NANOCSmilosz napisał(a):
wandii, kolego , byłem kiedyś na bardzo podobnej rozmowie w dziwnym budynku, jako że byłem młody byłem zajarany, właściciel prosiaka miał przed budynkiem , to sobie pomyślałem super sprawa. (właściciel wtedy 24 lata ). Była to firma która tam doradzała klientom jak mają gospodarowac swoją kasę , ale nie pamiętam nazwy, moze ktoś skojarzy to dopisze, znajdowała się w Gdańsku na grunwaldzkiej koło akademii medycznej , w takiej kamienicy starej. Złote góry obiecywali. Dzięki Bogu mnie nie wzieli do pracy... kolega się dostał i po 2 miesiącach tyrania dostał całe 0 zł i garnitur (który i tak mu zabrali). Z tego co się orientuje teraz w angli siedzi i nie zamierza wracać. Poczytaj sobie co ludzie piszą o pracy D2D w tej firmie EDF a później wygłaszaj swoje komentarze. Jakoś jak pytałem czy ktoś nie zna to siedziałeś cicho , a teraz nagle posiadasz tak ogromną wiedzę na temat tej firmy ??
Kolego sympatyczny ale czy ja coś pisałem na temat Energi dla firm? Starałem się napisać wyraźnie ale może mi się nie udało i nie zrozumiałeś. Chodziło mi o to, że bardzo sławne ostatnimi czasy w mediach a także twoich postach Amber Gold z tego co się orientuje miało z goła inne siedziby niż firma przez ciebie odwiedzona. A jednak mimo pięknych placówek firma ta okazała się wielkim oszustwem.
Z drugiej zaś strony istnieje wiele bardzo dobrych przedsiębiorstw ze skromnymi siedzibami.
Więc powtórzę jeszcze raz. Nie oceniaj książki po okładce i nie wrzucaj każdej firmy z marną siedzibą do jednego wora.
Byłeś, dowiedziałeś się z czym to się je i bardzo dobrze ale teraz nie mów, że każda następna firma z siedzibą w bloku i bez logo będzie taka sama jak ta.
Wszystko z mojej strony. Powodzenia w dalszym szukaniu pracy, obalaniu prawa Archimedesa i oszukiwaniu grawitacji.