Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj. Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.
Proszę również o poprawne tytułowanie tematów: [Exx] Tytuł tematu
Wiek: 41 Posty: 2786 Lokalizacja: BYDGOSZCZ Moje BMW: AR 159
Temat który miałem zamiar przeprowadzić sporo czasu temu, lecz nie mogłem się zdecydować na pomarańczki lampy są od e32 lecz taki zabieg tyczy się każdej tylnej lampy. potrzebne będą nam, szlifierko polerka, regulacja obr... gąbka polerska, biała P-1500, do grubszych rys otarć itp. P-2000 wykończenie na cacy. pasta polerska g3.
po zdemontowaniu lamp wyglądały tak u mnie na kierunkowskazach była folia, pomagałem sobie nożykiem. i zdzieramy a tutaj efekt modów poprzedniego właściciela (sprey) P-1500 w łapę i szlifujemy, widać przebarwienia na kierunkowskazie, efekt zeszlifowanego spreyu całość szlifujemy P-2000, efekt jest taki następnie przygotowałem sobie kątownik, aby przymocować za jego pomocą lampę do imadła I polerujemy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości