Artur_M5 napisał(a):
P.S2. Piszesz że sprzedający twierdzi że nie wysyła za pobraniem, przecież Ci wysłał cegły więc o co chodzi?
W zakladce o mnie ma napisane ze nie wysyla za pobraniem, twierdzi, ze nic nie wyslal, ze zadnej transakcji ze mna nie bylo.
Co do tego kto wstawil cegly czy ja czy on to akurat latwo udowodnic - otoz na naaniu przesylki jest waga i troche dziwne, ze akurat znalazlem taka kombinacje gadzetow ze waza dokladnie tyle ile przesylka. Mam rowniez zestaw tel by stwiedzic ze jego waga jest inna.
Nie podam Wam jego danych poniewaz istnieje jeszcze minimalna mozliwosc, ze ktos przechwycil nasza korespondencje i rzeczywiscie to nie on wyslal. Ale to mniej prawdopodobne niz wygrana w totka ale wedle zasady lepiej dziesiecu winnych uniewinnic niz jednego niewinnego skazac to narazie sie powstrzymam. Jak bedzie pewne to nieomieszkam podac wszystkich danych. Pewne jest, ze miejsce nadania trefnej wysylki to warszawa.
jiGsaw napisał(a):
I co to da? Masz jakieś dowody? Potem okaże się, że ktoś na poczcie ukradł... Za frajerstwo się płaci, który to już raz powtarzam?
Nie wiesz jak bylo wiec sie nie wypowiadaj. Zawsze jest cos co Ci do glowy ani przez sekunde nie wpadnie a zmienia postac rzeczy o 180stopni. myslisz, ze nie zdawalem sobie sprawy z ryzyka? No prosze Cie... Ale widocznie postanowilem zaryzykowac - moze zbyt pochopnie? pewnie tak. Nie panikuje w tej chwili ale zasmarkanemu gowniarzowi nie przepuszcze!!! Pare zlotych mnie nie zbawi ale jeszcze popamieta.