Bagor napisał(a):
Bagor nigdy nie odpuszcza. To taka kreatura, która nie spocznie, dopóki nie wypije ostatniej kropli krwi.
Ja dziś nie odpuściłem Naleśnikowi

Bagor napisał(a):
Czy ja gdzieś napisałem, że krytykujesz kogoś personalnie? Nie. Skąd więc takie wnioski?
Wracając do tematu. Prezentujesz strasznie ograniczone rozumowanie. Coś mnie nie interesuje, to nazywam to padaczką. Zaiste godne rozważenia

Oceniasz wedle siebie, a innym tego zabraniasz. Dlaczego oburzasz się na fakt krytykowania malucha? Idąc Twoim tokiem rozumowania, powinieneś doskonale pojmować, że taki maluch może komuś się nie podobać, bo "kosztuje kupę kasy", "jest wiele innych samochodów o równie imponujących cenach, przy których ten jest padaczką" itp. Teraz rozumiesz?
Zobacz co napisałem w temacie o Malczanach:
Cytuj:
no i zgadza się. Niektórym ciężko to zrozumieć, że można kochać inne samochody
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
To obraza jakaś?
Denerwują mnie jedynie zarzuty tych, którzy mi odbierają wolność słowa. Nie mam problemu do tych, którzy wrzucają na auta jakieś, albo wychwalają coś, co mi nie leży... inaczej nie miałbym kolegów. Nie mam nic np. do
Rafała, który na widok Malczana uderza głową w mur.
Jeśli ktoś zrozumiał inaczej, to proszę wybaczyć moją niewyparzoną buzię.
Bagor napisał(a):
Prezentujesz strasznie ograniczone rozumowanie. Coś mnie nie interesuje, to nazywam to padaczką. Zaiste godne rozważenia

Wybacz, ale to Ty masz ograniczone rozumowanie w takim razie, lub nie czytasz dokładnie moich postów.
Mam powody, by coś nazywać padaczką
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Źle zrozumiałeś.
Coś, co poznałem, okazuje się nie spełniać moich oczekiwań---> Nie jara mnie---> coś co mnie nie jara, mało mnie interesuje.
Tak to działa. Żeby spełnił się punkt 3. najpierw musi zaistnieć punkt 1.
Tyle ode mnie oraz EOT. Dalsze wypowiedzi w tym temacie z jakimiś wątami do mnie doprowadzą do zamknięcia tematu, ostrzeżeń, które jeśli uda Ci się mnie sprowokować, z przyjemnością sobie sam wlepię
Jest gg, PW i serdecznie zapraszam