BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 07:14

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 60 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 23 stycznia 2008, 23:13 
Pierwsze kroki

slabo
http://horsepowersports.com/five-millio ... per-snake/ tak lepiej od tego auta sie wszystko zaczelo dla shelby

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 23 stycznia 2008, 23:13 
Pawelos napisał(a):
Dzieki Bogu, Allahowi, Buddzie, Sivie, Jechowie, Zeusowi i innym Wszechmogacym, ktorych nie wymienilem (przebaczcie) sa ludzie, ktorych wzrok jak i marzenia nie koncza sie na empałerze

żal. sam to wymyśliłeś, czy jakiś cytat z nonsensopedii?

Wodzu napisał(a):
Jasne 1,8 lepsze nie :rotfl: :wstyd:

:mur: odpowiedział pan z 2.0

Nie wiem czemu próbujecie zrobić ze mnie idiotę :) Mnie samochody amerykańskie nie jarają. Czy muszę się z tego tłumaczyć? Doskonale wiem co to za model, miałem kolegę, który truł mi non stop o mustangach i innych muscle cars. Mnie to w ogóle nie jara. Wolę CL-a, Porsche, Nawet japońskie kosiarki, Bentley, Jag, Bugatti, Maybach, terenówki, Warszawy, Zastavy, Fiaty 126 etc. a nie amerykańskie samochody i muszę naprawdę spowiadać się przed Bogiem z tego?

Ktoś, kto jest fanem piłki nożnej musi być fanem pływania czy takiego sportu jak golf?

Wyraźnie napisałem "dla mnie". Obraziłem tym kogoś? Nie twierdzę, że auto nie jest warte tej ceny dla znacznej rzeszy fanów muscle cars, dla mnie nie jest wart puszki po coli. Mam doświadczenia z Camaro i Corvette, naoglądałem się też tych Fordów i wiem co mówię.

Z tego powodu będziecie wymyślać jakieś głupkowate teksty pod moim adresem i zakładać worki?

Idąc Waszym tokiem myślenia, ludzie którzy piszą na forach np. Mietka, czy Hondy to jacyś skończeni frajerzy. Równie dobrze ktoś o Was tak może napisać "Jak można pisać i udzielać się na forum tych dresowozów".

Tytuł:
PostNapisane: 23 stycznia 2008, 23:18 
Zacna persona forum

Moje BMW: E39 520IA FL
Kod silnika: M54B22
Kornelio napisał(a):
Wodzu napisał(a):
Pamiętacie "Gone in 60 Seconds" z Cage'm w którym ten samochód gra główna rolę?

tam główną rolę grała "eleonor"
http://motomania.h-fans.cz/eleanor/Eleanor9.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=242ixkBIz8w

Dedykuje wszystkim faniakom Mustanga Eleanor GT500 Car Chase Pt1. VS BMW Podobno 540I

Milego ogladania!

PS. Bass na maxxxxxxx :szok:

Ostatnio edytowano 23 stycznia 2008, 23:22 przez Pawelos, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 23 stycznia 2008, 23:19 
Nie wiem, jak można określić, tak kultowe samochody, mianem "padaczka". Zero szacunku dla legendy. E36 przy tych samochodach, to popierdziawka.

Tytuł:
PostNapisane: 23 stycznia 2008, 23:21 
Uzależniony od forum :)

Czyli sa tylko dwa na swiecie?Niezle :D

[ Dodano: 23 Styczeń 2008, 23:24 ]
Pawelos napisał(a):

Dedykuje wszystkim faniakom Mustanga Eleanor GT500 Car Chase Pt1

Milego ogladania!

PS. Bass na maxxxxxxx

Mustang jak mustang,ale jakie auto go sciga :hyhy:

Tytuł:
PostNapisane: 23 stycznia 2008, 23:27 
Zacna persona forum

spider napisał(a):
Czyli sa tylko dwa na swiecie?Niezle :D

[ Dodano: 23 Styczeń 2008, 23:24 ]
Pawelos napisał(a):

Dedykuje wszystkim faniakom Mustanga Eleanor GT500 Car Chase Pt1

Milego ogladania!

PS. Bass na maxxxxxxx

Mustang jak mustang,ale jakie auto go sciga :hyhy:

Takie samo jakie go nie dosciglo :zdziwko:

[ Dodano: 23 Styczeń 2008, 23:29 ]
..::CZARNY::.. napisał(a):
Pawelos napisał(a):
Dzieki Bogu, Allahowi, Buddzie, Sivie, Jechowie, Zeusowi i innym Wszechmogacym, ktorych nie wymienilem (przebaczcie) sa ludzie, ktorych wzrok jak i marzenia nie koncza sie na empałerze

żal. sam to wymyśliłeś, czy jakiś cytat z nonsensopedii?

