Witam, jestem nowym użytkownikiem tego forum i dość świeżym posiadaczem E46 320 ci w coupe, po niecałym roku przyszło mi do głowy kilka zmian w swoim aucie, które ułatwiały by mi użytkowanie samochodu, no i dały więcej frajdy z jazdy choć i tak jestem w szoku jakie te auto może być wspaniałe

W mojej głowie narodził się pomysł wymiany radia business cd na navi, myślałem o eonon, dynavin itp ale ostatnio sporo siedziałem na portalach aukcyjnych i widzę że cena ori navi bmw ( tej dużej ) znacznie spadła i zacząłem brać ją pod uwagę i stąd moje pierwsze pytanie, co muszę zrobić żeby takie radio zabanglało w moim aucie, szukałem sporo na forum ale nie jestem do końca w stanie ocenić co moje auto ma przystosowane a co nie, dość sporo wersji wychodziło i nie wiem na jakim etapie jest moja beemka, kod VIN to: WBABM11060JK11146
Kolejna rzecz to pytanie o przyciski, które można dokupić oddzielnie od kierownicy, mam kiere trójramienną w chromie ale nie jest multifunkcyjna, trójramienne multi są dosyć drogie a znalazłem same przyciski do dokupienia i zastanawiam się czy jest szansa na przerobienie mojej kiery w jakiś prosty sposób.
To by było na tyle z rzeczy, które nie dają mi spać

dziękuję bardzo z góry za odpowiedzi i pozdrawiam wszystkich szczęśliwych posiadaczy