Pawelos napisał(a):
Dzieki Bogu, Allahowi, Buddzie, Sivie, Jechowie, Zeusowi i innym Wszechmogacym, ktorych nie wymienilem (przebaczcie) sa ludzie, ktorych wzrok jak i marzenia nie koncza sie na empałerze
żal. sam to wymyśliłeś, czy jakiś cytat z nonsensopedii?
Wodzu napisał(a):
Jasne 1,8 lepsze nie

odpowiedział pan z 2.0
Nie wiem czemu próbujecie zrobić ze mnie idiotę

Mnie samochody amerykańskie nie jarają. Czy muszę się z tego tłumaczyć? Doskonale wiem co to za model, miałem kolegę, który truł mi non stop o mustangach i innych muscle cars. Mnie to w ogóle nie jara. Wolę CL-a, Porsche, Nawet japońskie kosiarki, Bentley, Jag, Bugatti, Maybach, terenówki, Warszawy, Zastavy, Fiaty 126 etc. a nie amerykańskie samochody i muszę naprawdę spowiadać się przed Bogiem z tego?
Ktoś, kto jest fanem piłki nożnej musi być fanem pływania czy takiego sportu jak golf?
Wyraźnie napisałem "dla mnie". Obraziłem tym kogoś? Nie twierdzę, że auto nie jest warte tej ceny dla znacznej rzeszy fanów muscle cars, dla mnie nie jest wart puszki po coli. Mam doświadczenia z Camaro i Corvette, naoglądałem się też tych Fordów i wiem co mówię.
Z tego powodu będziecie wymyślać jakieś głupkowate teksty pod moim adresem i zakładać worki?
Idąc Waszym tokiem myślenia, ludzie którzy piszą na forach np. Mietka, czy Hondy to jacyś skończeni frajerzy. Równie dobrze ktoś o Was tak może napisać "Jak można pisać i udzielać się na forum tych dresowozów".