BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 11:35

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 11 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Energia dla firm . Opinie o firmie
PostNapisane: 27 września 2012, 14:24 
Specjalista

Moje BMW: Infiniti
Kod silnika: VQ37VHR
Po 2 miesiącach szukania jakiejkolwiek pracy zadzwonili do mnie dzisiaj z tej o to firmy że jutro mam rozmowę się stawić. Ktoś coś słyszał ktoś coś wie ? Mam nadzieje że to nie drugie amber gold ? Bardzo bym prosił o Wasze opinie na ten temat.
http://energia-dla-firm.pl/

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł: Re: Energia dla firm . Opinie o firmie
PostNapisane: 27 września 2012, 14:32 
E34 lover

http://www.gowork.pl/opinie/szukaj?name ... y=&submit=
poczytaj sobie tutaj :)

PostNapisane: 27 września 2012, 14:33 
Specjalista

Kamil_, to było pierwsze co znalazłem na ich temat ;) ale wiesz jak jest , albo hejterzy tam siedzą , albo opłaceni ludzie zeby pisac dobrze ;)

PostNapisane: 27 września 2012, 14:43 
E34 lover

NANOCSmilosz, lubię ten portal bo jak przeczytałem komentarze o moim byłym pracodawcy to tak jak by ktoś czytał w moich myślach ;)

PostNapisane: 27 września 2012, 15:00 
Specjalista

Kamil_, prawda jest taka że mnie na tą chwile interesuje tylko czy są wypłacalni i czy będę mógł liczyć na normalne pieniądze a nie jakieś tam cuda niewidy. Próbowałem już dosłownie wszędzie dostać się do pracy nawet na budowie miejsc nie ma ( tylko dziwne że non stop są ogłoszenia ). A żeby chociaż zamiatać iść w trójmieście trzeba mieć co najmniej doktorat.

PostNapisane: 28 września 2012, 15:12 
Specjalista

Do wywalenia temat, byłem na rozmowie dzisiaj i tragedia , rozmowa nie trwała nawet 2 minut. Pani do mnie , praca w trybie door-to-door (czyli akwizytor) powiedziałem dziękuję ona to samo i wyszedłem. Biuro skręcane na szybko w jakimś dziwnym mieszkalnym budynku , żadnego logo ani nic , także noo nic więcej komentować nie trzeba tutaj drugie amber gold ;)

PostNapisane: 28 września 2012, 17:15 
Zacna persona forum

Moje BMW: e60 f25
Kod silnika: m54b30 n52b30
NANOCSmilosz napisał(a):
Do wywalenia temat, byłem na rozmowie dzisiaj i tragedia , rozmowa nie trwała nawet 2 minut. Pani do mnie , praca w trybie door-to-door (czyli akwizytor) powiedziałem dziękuję ona to samo i wyszedłem. Biuro skręcane na szybko w jakimś dziwnym mieszkalnym budynku , żadnego logo ani nic , także noo nic więcej komentować nie trzeba tutaj drugie amber gold ;)

Poczytaj trochę o tym amber gold o którym ciągle wspominasz a dowiesz się że akurat ich siedziby i pr wyglądały nieco inaczej. Nie ma to jak oceniać książkę po okładce.

PostNapisane: 28 września 2012, 17:46 
Specjalista

wandii, kolego , byłem kiedyś na bardzo podobnej rozmowie w dziwnym budynku, jako że byłem młody byłem zajarany, właściciel prosiaka miał przed budynkiem , to sobie pomyślałem super sprawa. (właściciel wtedy 24 lata ). Była to firma która tam doradzała klientom jak mają gospodarowac swoją kasę , ale nie pamiętam nazwy, moze ktoś skojarzy to dopisze, znajdowała się w Gdańsku na grunwaldzkiej koło akademii medycznej , w takiej kamienicy starej. Złote góry obiecywali. Dzięki Bogu mnie nie wzieli do pracy... kolega się dostał i po 2 miesiącach tyrania dostał całe 0 zł i garnitur (który i tak mu zabrali). Z tego co się orientuje teraz w angli siedzi i nie zamierza wracać. Poczytaj sobie co ludzie piszą o pracy D2D w tej firmie EDF a później wygłaszaj swoje komentarze. Jakoś jak pytałem czy ktoś nie zna to siedziałeś cicho , a teraz nagle posiadasz tak ogromną wiedzę na temat tej firmy ??

