jawa85 napisał(a):
bafi napisał(a):
Moje zdanie jest takie...bierz Nokie.
Wiesz co sprawdze bo mam taki model chyba w ofercie za zl ( 5800) . Ona jest lepsza od tej 6730? 6730 Ma chyba mniejszy ten wyswietlacz.
Nie wiem, ktora jest lepsza bo nie siedze w telefonach ale ja nie zaluje, ze kupilem 5800.
Dotykowy wyswietacz swietnie dziala. Dla porownania kumpel ma dotykowego Samsunga, nie wiem jaki to model ale tragedia. W 5800 naprawde dotyk jest swietny, bateria tez bardzo ok.
Co do wgrania navi Garmina to na forum 5800 masz pelne oprogramowanie do sciagniecia i krok po kroku wszystko dokladnie wytlumaczone co trzeba zrobic. Nie trzeba miec zadnych umiejetnosci tylko pol godziny wolnego czasu i czytac dokladnie.
Jesli lubisz sluchac muzy na telefonie to po pierwsze 5800 ma 2 glosniczki (stereo), po drugie wyjscie na zwykle sluchawki...mozesz kazde sluchawki podlaczyc albo pod kasete adapter itp.
Smsy tez sie dobrze pisze bo sa do wyboru az 4 klawiatury: pismo reczne (rozpoznaje litery), mini qwerty, pelnoekranowa kl. qwerty i zwykla numeryczna jak w kazdym telefonie.
Tych bajerkow ma duzo wiecej ale ja z nich nie korzystam. Ten model naprawde moge Ci polecic bo sam go mam i jest ok.
Pozdrawiam.