bania88 napisał(a):
Widzicie taka jest mentalnosc ludzi na forum, wiele tematow przeczytalem juz tu i gdziekolwiek ktos sie o cos spyta odnosnie zmienienia czegos w wygladzie to go zrownuja z ziemia. Sorry ale jak narazie to na zywo kogo spotkalem to powiedzial mi ze zajeb.... wyglada, a nawet zaczepiali mnie nieznajomi a jezdze z tym dopiero 3 dzien

zrownuja z ziemia tych co planuja zwiesniaczyc swoje auto, wejdz na galerie- tam gdzie auto jest ladne- pisza, ze najpiekniejsze, nikt nikogo nie beszta- wiekszosc tu takich samochodow w galerii, sadze/przypuszczam/wiem, ze gdybys zapytal o felgi, przyczarnienie okien,zawias itd to odpowiedzi bylyby zupelnie inne, a ze zapytales o zwiesniaczenie ladnej e46 i zwiesniaczyles ja to nie oczekuj oklaskow czlowieku.
co chcesz od mojej mentalnosci? widziales moje byle e46? obejrzyj, moze sie czegos nauczysz.
jest kilka tematow nizej, choc zmiany poszly dalej o blende i przyciemnienie szyb( ¤ [E46] Gleba + kółka)
powodzenia
Gdybys czytal dokladnie to bys wiedzial, ze sie spytalem gdzie takie bra mozna dostac a nie czy CI sie podoba bo dobrze wiem zeby tu o takie rzeczy niepytac. A twoje e46, jest ladne, ale jak to ujales to JEST "byle" e46 bo w nim nic szczegolnego niema, na gieldzie takich setki stoja.