PostNapisane: 28 września 2012, 21:55 
NANOCSmilosz napisał(a):
Do wywalenia temat, byłem na rozmowie dzisiaj i tragedia , rozmowa nie trwała nawet 2 minut. Pani do mnie , praca w trybie door-to-door (czyli akwizytor)

spodziewałeś się czegoś innego?

to nie BASF :P

PostNapisane: 28 września 2012, 22:43 
Zacna persona forum

Moje BMW: e60 f25
Kod silnika: m54b30 n52b30
NANOCSmilosz napisał(a):
wandii, kolego , byłem kiedyś na bardzo podobnej rozmowie w dziwnym budynku, jako że byłem młody byłem zajarany, właściciel prosiaka miał przed budynkiem , to sobie pomyślałem super sprawa. (właściciel wtedy 24 lata ). Była to firma która tam doradzała klientom jak mają gospodarowac swoją kasę , ale nie pamiętam nazwy, moze ktoś skojarzy to dopisze, znajdowała się w Gdańsku na grunwaldzkiej koło akademii medycznej , w takiej kamienicy starej. Złote góry obiecywali. Dzięki Bogu mnie nie wzieli do pracy... kolega się dostał i po 2 miesiącach tyrania dostał całe 0 zł i garnitur (który i tak mu zabrali). Z tego co się orientuje teraz w angli siedzi i nie zamierza wracać. Poczytaj sobie co ludzie piszą o pracy D2D w tej firmie EDF a później wygłaszaj swoje komentarze. Jakoś jak pytałem czy ktoś nie zna to siedziałeś cicho , a teraz nagle posiadasz tak ogromną wiedzę na temat tej firmy ??

Kolego sympatyczny ale czy ja coś pisałem na temat Energi dla firm? Starałem się napisać wyraźnie ale może mi się nie udało i nie zrozumiałeś. Chodziło mi o to, że bardzo sławne ostatnimi czasy w mediach a także twoich postach Amber Gold z tego co się orientuje miało z goła inne siedziby niż firma przez ciebie odwiedzona. A jednak mimo pięknych placówek firma ta okazała się wielkim oszustwem.
Z drugiej zaś strony istnieje wiele bardzo dobrych przedsiębiorstw ze skromnymi siedzibami.
Więc powtórzę jeszcze raz. Nie oceniaj książki po okładce i nie wrzucaj każdej firmy z marną siedzibą do jednego wora.

Byłeś, dowiedziałeś się z czym to się je i bardzo dobrze ale teraz nie mów, że każda następna firma z siedzibą w bloku i bez logo będzie taka sama jak ta.

Wszystko z mojej strony. Powodzenia w dalszym szukaniu pracy, obalaniu prawa Archimedesa i oszukiwaniu grawitacji.

PostNapisane: 28 września 2012, 23:06 
Specjalista

Cytuj:
oszukiwaniu grawitacji.
To nie ja stwierdziłem tylko doktorant WAT'u wydz chem :cwaniak:
Mogłem źle zrozumieć co masz do przekazania, ja mówiłem póki co o tych firmach z którymi miałem styczność. Po za tym AG było na liście firm podejrzanych. Widać jak ludzie są naiwni wierząc że na takim czymś można było zarobić. Jestem w ogóle ciekaw prawdziwego ich długo wobec klientów, ponieważ nie każdy może zgłosić się o wypłacenie swojej kasy.
Wszedłbyś do tego biura i wiedziałbyś że jest tymczasowe ;)

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 11 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1