klamra napisał(a):
Kupiłem ten zderzak z tego linku do aukcji ,no niestety koleś mnie oszukał i wysłał zderzak z jednym fragmentem halogenu i jedną ramką. bez kratki ,zaślepki do haka i halegenu z oprawką ,zderzak był też w dużo gorszym stanie niz zapewniał sprzedający ,dobra ale już sie z tym pogodziłem.
Mam pytanko bo chce teraz kupić halogeny do tego zderzaka mpakiecika ,na allegro są ale jakieś nie oryginalne i nie wiem czy będą pasować i czy nie będzie jakiś błędów
jak ktoś ma tanio do sprzedania halogeny,ramki do nich,kratke środkową,wloty/tunele powietrza na tarcze (bo zamówiłem jeszcze przed świętami i nie doszło więc i chyba już nie dojdzie).
I jak polecie mocno to skąplikowane jest w wymianie czy dać komuś niech mi zmini?
mocno skomplikowane nie jest, samemu dasz rade no ale wiadomo niekiedy lepsza fachowa ręka np z ustawieniem zderzaka i dobrym mocowaniem wiec jak uważasz, kratka do halogenu zamiennik kosztuje ok 30 zł sztuka jeżeli się nie mylę i warto ja wziąć bo nie rożni się niczym od oryginału, z halogenami będzie gorzej niekiedy ciężko je dostać na allegro wiec puki są bierz bo taniej na pewno nie będzie, kratka środkowa koszt od ok 100zł