BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 3 maja 2025, 15:07

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 224 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 4 lipca 2007, 15:00 
Zacna persona forum

M_benz napisał(a):
powinna byc z charakterkiem
czyli miec glowe na karku
wygadana
szczera
zaradcza
pomyslowa
z ambicjami
najlepiej szatnyka z ciemnymi oczkami

poza tym ostatnim punktem, (moja jest blądynką z błękitnymi oczami) , wszystko pasuje do mojej żony tyle, że tego charakterku to mam czasami.....potąd :kwasny: !! :rotfl: :rotfl:

TYLNY NAPĘD JEST JAK SEX-POCO JEŹDZIĆ NA RĘCZNYM JAK MOŻNA DAĆ W P...e
http://mcg1ver.__prosze_uzyc_innego_hostingu_do_zdjec_/albumy/516168-123.html

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 4 lipca 2007, 15:34 
Częsty bywalec

haha mcgiver skad ja to znam
w zeszlym roku moja mnie tak zdenerwowala ze juz chcialem podniesc reke :)
ale o to w tym wszystkim chodzi
przynajmniej nie jest nudno :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 4 lipca 2007, 15:36 
Zacna persona forum

M_benz napisał(a):
przynajmniej nie jest nudno

taa... dzięki ,
jak się będę drugi raz żenił to będę szukał , spokojnej , poważnej , co mi na łeb nie wylezie :rotfl: :rotfl: :rotfl:

TYLNY NAPĘD JEST JAK SEX-POCO JEŹDZIĆ NA RĘCZNYM JAK MOŻNA DAĆ W P...e
http://mcg1ver.__prosze_uzyc_innego_hostingu_do_zdjec_/albumy/516168-123.html

Tytuł:
PostNapisane: 4 lipca 2007, 15:39 
Zacna persona forum

Moje BMW: E39 530d M-pakiet
Kod silnika: M57D30
pomiędzy charakterem a charakterkiem jest wielka różnica - wręcz przepaść. :]

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 4 lipca 2007, 15:54 
Uzależniony od forum :)

MadziaWU, zszokowałaś mnie swoją wypowiedzią...

Cytuj:
Rady dla Panow szukajacych Kobiety na dobre i zle? :
-Niech pokocha Ciebie-nie Twoje auto
-Nie kupuj jej,nie stawiaj jej wszystkiego,niech zobaczy Twoje serce-pamietaj-inny moze miec grubszy portfel..i co wtedy?Pojdzie.

Madziu, powiem Ci że jak facet, rwie na samochód i stawia wszystko to nie interesuje go serce dziewczyny a jej... a to żeby ją mieć na "kilka razy" Taka prawda - brutalne ale pradziwe.

-Nie klam jej,badz szczery - też zależy na co liczysz
-Szukaj wrazliwej i litosciwej,umiejacej znalezc kompromis,inteligentnej - tu też zależy na co liczysz

Cytuj:
... A moze Panowie dacie jakas rade jak znalezc idealnego faceta-a bynajmniej zdatnego do zycia?

Mogę powiedzieć Ci że jeżeli szukasz faceta "zdatnego do życia" do powinnaś zmienić przedewszystkim fotki w serwisie fotka.pl, bo każdy facet będzie patrzył tylko na Twoją fizyczność i nie będzie miał ochoty Cię lepiej poznać. Prawda jest taka że facet jest zdobywcą, jak panna idzie z nim do łóżka za szybko to nie ma chęci jej lepiej poznać bo po co skoro już ją zdobył? Brutalne ale prawdziwe. Pozatym "zdatny do życia" facet jak zobaczy że Kobieta jest zakochana w sobie, wkleja coraz to nowe swoje fotki, pokazuje się w ciekawych pozach i strojach w internecie - nie będzie miał ochoty na nic więcej poza fizycznością. Czemu? Bo takie zachowania nie wskazują na wierną, delikatną , czułą kobietę - czyli " zdatną do życia"

Sorry Brutalne ale prawdziwe.

Ostatnio edytowano 4 lipca 2007, 16:03 przez KotSylwester, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 4 lipca 2007, 16:02 

Jabardzo lubię drobne kobietki. Nie musi być wysoka. Przedewszstkim szczuplutka. Boski tyłeczek i delikatne bioderka i niesamowite nogi (uda) podstawa. Wiadomo że buźka tez musi mi się podobać, sama figura nie wystarczy. :ok:

To w kwestii wyglądu. Dodam że lubię jak dziewczyna chodzi w jeansach i na obcasach. A nie w adidasach albo na płaskim :dobani:

Co do charakteru to lubię dziewczyny, które mają w głowie poukłądane i w kwestiach życiowych jak są zaradne i potrafią zadbać o siebie i swoje sprawy, a także wiedzą (realnie) czego chccą od życia. Marzy mi się kobieta, która potrafiłaby nademną zapanować. Podobno jestem dość władczy w związku, a chciałbym poznać taką sucz, przed którą czułbym respekt ale to chyba marzenie ściętej głowy, bo ostatnio właśnie taką sucz oswoiłem :zdegustowany:

