Właśnie myślę o tym teście przelewowym. Ale skrzynie tak czy siak robie wiec najpierw może poczekam na skrzynię, jak nie pomoże to wtedy każę te wtryski sprawdzić. Co do kompetencji to nigdy nie ma się pewności. Sam mechanik mi powiedział że zrob tą skrzynie najpierw bo i tak masz do zrobienia. Mówił że wtryski może mi najpierw sprawdzić i robić, że w aucie z takim przebiegiem i tak wyjdzie jakieś niedomaganie wtrysku badź kilku, włożę w to kilka tysiecy a samochód dalej bedzię drgał bo np to była skrzynia której nie chciałem zrobić. Co do tego ma rację żeby zrobić w pierwszej kolejności coś co jest padniete, popsute. A co do wtrysków to poczekam jak zrobię skrzynie. Pozatym nie mam jakichś typowych objawów wtrysków, auto pali od strzała, nawet jak stoi tydzien nie ruszane no i nie kopci, chyba ze pojdę w wysokie obr rzedu 4 tyś tzn przy ostrym bucie

. Wg inpy mam wszystkie świece spalone lub sterownik ale to chyba nie jest powód bujania bo jak samochód się rozgrzeje to świece chyba już nie ingerują w pracę silnika?
Mam pytanie czy skrzynia może bujać samochodem na postoju, na biegu jałowym bo te bujanie też występuje u mnie, przy wciśniętym i puszczonym sprzegle.