BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 20:51

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 437 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 22  Następna strona

co sÂądzisz o poprawce do ustawy ???
jestem za 61%  61%  [ 69 ]
jestem przeciwny 39%  39%  [ 44 ]
Liczba głosów : 113
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 21 lutego 2007, 23:10 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E38 730d
Kod silnika: M57
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=153718
to kaczki potrafią pisać? myślałem, że tylko robią KWA-KWA ew. kaczuszki :rotfl:

Obrazek

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 21 lutego 2007, 23:56 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
yeahman napisał(a):
Przecież ma tyle instytucji do okradnięcia z państwowych pieniędzy... :rotfl:

Najbardziej mi się podoba :mur: w Polsce to, że co by się nie działo, to wszyscy mówią, że wszyscy kradną...

Tytuł:
PostNapisane: 22 lutego 2007, 00:20 
Zacna persona forum

Kyokushin napisał(a):
Najbardziej mi się podoba w Polsce to, że co by się nie działo, to wszyscy mówią, że wszyscy kradną...

dobra nie kradną : malwersują , robią wałki finansowe , za łapówki sprzeniewierzają mienie państwowe , a przy okazji się nieżle bawią za pieniądze podatników.
Co bardziej odpowiedzialna szycha wkręca przez sfingowane przetargi , bliższą lub dalszą rodzinkę w chorendalne sumki :] . A to co pokazują w telewizji to tylko przykrywka grubszych spraw. :kwasny: Pużniej jak coś idzie nie tak, to przepisują mienie na inne osoby a sami udają żebraków.
no ale cóż....Jak masz szwagra w gieesie to zawsze coś ci przyniesie :rotfl: :rotfl:
PS. jeszcze jedno zamiast patrzeć w przyszłość , to tylko się rozliczają za sprawy z przeszłości.

[center]Odnośnie postu poniżej żeby nie robić OT ; [/center]
KOLEŻKO BAGOR ZEJDZ ZEMNIE , BO HAMSTWO TO WIONIE Z TWOJEJ STRONY , A JAK CI SIĘ NUDZI TO ZRÓB SOBIE DWA KÓŁECZKA PO MIESCIE (święty się znalazł jeszcze nas tu będzie obrażał , twu co za λΨΦΘ!!!) :zly:

TYLNY NAPĘD JEST JAK SEX-POCO JEŹDZIĆ NA RĘCZNYM JAK MOŻNA DAĆ W P...e
http://mcg1ver.__prosze_uzyc_innego_hostingu_do_zdjec_/albumy/516168-123.html

Ostatnio edytowano 22 lutego 2007, 13:20 przez mcgiver, łącznie edytowano 4 razy

Tytuł:
PostNapisane: 22 lutego 2007, 01:46 
Znowu schodzi na politykę i zaczynają się obelgi. Koleżka mcgiver powinien trochę wyluzować, bo to jego chamskie zachowanie robi się już niesmaczne. Zresztą jego ostrzeżenie o czymś świadczy. Nie wiem po co kontynuować ten temat, skoro i tak nikt nikogo nie przekona. Tylko znowu schodzi na "kaczory", nikt z was nie zna ich osobiście i mówi, że to złodzieje. Znany jest jakiś przypadek, gdzie któryś z nich coś ukradł ? Jakaś afera z ich udziałem ? NIE, za to przypomnijcie sobie co się działo za rządów SLD. W każdej aferze (Starachowice-ułaskawienie Sobotki przez Kwaśniewskiego, Fozz, Orlen i wiele innych) ciągle pojawiało się nazwisko Miller, bądź Kwaśniewski. Teraz czepiacie się byle czego i dajecie się wciągnąć w czarną kampanię telewizyjną przeciw PiS. Rzeczywistosć wcale nie jest taka zła, jak ją przedstawiają. Apropo złodziei to poszukajcie ich wśród waszych znajomych lub spójrzecie na siebie. Danie łapówki jest tak samo przestępstwem.

Tytuł:
PostNapisane: 22 lutego 2007, 02:40 
Mnie się wydaję że wprowadzenie takiego przepisu raczej nie jest żadną grą polityczna.. Bo to chyba nijak się ma do polityki.

Bagor napisał(a):
Apropo złodziei to poszukajcie ich wśród waszych znajomych lub spójrzecie na siebie.

Tą wypowiedzią powinien zająć się Moderator bo łamiesz regulamin !!!!!!!!!

OBRAŻASZ NAS I NASZYCH ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Tytuł:
PostNapisane: 22 lutego 2007, 06:26 
Pierwsze kroki

Bagor napisał(a):
. Znany jest jakiś przypadek, gdzie któryś z nich coś ukradł ?

Jest jeden - księżyc ;)

A co fo tematu, to szkoda że trzeba będzie np. w południe w czerwcu stać w korkach na światłach, no ale faktycznie jakby sie 'specjaliści' mieli wziąć za uszczegóławianie takiego przeppisu to już lepiej niech zostanie tak jak jest..

Tytuł:
PostNapisane: 22 lutego 2007, 10:42 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e36
Kod silnika: M43B16
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=53724
Panowie to jest temat o światłach 24/24 a nie o Kaczorach i innych " ptakach " także proszę się wypowiadać tylko na ten temat w tym temacie .