Czy o preferencjach seksualnych też mówimy? :hyhy:

Tytuł:
PostNapisane: 4 lipca 2007, 16:25 
KotSylwester napisał(a):
na wierną, delikatną , czułą kobietę
-taka jestem,przysiegam :)

KotSylwester napisał(a):
powinnaś zmienić przedewszystkim fotki w serwisie fotka.pl, bo każdy facet będzie patrzył tylko na Twoją fizyczność i nie będzie miał ochoty Cię lepiej poznać.
- ee i tak chca :) A nha fotce nawet w bikini nie mam,teraz lato,kazdy ma ,a tylko ja takie ubrane :(

KotSylwester napisał(a):
jak panna idzie z nim do łóżka za szybko to nie ma chęci jej lepiej poznać bo po
na to to zaden nie ma co liczyc z mojej strony, 'co nagle to po diable' ,a jak zalezy to sobie poczeka...

KotSylwester napisał(a):
-Nie klam jej,badz szczery - też zależy na co liczysz
-Szukaj wrazliwej i litosciwej,umiejacej znalezc kompromis,inteligentnej - tu też zależy na co liczysz
-na powazny zwiazek

KotSylwester napisał(a):
nie w adidasach albo na płaskim
- za to brawa :hurra:

KotSylwester napisał(a):
Marzy mi się kobieta, która potrafiłaby nademną zapanować.
- niewiem czemu,ale podobno podswiadomie kazdy by chcial taka miec,chocby na troche.. Gratuluje odwagi :)

A tak wogole dziwie sie,ze moja wypowiedz Cie zszokowala :P Przeciez ja sama w sobie jestem bardzo ulozona i powazna.... Takie mam tez 'moje chce'.

Tytuł:
PostNapisane: 4 lipca 2007, 16:52 
Częsty bywalec

MadziaWU napisał(a):
... A moze Panowie dacie jakas rade jak znalezc idealnego faceta-a bynajmniej zdatnego do zycia?

po pierwsze to nie daj sie bzyknać odrazu bo go wiecej nie zobaczysz a po drugie to ja jestem takim jakiego szuksza

Tytuł:
PostNapisane: 4 lipca 2007, 16:57 

Moje BMW: E38
Kod silnika: m57
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=2819
Doda-moj typ..ale cycki z silikonu ..tego nie lubie..reszte ma super..i te usta mmmmmmmm

Tytuł:
PostNapisane: 4 lipca 2007, 16:58 
Forumowicz

Moje BMW: E28,E34, jest E38
Kod silnika: m60b40
ja cenie piersi pośladki i nogi. :P przy okazji może też mieć coś w głowie, ale jak nie to mówi sie trudno :cwaniak:

BMW For Life!!

[you] :?:

panie z pińcet....

Tytuł:
PostNapisane: 4 lipca 2007, 17:21 
Częsty bywalec

Moje BMW: E36
Kod silnika: M40B18
Taka która przyciągnie wyglądem, a zatrzyma charakterem ;)

biemdablju,
Cytuj:
piersi
:ok:
Cytuj:
pośladki
Cytuj:
nogi

Tyle ze to nie ma większego znaczenia jeśli w głowie nic nie ma :P

Tytuł:
PostNapisane: 4 lipca 2007, 17:32 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E46
Madziu: Kot co do twoich fotek ma stuprocentową rację, może lepiej by nawet część wyglądała jak byś była w bikini... nie wszystko zależy od stroju... na niektórych fotkach pozy, które przybierasz nie kojarzą się najlepiej... tzn bywalcom agencji towarzyskim może i się kojarzą dobrze...

co do chodzenia na obcasach to Kocie wyobraź mnie sobie na szpilkach... wyglądałabym jak by za momencik mnie wiatr miał zdmuchnąć, szpilki wysmuklają jeszcze sylwetkę, a ja i tak już ważę za mało...

dla mnie kobieta, żeby zostać moją koleżanką musi mieć bardzo poukładane w głowie, dlatego koleżanki mogę zliczyć na palcach jednej ręki...

mężczyzna, który miałby zostać moim partnerem musi być po prostu tym księciem z bajki... bardzo sobie wzięłam tą bajkę do serca... ;)

Coupe, czyli historia o tym jak kupić seryjne auto i nie dać się zwariować

Tytuł:
PostNapisane: 4 lipca 2007, 18:01 
Forumowicz

biemdablju napisał(a):
ja cenie piersi pośladki i nogi. :P przy okazji może też mieć coś w głowie, ale jak nie to mówi sie trudno :cwaniak:

Dokładnie kobieta musi być piękna, a mądrych to można mieć kolegów :hyhy:

Tytuł:
PostNapisane: 4 lipca 2007, 18:02 
Ania napisał(a):
dla mnie kobieta, żeby zostać moją koleżanką musi mieć bardzo poukładane w głowie, dlatego koleżanki mogę zliczyć na palcach jednej ręki...

