BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 2 maja 2025, 16:19

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2007, 10:31 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: 535i
Kod silnika: N55
Frank napisał(a):
Może też być yyy ciemne.

albo yyy :zdziwko:

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2007, 10:35 
Administrator

Moje BMW: E60
Kod silnika: M57N
Garaż: Na przylądku, w portowej tawernie.
:zakrecony: fakt

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2007, 19:43 
Zacna persona forum

Moje BMW: E39 530d M-pakiet
Kod silnika: M57D30
Wychodze z domu i ide do Bumy na parking, bo mialem sprawe na miescie. Wsiadam opieszale do auta,(buma stoi tylem do jezdni) zostawilem otwarte drzwi (powli odpalilem, ustawilem klime, wlaczylem światla, zapialem pas) i podczas tych czynności widze katem oka, ze jedzie lansowóz-radiowóz. Mocno zwolnil za mna, ale przejechal i git. Wyjezdzam z parkingu, przejechalem moze z 50 metrów wjezdzam w luk 90 st., a tu panowie w radiowozie wyjezdzaja z za drzew (bo mieszkam w domku zaraz przy lesie) i trabia :zdziwko: na mnie i kaza mi zjechac na pobocze. Zjechalem powoli, coby sobie felg o nierowności nie zepsuć. Wychodzi do mnie Miś i wiadomo: dokumenty samochodu, PJ prosze i dowód osobisty. Mowil do mnie tak ze przez minute mysllem ze jest wciety :zdziwko: :zdziwko: ale okazalo sie ze ma taka wade wymowy :rotfl:
Kaze mi wylączyć silnik. Wsiada do lansowozu i slysze sprawdzaja numery ( blachy i VIN) pozniej PJ. Kaze mi wyjsc z samochodu iiii ... prosze pokazac gaśnice - pokazuje :zdziwko: , prosze pokazac trójkąt - pokazuje :zdziwko: , prosze pokazac VIN - pokazuje :zdziwko: , pozniej kontrola wszystkich światel :zdziwko:, a te felgi to czasem nie wystaja poza blotniki. :zdziwko: :kwasny:
Pytam jakiś szczególny powód tej kontroli?? Slysze - nie. :zdziwko:
Oddal dokumenty i do widzenia :zdziwko:

Skontrolowali to OK- bo moglo wygladac, ze wlaśnie sobie pozyczam czyjas Bume.

Mogli tez specjalnie to zrobic, tak dla zasady, bo wlasnie Buma i góre od dresu mialem akurat :rotfl:

Jedna kwestia, czy nie mogli tego zrobic na parkingu?? Przejechalem 80m i kuźna musialem gasić silnik,zjezdzac na jakies nierówne pobocze, a poza tym co to za trąbienie i machanie do mnie "ręcoma" :rotfl:

Nie pyszczylem, bo mi się spieszylo :wstyd:

Ot nasza policja - a jak sięgalem po gasnice za fotel to moglem ich (hipotetycznie) dwa razy ustrzelic z broni. (gdybym mial i byl do tego zdolny) - tacy czujni i asekuracyjni byli. Ciekawe kiedy beda podchodzic do kierowcy jak w USA??

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 18 maja 2007, 18:56 
Pierwsze kroki

jakby tak podchodzili jak w USA to wszyscy "ludzie sukcesu" byli by uburzeni ,ze z giwerą do nich ....taka POlska ..ze niby niech sie zajma lapaniem bandytow ,a nie porzadnych ludzi sie czepiaja ..ech szkoda ze bandyci nie maja na czolach naPisane "BANDYTA"

-YAMAHA-
RADON
-HONDA CB 500-
----^moja stajnia^----

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1