BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 7 czerwca 2025, 16:34

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4196 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 210  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Sport i rekreacja
PostNapisane: 20 listopada 2010, 02:52 
Częsty bywalec

Moje BMW: F34 335i
mi tez na 105/110 sie konczy- max 6-7 razy na ostatniej 4 serii.
Kiedys sie bralo 120-125 ...ale juz nie te lata... :(

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 20 listopada 2010, 12:36 
Zacna persona forum

Moje BMW: e36 325 tds touring
hehe widze ze jestem cienki jak tu czytam ja cwicze pol roku, podnioslem najwiecej 87 a tak to serie koncze na 65 ale wiadomo kazdy to inaczej robi, lubie sobie tez czasami pobiegac a jak chcesz macius przytyc to poprostu jedz.
a jesli chodzi o wymiary to waze 95, 183 cm wzorstu lapa narazie tylko 40 ale pracuje nad tym i przy okazji mam pytanie koledzy podrzuccie jakies ciwczenie zeby mi nadgarstki "przytyly" ( walenie nie wchodzi w gre :D )

PostNapisane: 20 listopada 2010, 12:41 
Forumowicz

Moje BMW: E36 328 sedan
Kod silnika: M52B28
A ja właśnie skończyłem cykl treningowy wytrzymałościowy :) Trwał 6 tygodni. Teraz zacząłem cykl siłowy i powiem wam, że teraz regeneracja pomiędzy seriami jest duuuużo lepsza :ok: Później zaczynam masówkę, a na wiosnę rzeźbienie i dopracowywanie sylwetki ;)

PostNapisane: 20 listopada 2010, 12:53 
Pierwsze kroki

Moje BMW: e36
Kod silnika: m52b20
No to i ja trochę się w dziale udzielę, jako, że obcy mi nie jest ;)

Kiedyś w LO jak był czas to się śmigało na BJJ, Boks i inne cuda i do tego wszystkiego jeszcze siłownię się robiło. Teraz jednak na nadmiar czasu nie narzekam i pozostała mi tylko rekreacja- siłownia, basen, rower i tego typu sprawy dla utrzymania zdrowia i kondycji. Średnio 4- 5 treningów w tygodniu.

Co do wyników.. To już nie ten wiek, żeby cisnąć na ilość wyciskanych kilogramów tylko po prostu ćwiczyć, ale obecnie ważę 82kg (plan do kwietnia to 85kg przy utrzymaniu 10- 12% tkanki tłuszczowej). Jeżeli o wyciskanie chodzi, to obecnie myślę, że 120-125 to mój pułap. Od wakacji trochę się pogorszyło ;)

PostNapisane: 20 listopada 2010, 14:47 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
DoReK napisał(a):
hehe widze ze jestem cienki jak tu czytam ja cwicze pol roku, podnioslem najwiecej 87 a tak to serie koncze na 65 ale wiadomo kazdy to inaczej robi, lubie sobie tez czasami pobiegac a jak chcesz macius przytyc to poprostu jedz.
a jesli chodzi o wymiary to waze 95, 183 cm wzorstu lapa narazie tylko 40 ale pracuje nad tym i przy okazji mam pytanie koledzy podrzuccie jakies ciwczenie zeby mi nadgarstki "przytyly" ( walenie nie wchodzi w gre :D )

Na nadgarstkach nie ma mięśni - nic nie zrobisz. Ewentualnie możesz zadbać o dobry fatbuilding w mcdonald's, wtedy zbierze się tam nieco tłuszczu i obwód nadgarstka powinien wzrosnąć.

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 20 listopada 2010, 15:00 
Zacna persona forum

wiem ze tam nie ma miesni ale da sie cos z tym zrobic, musi sie dac, wiem ze musze cale przedramie cwiczyc ale co robic zeby to tez w strone nadgarstkow szlo ;p bo reka gruba a nadgarstek nie :)

PostNapisane: 20 listopada 2010, 16:00 
Przyjaciel forum

Moje BMW: 6 coupe
No więc spoko 105skonczone a 110 poszło 4 razy na 4 serie :) oby tak dalej.

DoReK napisał(a):
przy okazji mam pytanie koledzy podrzuccie jakies ciwczenie zeby mi nadgarstki "przytyly"
heh nic z tym nie da się zrobić, ja jestem ekto i też mam ten, sam problem, ćwicz przedramię to będzie trochę lepiej się to prezentować.