Staram sie wzorowac na miszczach.... jestes wsrod nich.

PS mam identycznego nicka, ale na liva. :)

Tytuł:
PostNapisane: 23 stycznia 2008, 23:31 
Forumowicz

ten samochód to więcej niż maszyna, to auto ma duszę, swoją historię. Jakbym miał hajs to już by była moja i myślę, że znajdzie nabywcę za tą kasę!

Tytuł:
PostNapisane: 23 stycznia 2008, 23:34 
Bagor napisał(a):
Nie wiem, jak można określić, tak kultowe samochody, mianem "padaczka". Zero szacunku dla legendy. E36 przy tych samochodach, to popierdziawka.

Choćby dlatego, że "cudze chwalicie, a swego nie znacie"

http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?p ... 52e#218092

Wszyscy objeżdżają Malucha, który kosztuje prawie 9k euro w tym wątku, samochód odrestaurowany, wręcz kolekcjonerski. Samochód który zmotoryzował Polskę, wpisał się na karty historii i wszyscy po nim jadą, jakby to było najgorsze ścierwo. Więc dlaczego ja mam się podniecać jakimś gównianym amerykańskim plastikiem? Skoro ktoś nie potrafi okazać szacunku dla kart własnej historii, po co ja mam się podniecać czyjąś i ją wychwalać, zwłaszcza, że mi się wcale nie podoba?

Pawelos napisał(a):

Zabawne, panie Pawle, jak łatwo panu oceniać innych, zauważyłem to po innych Twoich wypowiedziach na forum wobec innych użytkowników. Pomyśl czasem, zanim coś napiszesz.

Tytuł:
PostNapisane: 23 stycznia 2008, 23:45 
Zacna persona forum

Cytuj:
..::CZARNY::..]

Pawelos napisał(a):

Zabawne, panie Pawle, jak łatwo panu oceniać innych, zauważyłem to po innych Twoich wypowiedziach na forum wobec innych użytkowników. Pomyśl czasem, zanim coś napiszesz.

Vice versa, Panie modzie. Skoro, jestes uzytkownikiem, ktory pelni tak specyficzna funkcje jak MOD i twierdzisz, ze to jest "padaczka" to IMO jestes uzytkownikiem klawiatury, porownywalnym do "13" letniego pyskatego dziecka neo.....

Jak masz jakas uraze to wal smialo osta, ktory powiekszy Twoja Wielkosc....

PS. Sam jestem modem na pewnym forum moto.... I co z tego?

I szanuje zdanie innych....

Tytuł:
PostNapisane: 23 stycznia 2008, 23:46 
Forumowicz

Cytuj:
http://www.classic-recrea...showpage&pid=31

co ciekawe firma rozpoczela produkcje nowych karoserii :ok: :ok:

Nice :ok:

Cytuj:

Dedykuje wszystkim faniakom Mustanga Eleanor GT500 Car Chase Pt1. VS BMW Podobno 540I

Milego ogladania!

Tak to jest 540:
Obrazek

Kurde idę płytki z filmem poszukać :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 23 stycznia 2008, 23:47 
Zacna persona forum

Moje BMW: e39 525d
Kod silnika: M57
Mnie samochody amerykańskie nie jarają
Dokładnie o gustach sie nie dyskutuje juz było o tym na forum komus podoba sie jedna kobieta a drugiemu nie. Tak samo jest z samochodami jedni uwazaja to za cudo a drugim sie nie podoba proste.. :] Jak by sie wgłębic w wypowiedz czarnego to ma on duzo racji z naszym podcziwym maluchem "Zmotoryzował on Polske" w 100% chodzi o samochody w stanie kolekcjonerskim tak samo jak starsze bmw. To prawda to auto ma dusze !!! i napewno Amerykanie sa z niego dumni.

