MadziaWU:
Cytuj:
ee i tak chca A nha fotce nawet w bikini nie mam,teraz lato,kazdy ma ,a tylko ja takie ubrane
Co to znaczy każdy ma? A czy to znaczy że na fotce każdy ma to znaczy że co ?
Cytuj:
na to to zaden nie ma co liczyc z mojej strony, 'co nagle to po diable' ,a jak zalezy to sobie poczeka...
Po zdjęciach można odebrać przeciwne wrażenie - kolejny punkt za tym jak te fotki wyglądają.
Cytuj:
Przeciez ja sama w sobie jestem bardzo ulozona i powazna....
Widać po pozycjach w jakich jesteś/byłaś na fotkach, na maskach samochodów i z browarem... Dziewczyna, która wkleja swoje zdjęcia z puszką piwa... Jaki jest tego zamysł? Pokazujesz że lubisz piwo? Każdy lubi, a na fotce, w korelacji z pozostałymi figurami odnieść można jedno wrażenie

: Zobacz sama, widzisz laskę na fotkach, która: Wygina się, kładzie na masce samochodu, jest "ciekawie ubrana", pokazuje sie z browarem... Ja mam jedno skojażenie: Podjadę furą, potem disco + alkohol i wieczór będzie ciekawy.

Nie chcę Cie obrazić - absilutnie. Pokazuję Ci jak odbierają to faceci. Po prostu po tych fotkach w życiu bym nie pomyślał że mógłbym sie z Tobą spotkać jakbym szukał kogoś na stałe.
Cytuj:
Ja mam tylko taki styl bycia,TYLKO
Czyli jaki? Styl bycia to charakter przecież. Chyba że udajesz kogoś kim nie jesteś, to już wogóle masz u mnie kreche gigant.
Aniu - jak wiesz ja lubię chude laski

160cm i 45 kg - Dla mnie bomba - i szpileczki 8-10cm z czubeczkiem, pasują idealnie

Foto mogę na PW posłać
P.S. Madziu pisząc że kochasz tuning i samochody... wiesz facet od razu pomyśli - Blachara.
P.S.2: napisałaś w swoim opisie na fotce:
Szybka jak Lamborghini:)
Jednym słowem Twoja fotka wygląda jak ogłoszenie.