Przemas1989, dobre wyniki masz jak na taką masę za to DoReK, musisz się wziąć za siebie bo nie móc wycisnąć swojej masy to trąca kalectwem ;)

PostNapisane: 20 listopada 2010, 16:07 
Przyjaciel forum

Adam093, dzięki, mam nadzieje że będzie powoli szło do przodu, co do życiówki to przed wakacjami 127,5kg wycisnąłem teraz nie wiem jakby to wyglądało, narazi masuje wiec robię normalne treningu, a max zobaczymy na wiosnę jak będzie wyglądał.

PostNapisane: 20 listopada 2010, 16:35 
Przyjaciel forum

wynik przy 92kg, przez wakacje schudłem 9kg :zdziwko: i teraz wracam do siebie aktualna waga to 89kg więc już sporo odrobione :) mój cel to spaść się przez zimę do jakichś 97kg i na wiosnę zrobić wycinkę.

PostNapisane: 20 listopada 2010, 17:14 
Zacna persona forum

moze i traca kalectwem ale na poczatku max 60 kg podnosilem hehe miesni nie mialem wogole ;p i teraz sie staram jak moge ;p mam nadzieje ze 100 kg osiagne gdzies do marca bo mam zamiar zaczac robic silowe treningi :) taki mam plan do marca zeby to osiagnac, czasami niestety tez praca nie pozwala mi isc na trening bo jestem kierowca wiec nie zawsze wroce wczesnie ale staram sie jak moge :)

a ze tak koledzy zapytam cwiczycie na sucho, czy ktos jakies odzywki bierze itp ??

PostNapisane: 20 listopada 2010, 18:18 
Przyjaciel forum

Adam093 napisał(a):
Hehe No to sporo schudłeś ja też zjechałem 5 kg przez wakacje ;) Praca wyciąga resztki zycia z człowieka ;p
u mnie duży wpływ na spadek masy oprócz pracy miał balet :D hehe wiadomo w wakacje ciężko się nudzić :)

DoReK napisał(a):
moze i traca kalectwem ale na poczatku max 60 kg podnosilem hehe miesni nie mialem wogole ;p i teraz sie staram jak moge ;p mam nadzieje ze 100 kg osiagne gdzies do marca bo mam zamiar zaczac robic silowe treningi :) taki mam plan do marca zeby to osiagnac, czasami niestety tez praca nie pozwala mi isc na trening bo jestem kierowca wiec nie zawsze wroce wczesnie ale staram sie jak moge :)

Ważne że coś robisz, wcześniej czy później efekty będą. 10kg wzrostu siły przez taki czas do zrobienia tylko musisz michy pilnować. to najważniejsze.

DoReK napisał(a):
a ze tak koledzy zapytam cwiczycie na sucho, czy ktos jakies odzywki bierze itp ??

No ja to jakiś gainerek zawsze jest do uzupełnienia mojej niedomagającej diety :/ No i kreatynka, reszta specyfików na mnie nie działa, oczywiście witaminki cały czas i glukozamina na stawy :)

PostNapisane: 20 listopada 2010, 23:28 
Przyjaciel forum

Ja już pisałem, sama dieta. No dobrze, może nie sama, stosowałem kiedyś glukozaminę na stawy jak mi poszły, bo trenowałem ostro sw i siłkę naraz, do tego też tranik (kwasy tłuszczowe omega 3). :) :)

WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 21 listopada 2010, 00:40 
Częsty bywalec

100-150 metki sobie wrzuccie i zlamiecie bariere genetyczna :)
Na suplementach typu Omega 3, Czosnek- jade caly rok,
Kreatyna i na stawy Glukozamina - 2 razy w roku,
i raz w roku "ciemna strona mocy" :)

Ostatnio edytowano 21 listopada 2010, 00:49 przez Thomas_HD, łącznie edytowano 2 razy

PostNapisane: 21 listopada 2010, 01:57 
Częsty bywalec

nieee- Wy w wieku 20 lat nie musicie sie wspomagac testosteronem-
macie go najwiecej w zyciu- i korzystajcie z tego.
na to przyjdzie czas od 30 roku zycia :)

PostNapisane: 21 listopada 2010, 10:56 
Przyjaciel forum

Może tak, ja już czuję b. mocne pobudzenie od samego treningu. Po plecach/nogach to aż mnie rozp***** czasem. :P

WitoM napisał(a):

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):

PostNapisane: 21 listopada 2010, 11:01 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E36 Touring
Kod silnika: M43B18
Przygodę z dopingiem polecam zacząć od mety ;) Rok temu zjadłem ok 130 kapsów i z dietą w miesiąc prawie 10 kg przytyłem i nawet za bardzo mnie nie zalało.

