BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 06:37

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 84 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Cyfra + dalej NC+
PostNapisane: 11 maja 2013, 09:31 
Pierwsze kroki

Moje BMW: E46
Kod silnika: M47TU
Opowiem Wam może moją historię z rozw Umowy.
Miałem z c+ pakiet za 19,99 zł. Dostałem maila z informacją że zabierają jakieś kanały których ja w swoim pakiecie nie miałem, ale o tym nie wiedziałem bo niewiele oglądam tv (a jak już to kanały ogólnodostępne). Więc zadzwoniłem na infolinię Konsultantka powiedziała że jeżeli maila otrzymałem to mogę rozw Umowę bez kary za wcześniejsze jej rozwiązanie. No to oddałem dekoder na udostępnienie wysłałem pisemko i otrzymałem informację że ok Umowa jest rozwiązana ale z końcem Okresu Podstawowego. no to wkur zadzwoniłem na infolinię gdzie konsultant mi wszystko wytłumaczył że zmiana mnie nie dotyczy itp. no to dalej byłem przy swoim zdaniu że jeżeli otrzymałem maila adresowanego do mnie a nie do wszyscy Abonenci c+ no to mogę ją rozwiązać.
Złożyłem reklamację i wczoraj otrzymałem maila że ok rozwiązujemy Umowę z 10 maja i Abo za jeden miesiąc zostaje umorzone :)
Więc warto walczyć z nimi bo wiem z własnego doświadczenia że jeżeli ma się jakiekolwiek dowody swojej racji to można wygrać z każdą korporacją :) Sam pracuję w Play i wiem jak to wygląda :) Może trochę za późno daję innym sygnał ale na przyszłość komuś się może przydać :)

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 29 maja 2013, 21:13 
Pierwsze kroki

Moje BMW: E46 320D
Kod silnika: M47
Witam. Mam kłopot z multiroomem. Zakupiłem jeden dekoder czarny i dwa białe dodatkowe. Chcę to połączyć za pomocą wifi. Posiadam do tego router tl-wr841n i 3 adaptery do każdego z dekoderów TP-LINK TL-WR702N. Wszystko już podłączyłem jednak mam problem jak to wszystko połączyć i skonfigurować z routerem ? Próbowałem konfiugracji ręcznej i automatycznej lecz wyskakuje cały czas błąd na dwóch dodatkowych dekoderach : „Błąd połączenia Multiroom Standard HD". Co robić?

PostNapisane: 30 maja 2013, 10:43 
Zacna persona forum

mario0071 napisał(a):
Witam. Mam kłopot z multiroomem. Zakupiłem jeden dekoder czarny i dwa białe dodatkowe. Chcę to połączyć za pomocą wifi. Posiadam do tego router tl-wr841n i 3 adaptery do każdego z dekoderów TP-LINK TL-WR702N. Wszystko już podłączyłem jednak mam problem jak to wszystko połączyć i skonfigurować z routerem ? Próbowałem konfiugracji ręcznej i automatycznej lecz wyskakuje cały czas błąd na dwóch dodatkowych dekoderach : „Błąd połączenia Multiroom Standard HD". Co robić?

U mnie podłączyłem.Skonfigurowałem sieć automatycznie.Zapisałem i bangla.Wiesz,że czarny dekoder musi być zawsze na czuwaniu? Bo te białe co jakis czas "pytają go" o mr. karty i czarny musi odpowiedzieć.Pozatym lepiej te białe cały czas trzymać włączone do prądu bo gubią ustawienia.

PostNapisane: 30 maja 2013, 12:28 
Pierwsze kroki

Moje BMW: E46 320D
Kod silnika: M47
Już ogarnąłem temat jakoś. Podłączyłem każdy z tych adapterów wifi do kompa i trzeba było je skonfigurować. ;) tylko nie wiem czemu nie ma C+ Family, miało być 2 miechy za darmo :/

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 84 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1