Witam .
Jako że jestem tu nowy Dobry wieczór wszystkim , potrzebuję pomocy tak jak w temacie.
jako że nie znalazłem podobnego tematu nigdzie , otwieram nowy , jeśli jednak gdzieś już był podobny temat proszę o link
Pacjent to E46 z 2001r z silnikiem m47n czyli 150km a problem jest taki że po zakupie auta przyjechałem do domu wszystko ok , rano wsiadam do auta nie ma mocy , nic a nic , dojechałem do pracy zgasiłem po pracy wsiadam do auta przyspieszenie jest auto jedzie tak jak powinno , po tygodniu sytuacja podobna z tym ze moc odcieło już na parę dni , później na przemian było nie było i teraz juz nie ma od 2 tygodni mechanicy rozkładają ręce a na dzień dzisiejszy zrobione zostało :
-nowa przepływka Bosch
-nowe wężyki podciśnień
-wyczyszczone elektrozaworki ( podmieniane z innego jeżdżącego ) nic nie dało
-nowy filt odmy z obudową
-nowe uszczelki przewodu z przepływki do turbo
-wyrzucone klapki
-zaslepiony zawór EGR
-Pompa paliwa w baku i progowa sprawne
-pompa vacuum sprawna
-Turbo sprawdzone chodzi prawidłowo geometria ok
A auto jak nie jaechało tak nie jedzie z komputera wszystkie wartosci wychodzą pięknie począwszy od przepływki poprzez wszystkie czujniki, jedyne błędy jakie wyskakują to błędy od świec żarowych i jeden "zespół zasilający przerwa" ale mechanik powiedział ze te od świec nie mają nic wspólnego z mocą a ten z przerwą też nic raczej nie robi skoro pompa bije 4 bary tak jak powinna i ciśnienie na listwie jest ok .
Nie mam już siły do tego auta co może być jeszcze nie tak ?
Proszę o pomoc !