Ale miałem też porządną metke - Jelfa :hyhy:

Z odżywek:

kreatyny, stacki kreatynowe, aakg, białko itp... Trochę tego było ;)

PostNapisane: 21 listopada 2010, 13:16 

Adam093 napisał(a):
No jelfa pierwsza klasa, razac tak samo... co do testosteronu to w moim wieku 22/23 już poziom powoli spada ;) w wieku 20-21 lat jest szczyt a później już człowiek się starzeje :D Metka dobra tylko czasem szkoda wątroby, no i meta Cie nie zaleje, jedynie wodą która jak zejdzie to spadnie pera kilo ale na to dobry zincas forte ;)
Co do samego teścia to może i racja, ale biorąc deke nikt nie chce mieć przecież deka dicka ;) dlatego tesć jak najbardziej potrzebny

Ja do mety do każdej tabletki brałem Essentiale Forte jako osłonkę. Po skończeniu mety zarzuciłem jeszcze Hepatil, żeby wątroba się zregenerowała odpowiednio.

PostNapisane: 21 listopada 2010, 13:45 
Przyjaciel forum

19 lat chłopak... ile Ty masz lat stażu na siłowni, że za takie rzeczy się bierzesz?

WitoM napisał(a):

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):

PostNapisane: 21 listopada 2010, 13:53 

jiGsaw napisał(a):
19 lat chłopak... ile Ty masz lat stażu na siłowni, że za takie rzeczy się bierzesz?

Można powiedzieć, że 20, bo za 3 tygodnie skończę ;)

No nie przesadzajmy, nie brałem żadnego "mocnego" dopingu typu oma, deca itp. Dobra metka nie jest zła. A jak człowiek ma jakiekolwiek pojęcie o odbloku, osłonkach itp. to na pewno nic złego mu nie zrobi.

Chociaż znam osoby, w kręgu swoich znajomych, którzy metą zjechali sobie całą wątrobę ale to na własne życzenie... i z własnej głupoty.

A staż? W sumie ćwiczę 4 lata ale na początku było to bezsensowne machanie, poznawanie techniki itp. Przemyślany i prawidłowy trening to od 3 lat uprawiam.

Adam093 napisał(a):
Dobrze że jak już się za soki wziął to chociaż robi to z głową, ja ostatnio spotkałem dzieciaki po 15 lat co sobie ome albo deke ładowali :zalamany: smutne to ale tak to już jest.... chłopaczki byli tak spuchnięci że lekkie uderzenie wywoływało wylew krwi pod skóra czyli znanego wszystkim siniaka

No właśnie o to mi chodzi. Jak już zdecydowałem się na metę, to wiedziałem już wszystko o bezpieczeństwie podczas jej brania. Nie było to tak, że skończyłem metę a potem dowiedziałem się co to osłonki itp. :rotfl:

Robiłem próby wątrobowe przed i po cyklu - wszystko było w normie.

Kiedy decydowałem się na cykl zastanawiałem się nad prohormonami - brałem pod uwagę chyba środek epi-epistane (nie pamiętam dokładnie nazwy) a drugim kandydatem była meta. Wybrałem metę, bo przynajmniej sprawdzona i wiadomo co mniej więcej jest w środku.

PostNapisane: 21 listopada 2010, 14:13 
Przyjaciel forum

Na forum sportowym kiedyś widziałem temat jak chłopaczek prosił o pomoc w rozpisaniu cyklu, metę, omę i coś tam miał już zakupione, jak sam pisał, ma zamiar za kilka miesięcy zacząć swoją przygodę z siłownią, ale chce zacząć brać już zawczasu. Nie był to żart/prowokacja.

WitoM napisał(a):

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4196 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 210  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1