Cześć

Moja niunia przeszła właśnie rehabilitacje

Chciałbym ponownie bardzo podziękować Maćkowi ( Stones1) i jego bratu Jakubowi, za bardzo bardzo miłą i fachową " obsługę "

Usługa pierwsza klasa pomimo, że w środku nie było nic robione założone pokrowce na siedzenie i kierownice. Warsztat czysty i dobrze wygladający. Zostały mi pokazane wszystkie wymienione elementy z dokładnym opisem i wytłumaczeniem co, jak, dlaczego itd. Podczas, gdy ja pieszo zwiedzałem Gorzów Wielkopolski zostało wymienione :
- kompletne sprzęgło Sachs
- Oryginalny olej z OE BMW w silniku i skrzyni plus filtr oleju
- przednie klocki hamulcowe
- gumy stabilizatorów
- oryginalna OE BMW uszczelka pokrywy zaworów
- simmerring wałka sprzęgłowego OE BMW
- i kupiłem troche bajerów z Serwisu BMW np. zatyczki śrub pokrywy silnika, łapy pod lewarek itd
Nie wiem dlaczego, pewnie dlatego, że ponad miesiąc jeździełm na ślizgającym się sprzegle, a jadąc do Maćka V-Max wynosił 120km/h ( po 5 km rozpedzaniu się ) a przęcietną prędkością było 70km/h..... po naprawie czułem się jak w M5 .... NAPRAWDE. Czułem minimalnie 300 KM

Gdy na obwodnicy wykorzystałem pierwsze 3 biegi i całe 2800 cm3 pojemności czułem sie jak w niebie

Portfel mi schudł i w tym roku Mikołaj mnie nie odwiedzi

Ale wrażenia i radość z jazdy BEZCENNE

Teraz zobaczyłem jak powinno działać sprzegło i jak cudownie rwie do przodu po zapięciu kolejnego biegu

Miałem też zaszczyt ogladnąć i usiąść w MB c140 V12 oraz E38 750 brata. Powiem tak ... kozacka, zajebi***, wypasiona ... to może być E30 na glebie i swapem na 4,4 L . Te auta Panowie to BAJKA I POEZJA

. Sporo osób mówiło mi, że mam dobrze utrzymana, zadbana E39, ale to co zobaczyłem to przesada !! Brak ryski i grama kurzu z zewnatrz, juz nie mówiac o środku tych aut. Stan jak z fabryki poprostu miodzio. Kocham Mercedesy i nigdy nie ubustwiałem c140, ale po tym spotkaniu z bliska zmieniam zdanie a felgi na żywo wygladaja o wiele wiele lepiej. Nie wiem, czy Maciek nie jest poszukiwany przypadkiem przez MB za uprowadzenie muzealnej wersji CL'a

Poprostu BRAK SŁÓW !! Cały dzień zakończyła miła pogawędka z braćmi o charakterze motoryzacyjnum. :

Jednym słowiem dziekuje i polecam. Potem już była tylko radość z jazdy
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Opłacało się jechać 400km no i dostałem upominek

Planuje na cieplejsze dni spocik narka