Tytuł:
PostNapisane: 23 stycznia 2008, 23:51 
Zacna persona forum

Cytuj:
Kurde idę płytki z filmem poszukać :rotfl:

Ja juz widzialem dzisiaj, a ze nie bylo mi dosc to raczylem sie "Mad Maxem" czescia pierwsza of course, 60S, I F&F1&3, 2 NIE bo to dno jest ;)

Ostatnio edytowano 23 stycznia 2008, 23:56 przez Pawelos, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 23 stycznia 2008, 23:54 
Przyjaciel forum

Moje BMW: Było E39. Jest E88
Kod silnika: N52B30
Garaż: viewtopic.php?f=6&t=171542
dla mnie filmy 60 sek, F&F, taxi to sa z kategorii daremne SF. Ronin to jest film :) jakos bardziej mi poscigi z ronina przypadly do gustu niz w jakichkolwiek innych filmach :) USA jest sztuczne, tak jak ich auta :)

Tytuł:
PostNapisane: 23 stycznia 2008, 23:55 
Pawelos, nie dam Ci satysfakcji i nie dam Ci tego ostrzeżenia. Mnie to nie jara absolutnie "dowartościowywania siebie przez dawania ost. komuś, kto mi jedzie".
Jeśli ktokolwiek Ci wlepi, wiedz, że nie prosiłem/nie poproszę nikogo o to.

To po pierwsze.

Pawelos napisał(a):

Właśnie dałeś pokaz. Napisałem wyraźnie. "DLA MNIE TO JEST PADACZKA". Czy komuś ubliżałem? Obraziłem kogoś wyznanie religijne? Pochodzenie? Mi ten samochód nie imponuje, nie podoba mi się, nie jest wart swojej ceny dla mnie, ale rozumiem, że ktoś będzie w stanie za niego zapłacić i będzie szczęśliwy.

Można to przyrównać do tego:

Załóżmy, że słuchasz Led Zeppelin. Uwielbiasz Jimmiego Page'a.

A w Norwegii jakiś szarpidrut katuje gitarę, a ludzie tego słuchają. Myślisz sobie "dla mnie to nie jest muzyka, tylko wycie". Ale nie obrażasz chyba kogoś innego z tego powodu, bo komuś się to podoba? Ja nikomu nie napisałem "stary, jak to Ci się może podobać? buahaha" Nie napisałem tak. Wyraziłem swoje zdanie co do muscle cars i tyle. Nie mam nawet nic do pana Shelby'iego, ale jego projekt nie robi na mnie wrażenia. Musi? Niektórzy w ogóle się nie interesują motoryzacją. I powiedzą to samo co ja: "E? tyle kasy za samochód? Obłęd." Ich też nawyzywasz od dzieci neo i pochodnych?

Jest mi niezmiernie przykro, że mam odmienne gusta niż Twoje.

Pawelos napisał(a):

Dałeś właśnie świadectwo tego. Pojechałeś mi, nie szanując mojego poglądu :) Pokaż mi użytkownika, którego obraziłem, to go osobiście przeproszę.

Tytuł:
PostNapisane: 24 stycznia 2008, 00:03 
Zacna persona forum

Moje BMW: Z4 3.0i
Bo w roninie jezdza normalne samochody. Moze oprocz W116 6,9.
Sceny sa realne, krajobrazy europejskie. Dlatego zamiast ogladac aerykanskie gonitwy bardziej lubie poscig audi b3 za w140 w Psach 2 - Franz, oni woza wurst szescseta !
Shelby - mnie tez nie jara, nie czuje amerykanskiej motoryzacji poza corvette z lat 80tych. Ale rozumiem zachwyty. Za to cena kosmiczna, nawet gdyby bylo mnie stac to nie kupilbym. chyba ze jako inwestycje.
W ogole nie znam auta za ktore zaplacilbym 3 duze banki baksow.

Tytuł:
PostNapisane: 24 stycznia 2008, 00:06 
Zacna persona forum

Pawelos, nie dam Ci satysfakcji i nie dam Ci tego ostrzeżenia. Mnie to nie jara absolutnie "dowartościowywania siebie przez dawania ost. komuś, kto mi jedzie".
Jeśli ktokolwiek Ci wlepi, wiedz, że nie prosiłem/nie poproszę nikogo o to.

To po pierwsze.

Pawelos napisał(a):

Właśnie dałeś pokaz. Napisałem wyraźnie. "DLA MNIE TO JEST PADACZKA". Czy komuś ubliżałem? Obraziłem kogoś wyznanie religijne? Pochodzenie? Mi ten samochód nie imponuje, nie podoba mi się, nie jest wart swojej ceny dla mnie, ale rozumiem, że ktoś będzie w stanie za niego zapłacić i będzie szczęśliwy.

Można to przyrównać do tego:

Załóżmy, że słuchasz Led Zeppelin. Uwielbiasz Jimmiego Page'a.

