BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 5 maja 2025, 20:26

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2009, 15:05 
Forumowicz

Moje BMW: E38 740iA [m62]
Podaj jego dane bo być może ma profil na n-k. Porozsyłamy info do jego znajomych o jego lepkich rączkach. :] Ktoś może pomoże.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2009, 15:07 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
I co to da? Masz jakieś dowody? Potem okaże się, że ktoś na poczcie ukradł... Za frajerstwo się płaci, który to już raz powtarzam?

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2009, 15:14 
Forumowicz

.pomyłka :(

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2009, 20:51 
Forumowicz

Moje BMW: E46 shadow line
Artur_M5 napisał(a):
P.S2. Piszesz że sprzedający twierdzi że nie wysyła za pobraniem, przecież Ci wysłał cegły więc o co chodzi?

W zakladce o mnie ma napisane ze nie wysyla za pobraniem, twierdzi, ze nic nie wyslal, ze zadnej transakcji ze mna nie bylo.

Co do tego kto wstawil cegly czy ja czy on to akurat latwo udowodnic - otoz na naaniu przesylki jest waga i troche dziwne, ze akurat znalazlem taka kombinacje gadzetow ze waza dokladnie tyle ile przesylka. Mam rowniez zestaw tel by stwiedzic ze jego waga jest inna.

Nie podam Wam jego danych poniewaz istnieje jeszcze minimalna mozliwosc, ze ktos przechwycil nasza korespondencje i rzeczywiscie to nie on wyslal. Ale to mniej prawdopodobne niz wygrana w totka ale wedle zasady lepiej dziesiecu winnych uniewinnic niz jednego niewinnego skazac to narazie sie powstrzymam. Jak bedzie pewne to nieomieszkam podac wszystkich danych. Pewne jest, ze miejsce nadania trefnej wysylki to warszawa.

jiGsaw napisał(a):
I co to da? Masz jakieś dowody? Potem okaże się, że ktoś na poczcie ukradł... Za frajerstwo się płaci, który to już raz powtarzam?

Nie wiesz jak bylo wiec sie nie wypowiadaj. Zawsze jest cos co Ci do glowy ani przez sekunde nie wpadnie a zmienia postac rzeczy o 180stopni. myslisz, ze nie zdawalem sobie sprawy z ryzyka? No prosze Cie... Ale widocznie postanowilem zaryzykowac - moze zbyt pochopnie? pewnie tak. Nie panikuje w tej chwili ale zasmarkanemu gowniarzowi nie przepuszcze!!! Pare zlotych mnie nie zbawi ale jeszcze popamieta.

Tytuł:
PostNapisane: 23 maja 2009, 00:30 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
No i dobrze, nie wiem skąd to oburzenie. Dałeś się zrobić w maliny i tyle, każdemu się zdarza.

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

Tytuł:
PostNapisane: 23 maja 2009, 06:49 
Forumowicz

Moje BMW: E38 740iA [m62]
Podaj mi na niego namiary na pw. Jestem z Wawy zobaczę co da się zrobić.

Tytuł:
PostNapisane: 24 maja 2009, 07:04 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: e39
Kod silnika: m52b28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?p ... 0#p2043810
idz na policje z paczka, wydrukami z maili (koniecznie z naglowkami), rozmowami na gg, kopia przelewu itp. wbrew pozorom maja duza skutecznosc w takich przestepstwach ale tez trwa to dosc dlugo. wydrukuj tez zakonczona aukcje.

aha, jesli to dzieciak to polecam kontakt telefoniczny z rodzicami. poszukaj nr stacjonarnego w biurze nr tp albo na nk. wierz mi ze duzo jest do ugrania ale na pewno to potrwa.

Tytuł:
PostNapisane: 24 maja 2009, 11:38 
Forumowicz

Moje BMW: E46 shadow line
Dzieki Wam za rady. Sprawa na policji - nie bylo az tak dlugo - moze z godzinke :P Wg policjanta nie powinno byc problemu ze zlokalizowaniem sprawcy :hyhy: Macie pytania to piszcie to chetnie odpowiem co i jak podczas zeznan :]

Tak nawiasem mowiac - co za debil - mam jego wszystkie dane a pajac myslal, ze jest nie do zlokalizowania... Kryminalisty o zasiegu swiatowym to z niego nie bedzie... :rotfl:

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1