tak jak powinny swiecic czyli na polowie napiecia swieca na lekko zoltawo czyli podobnie do premium/vision +30%, ale nie jakos selektywnie (francuskie)
zalezy ile sobie vert ustawisz
natomiast osramy na mijania swieca na bialo i tak jest ladnie w BMW

DRL zoltawe, mijania barwy jak xenon
jak blysne dlugimi to jest bardzo jasne swiatlo philips rally wiadomo, no i to jest specjalny zarnik przystosowany do takiej mocy
jezeli bys chcial np biale DRL jasne i dlugodzialajace to mam kilkadziesiat sztuk zarowek fabrycznych BMW philips LL montowanych w lampach ZKW fabrycznie, mam tez zarowki postojowe PHILIPS LL BMW, fajna sprawa bo swieci taka 100 tys km, jak masz dobre lampy to nie trzeba mocniejszych mijania, bo ludzie beda migac dlugimi, ja nie montowalem najmocniejszych osram unlimited, ani xtreme philips, bo byloby zbyt jasno, ktos jadacy z przeciwka nie widzialby nic majac slabiutkie stare lampy. sa jeszcze osram gold edition NBP maja 10% bielsze swiatlo od NBP osram 90%
przy nowej lampie jest aż za dobrze na takich zarowkach, chociaz z drugiej strony dobrze sie jedzie w nocy 150-200km/h na slabo oswietlonych na nowych lampach na dlugich rally jak migniesz to mozesz jechac jak w dzien

lampy sciagalem bezposrednio z fabryki ZKW Słowacja bodajże, tez zarowki ktore daja fabrycznie w nowych lampach sa wystarczajace i tak bedzie lepiej swiecilo niz w "nowej 2-3 letniej bryce", klosze w lifcie to jakas porazka i te chore ceny >300zl sztuka, radze sobie nowe odrazu zabezpieczyc preparatem
na oswietleniu, akumulatorze, hamulcach, oleju, oponach i paru innych rzeczach radze nie oszczedzać