Jak u mnie :ok:
Melduje-zmienilam zdjecia,czy teraz jest grzeczniej? :zawstydzony:
Ja mam tylko taki styl bycia,TYLKO :) Moze troszke dla smiechu ;)
Robert.. hm.. hehe :D
Trzeba sie szanowac,to przede wszystkim. !!!

Tytuł:
PostNapisane: 4 lipca 2007, 18:44 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E84
Garaż: Było E36,E39,E60
Kobieta ma być kobieca!poruszać sie z gracja,nienawidze jak kobieta pali,pije i klnie jak szewc (chodzi mi o wszystko w nadmiarze).Ubiór ma byc odpowiedni do wieku i okolicznosci

Tytuł:
PostNapisane: 4 lipca 2007, 18:47 
Ania napisał(a):
co do chodzenia na obcasach to Kocie wyobraź mnie sobie na szpilkach... wyglądałabym jak by za momencik mnie wiatr miał zdmuchnąć, szpilki wysmuklają jeszcze sylwetkę, a ja i tak już ważę za mało...

Ania,ale drobne ladnie wygladaja w szpilkach-wlasnie jeansy do tego:) Ja bez moich 12cm sie z domu nie ruszam :) Jak ubralam adidasy do pracy to mialam odciski po 8h :kwasny: hehe Kobieta musi byc subtelna,czarowac...

"Kobieta ma nie byc zauwazona,ona ma byc zapamietana"-Giorgo Armani

Tytuł:
PostNapisane: 4 lipca 2007, 18:56 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e31 850i
Kod silnika: M70B50
oj MadziuWU, czytać się nie da tego co piszesz...

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 4 lipca 2007, 19:22 
Forumowicz

Moje BMW: E28,E34, jest E38
Kod silnika: m60b40
Kucharz w głowie może nie mieć aby wymienione elementy miała na swoim miejscu i w odpowiednich wymiarach :rotfl:

BMW For Life!!

[you] :?:

panie z pińcet....

Tytuł:
PostNapisane: 4 lipca 2007, 19:23 
No no nie przesadzajcie,tak sie tylko dalam porwac dyskusji.Juz sie zamykam :]

Tytuł:
PostNapisane: 4 lipca 2007, 19:46 

MadziaWU:
Cytuj:
ee i tak chca A nha fotce nawet w bikini nie mam,teraz lato,kazdy ma ,a tylko ja takie ubrane

Co to znaczy każdy ma? A czy to znaczy że na fotce każdy ma to znaczy że co ?

Cytuj:
na to to zaden nie ma co liczyc z mojej strony, 'co nagle to po diable' ,a jak zalezy to sobie poczeka...

Po zdjęciach można odebrać przeciwne wrażenie - kolejny punkt za tym jak te fotki wyglądają.

Cytuj:
Przeciez ja sama w sobie jestem bardzo ulozona i powazna....

Widać po pozycjach w jakich jesteś/byłaś na fotkach, na maskach samochodów i z browarem... Dziewczyna, która wkleja swoje zdjęcia z puszką piwa... Jaki jest tego zamysł? Pokazujesz że lubisz piwo? Każdy lubi, a na fotce, w korelacji z pozostałymi figurami odnieść można jedno wrażenie :kwasny: : Zobacz sama, widzisz laskę na fotkach, która: Wygina się, kładzie na masce samochodu, jest "ciekawie ubrana", pokazuje sie z browarem... Ja mam jedno skojażenie: Podjadę furą, potem disco + alkohol i wieczór będzie ciekawy. :wstyd: Nie chcę Cie obrazić - absilutnie. Pokazuję Ci jak odbierają to faceci. Po prostu po tych fotkach w życiu bym nie pomyślał że mógłbym sie z Tobą spotkać jakbym szukał kogoś na stałe. :zalamany:

Cytuj:
Ja mam tylko taki styl bycia,TYLKO

Czyli jaki? Styl bycia to charakter przecież. Chyba że udajesz kogoś kim nie jesteś, to już wogóle masz u mnie kreche gigant.

Aniu - jak wiesz ja lubię chude laski :D 160cm i 45 kg - Dla mnie bomba - i szpileczki 8-10cm z czubeczkiem, pasują idealnie :rotfl: :rotfl: Foto mogę na PW posłać :D

P.S. Madziu pisząc że kochasz tuning i samochody... wiesz facet od razu pomyśli - Blachara. :znudzony:

P.S.2: napisałaś w swoim opisie na fotce: Szybka jak Lamborghini:)
Jednym słowem Twoja fotka wygląda jak ogłoszenie. :(

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 224 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1