Opowiem Wam może moją historię z rozw Umowy.
Miałem z c+ pakiet za 19,99 zł. Dostałem maila z informacją że zabierają jakieś kanały których ja w swoim pakiecie nie miałem, ale o tym nie wiedziałem bo niewiele oglądam tv (a jak już to kanały ogólnodostępne). Więc zadzwoniłem na infolinię Konsultantka powiedziała że jeżeli maila otrzymałem to mogę rozw Umowę bez kary za wcześniejsze jej rozwiązanie. No to oddałem dekoder na udostępnienie wysłałem pisemko i otrzymałem informację że ok Umowa jest rozwiązana ale z końcem Okresu Podstawowego. no to wkur zadzwoniłem na infolinię gdzie konsultant mi wszystko wytłumaczył że zmiana mnie nie dotyczy itp. no to dalej byłem przy swoim zdaniu że jeżeli otrzymałem maila adresowanego do mnie a nie do wszyscy Abonenci c+ no to mogę ją rozwiązać.
Złożyłem reklamację i wczoraj otrzymałem maila że ok rozwiązujemy Umowę z 10 maja i Abo za jeden miesiąc zostaje umorzone

Więc warto walczyć z nimi bo wiem z własnego doświadczenia że jeżeli ma się jakiekolwiek dowody swojej racji to można wygrać z każdą korporacją

Sam pracuję w Play i wiem jak to wygląda

Może trochę za późno daję innym sygnał ale na przyszłość komuś się może przydać