Bagor, uważaj na swoje wypowiedzi :zly:

Tytuł:
PostNapisane: 22 lutego 2007, 10:57 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
Właśnie, wróćmy do tematu. Każdy ma swoje zdanie na temat rządu, kaczek, po etc.

Tytuł:
PostNapisane: 22 lutego 2007, 11:13 
Uzależniony od forum :)

kto usunal moj post w tym temacie?

Tytuł:
PostNapisane: 22 lutego 2007, 11:16 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e36
Kod silnika: M43B16
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=53724
Kornelio, jest wszystko przerzucone do tematu " Kaczki hmm" który wydzielił Lego z tego tematu

Tytuł:
PostNapisane: 22 lutego 2007, 16:27 
http://wiadomosci.onet.pl/1491206,11,item.html

Senat przyjął poprawki do prawa o ruchu drogowym, znowelizowanego w ubiegłym tygodniu przez Sejm. Nowelizacja przewiduje między innymi nakaz jazdy z włączonymi światłami mijania przez cały rok.
Zgodnie z przyjętymi przez Senat poprawkami nakaz ten będzie obowiązywać wszystkie samochody z wyłączeniem tych, które były wyprodukowane przed 1970 rokiem. Projekt nowelizacji wróci teraz do Sejmu.

To czyli auta przez 70 rokiem produkcji nie stwarzają niebezpieczenstwa a po 70 tak.

Brak mi słów na te przepisy i ta wzmianke. Chyba sobie kupie jakas syrene to wtedy nie bede musial na swiatłachj jezdzic w lato. paranoja

To się nadaje do prasy

Tytuł:
PostNapisane: 22 lutego 2007, 17:00 

Chodzi o to ze zabytkowe pojazdy sa traktowane inaczej przeciez maja gorsze hamulce, brak prawego lusterka, 3 stopu, pasow z tylu, zaglowkow i tp itd.

Tytuł:
PostNapisane: 22 lutego 2007, 17:05 
KotSylwester napisał(a):
Chodzi o to ze zabytkowe pojazdy sa traktowane inaczej przeciez maja gorsze hamulce, brak prawego lusterka, 3 stopu, pasow z tylu, zaglowkow i tp itd.

chyba nie rozumie tego co napisales ??

Tytuł:
PostNapisane: 22 lutego 2007, 17:35 
dla mnie zamiast tych swiateł powinien byc obowiazek jazdy na oponach zimowych w zime .

To dopiero powoduje niebezpieczenstwo na naszych drogach .

i jestem pewien ze wiecejh jest wypadkow od opon letnich zimą niz od tych swiateł latem.

Tytuł:
PostNapisane: 22 lutego 2007, 19:17 

Opony zimowe są lepsze tylko na śniegu i błocie pośniegowym. NAsuchej nawierzchni są gorsze od letnich, nawet w niskich temp. Dlatego u Niemiaszków jest obowiązek jazdy na zimówkach tylko jak jest śnieg. U nas by to sparaliżowało ruch i wywołało falę protestów :cool:

Chodzi mi o to że zabytkowe pojazdy traktuje się z większą tolerancją, to tak jakby wyburzać zabytkowe domy bo nie spełniają normy cieplnej.

Tytuł:
PostNapisane: 22 lutego 2007, 20:52 

KotSylwester napisał(a):
to tym bardziej powinny na świtłach jeżdzić..... wolał bym widzeć coś co hamulców nie ma ;)

http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?p=26102#26102 - nowe zdjĂŞcia w galeri

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 22 lutego 2007, 21:14 
Ukasz napisał(a):
KotSylwester napisał(a):
to tym bardziej powinny na świtłach jeżdzić..... wolał bym widzeć coś co hamulców nie ma ;)

wlasnie

Tytuł:
PostNapisane: 22 lutego 2007, 22:53 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e31 850i
Kod silnika: M70B50
wyłączenie jest bez sensu, chyba, ze np. auta na żółtych tablicach bo wiadomo, że te prawie nie jeżdżą

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 23 lutego 2007, 02:31 
Nie no ten przepis jest beznadziejny. Co to wogóle k..urcze ma być za farmazon..
Każdy przyzwyczai się że wszystko co się rusza jest oświetlone, a tu nagle wyskoczy Ci jakaś stara kupa żelastwa, bez prawego lusterka, bez 3 stopu, z hamulcami jak u flinstona, odpadającymi kołami i innymi elementami a w dodatku bez świateł..
Nie mówie tu o zabytkach bo te pewnie są w dobrym stanie.
Kwa Kwa Kwa... :13:

Tytuł:
PostNapisane: 23 lutego 2007, 08:13 

Żółte tablice coraz rzadziej będą się pojawiać bo jedyny plus to ubezpieczenie OC, które możesz kupić na taki okres jaki chcesz a nie na 365 dniw roku. Do świateł w zabytkach, to przypominam że one mają często PRĄDNICĘ zamiast ALTERNATORA.

Pozatym wyobrażacie sobie chociażby syrenke z trzecim wymaganym światłem stop?

Czy ten przepis mówi o światłach MIJANIA czy mogą to być tzw. światła dzienne??

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 437 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 22  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1