dobra ... ostatni weekend spędziłem na jeżdżeniu po Polsce i oglądaniu 320cd ... kilku ... oczywiście były ostre testy, stety automata nie biorę , bo obejrzeniu już 7 takich ogólnie od początków szukania znalazłem swój ideał ale to pod koniec tygodnia jak będę miał w garażu to zrobię fotki opis i witając się w odpowiednim dziale na stałe dołączę do forum i wielkiej rodziny bmw-maniaków

.... Co do tematu latania bokiem w 320cd historia 1: 320cd w steptronicu , sucha kostka brukowa , skrzynia na sport , wszystkie systemy off ... i tu wychodzi umiejętność jazdy automatem, jakieś dwa lata temu miałem 607 3.0 benzyna i trochę nauczył mnie obsługi takiej skrzyni, auto da rade lecieć bokiem! ale tylko na kostce lub mokrym zakręcie , na sucho też ale to jazda bokiem a zarzucanie dupą i tak jak wyżej pisaliście trzeba kombinować

historia 2: 320cd z chipem na 184 km z momentem 397, manual , pełny m-pakiet ( chodzi mi głównie o zawias) , stan auta taki , że po jeździe 7'mioma e46 w coupe to dopiero teraz wiem jak to powinno jeździć , oczywiście systemy off , sucho asfalt dosyć ciepły, felgi 18 i z tyłu z tego co pamiętam 255, rondo = bokiem , skrzyzowanie 90' = bokiem i to nawet fajnie wychodzi, sekwencja prawo lewo na placu = nic dodać nic ująć . Polecam taką konfiguracje ale używane auto zadbane bardzo ciężko znaleźć. Zabawa wyśmienita ale uważam, że na sucho szkoda zawiasu na mokrym auto się tak nie męczy tymi bokami

a po to się ma napęd na tył prawda ;P ? kto wie może niedługo taką wam zaprezentuje jako nowy nabytek