BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 5 maja 2025, 01:09

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28 sierpnia 2008, 20:16 
Zacna persona forum

Moje BMW: Z4 3.0i
Jezeli chodzi o relacje polsko-niemieckie dodam, ze alkoholizm to nie jest typowo polska przywara w porownaniu z Niemcami. W Niemczech bardzo duzo ludzi chleje, wpada w dlugi, zastawia domy i samochody zeby walnac sobie codziennie kielicha. Zdziwilibyscie sie ile pozornie porzadnych rodzin niemieckich chleje. Roznica jest taka, ze wtedy nie laza po ulicach jak Polacy tylko spia w domu.
Zlodziejstwo? Bardzo prosze. Znajomy z Bautzen ma warsztat, ostatnio podeslalem klientke na wymiane oleju, a ten glupek wymienil jej jeszcze opony bo zajarzyl ze dziewczyna wie tylko gdzie przod a gdzie tyl auta. Wymiana polegala na tym, ze jej prawie nowe opony wyladowaly u niego na magazynie, a zalozyl jej jakies zlezale gumy ze swojej haldy. Jak przyjechala do mnie to zdziwila sie ze uwazam ze ma inne opony teraz. U innego robilem kiedys Lupo dla mojej owczesnej panny. Po odbiorze stwierdzilem brak wygluszenia bagaznika. Darl morde ze na pewno go nie bylo. Dalem mu 15 minut na znalezienie tej maty i poszedlem na kawe, gdy wrocilem to wygluszenie bylo juz alozone a szef gdzies chwile wczesniej odjechal unikajac kontaktu ze mną.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 28 sierpnia 2008, 21:02 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E38 | E36 Coupe
Kod silnika: M73TUB54 | M52B28
Garaż: .
E38
https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=166487
E36
viewtopic.php?f=6&t=169815
mam rodzinkę w niemczech i nie raz opowiadali o swoich przygodach - polscy fachowcy chyba się niczym nie różnią

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1