A w Norwegii jakiś szarpidrut katuje gitarę, a ludzie tego słuchają. Myślisz sobie "dla mnie to nie jest muzyka, tylko wycie". Ale nie obrażasz chyba kogoś innego z tego powodu, bo komuś się to podoba? Ja nikomu nie napisałem "stary, jak to Ci się może podobać? buahaha" Nie napisałem tak. Wyraziłem swoje zdanie co do muscle cars i tyle. Nie mam nawet nic do pana Shelby'iego, ale jego projekt nie robi na mnie wrażenia. Musi? Niektórzy w ogóle się nie interesują motoryzacją. I powiedzą to samo co ja: "E? tyle kasy za samochód? Obłęd." Ich też nawyzywasz od dzieci neo i pochodnych?

Jest mi niezmiernie przykro, że mam odmienne gusta niż Twoje.

Pawelos napisał(a):

Dałeś właśnie świadectwo tego. Pojechałeś mi, nie szanując mojego poglądu :) Pokaż mi użytkownika, którego obraziłem, to go osobiście przeproszę.

AD0(BTW) sam zaprzeczasz sobie.... Sam o tym wiesz....

AD1 a czy ja Ublizylem Tobie?

AD2 Wiesz Sa fanatycy, ktorzy placa wiecej i duuuuzo wiecej za samochody....

PS. Czarny nie pragne, sporu, nie wnikam w wojny, ale szanujmy sie.
Pomysl jakbym zareagowal, gdybys Ty wkleil fure, (dla mnie zero) i podobny dodalbym comment????

Ostatnio edytowano 24 stycznia 2008, 00:08 przez Pawelos, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 24 stycznia 2008, 00:07 
Cytuj:
Shelby - mnie tez nie jara, nie czuje amerykanskiej motoryzacji poza corvette z lat 80tych. Ale rozumiem zachwyty. Za to cena kosmiczna, nawet gdyby bylo mnie stac to nie kupilbym. chyba ze jako inwestycje.

Miałem się okazję karnąć taką Corvette z tego okresu w wersji targa. Wrażenia z V8 sound oraz przyspieszenia naturalnie nie są trywialne, ale to jest fajne tylko na chwilę... później siedzenie, które jest mega-niewygodne jest dokuczliwe, materiały tandetnej jakości i w ogóle auto do szpanu. Cóż, wolałbym np. Maybacha Zeppelina... :oczami:

Tytuł:
PostNapisane: 24 stycznia 2008, 00:09 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: 535i
Kod silnika: N55
Pawelos, jestes gdzieś modem? :szok:

faktycznie szanujesz zdanie innych.... :dobani: bardzo to widać w Twoim poście...

Tytuł:
PostNapisane: 24 stycznia 2008, 00:10 
Częsty bywalec

Panowie po co się kłócić? Lepiej potraktować to jako ciekawostkę i naprawdę unikatowy egzemplarz z dwóch jakie powstały. Carroll Shelby zbudował jedynie dwa modele Mustanga Super Snake. Jednym z nich, było auto wyposażone w potężny silnik V8 427ci o mocy 520 KM. Według anonimowego sprzedawcy, który wystawił na aukcji najrzadszą i najbardziej kąśliwą kobrę wszechczasów, to jedyna okazja by stać się posiadaczem samochodu, którego w garażu nie ma nawet sam Carroll Shelby i macierzysty koncern Forda. Do auta dołączony jest archiwalny film z testów opon Goodyear, na którym Shelby wraz z szefem techników Fredem Goodellem na dystansie 500 mil osiągnęli średnią prędkość 228 km/h. A chwilami pędzą swoim Mustangiem 273 km/h!
Jakby na to nie patrzeć i jakie by nie były upodobania, to trzeba traktować wyjątkowo ten cud motoryzacji.

Tytuł:
PostNapisane: 24 stycznia 2008, 00:12 
Przyjaciel forum

Moje BMW: Było E39. Jest E88
Kod silnika: N52B30
Garaż: viewtopic.php?f=6&t=171542
el Presidente napisał(a):
Sceny sa realne, krajobrazy europejskie. Dlatego zamiast ogladac aerykanskie gonitwy bardziej lubie poscig audi b3 za w140 w Psach 2 - Franz, oni woza wurst szescseta !

dokladnie :) tekst byl niezly :) i otwieranie b3 pilka tenisowa hehe.

a cene auta generuja ludzie, im mniej aut, tym bardziej unikatowe, im bardziej unikatowe tym wiecej ludzi chce kupic i z tego sie robi taka bezsensowna cena.

amerykanie maga sie ... a i tak europejskiej motoryzacji nie dogonia. ceny europejskich zabytkow upsss klasykow (wybacz bagor:)) sa duzo wyzsze. a i bardziej europejskie auta sa porzadane w usa niz usa w europie :P

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 60 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1