnie tak o MATCE mówić