BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 12:44

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 60 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 24 stycznia 2008, 00:12 
Zacna persona forum

Moje BMW: E39 520IA FL
Kod silnika: M54B22
..::CZARNY::.. napisał(a):
Cytuj:
Shelby - mnie tez nie jara, nie czuje amerykanskiej motoryzacji poza corvette z lat 80tych. Ale rozumiem zachwyty. Za to cena kosmiczna, nawet gdyby bylo mnie stac to nie kupilbym. chyba ze jako inwestycje.

Miałem się okazję karnąć taką Corvette z tego okresu w wersji targa. Wrażenia z V8 sound oraz przyspieszenia naturalnie nie są trywialne, ale to jest fajne tylko na chwilę... później siedzenie, które jest mega-niewygodne jest dokuczliwe, materiały tandetnej jakości i w ogóle auto do szpanu. Cóż, wolałbym np. Maybacha Zeppelina... :oczami:

Wiesz w e36 materialy tez nie sa pierwszej jakasci...... Ale do dzis nie slyszalem BMW serii 3, ktore dyma wszystko na torze LeMans, nie ujmujac marce BMW, ale sa legendy, ktore uszanowac wypada.....

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 24 stycznia 2008, 00:13 
Forumowicz

GP-T1000 napisał(a):
taxi

To francuski film. I to jest komedia, całkiem fajna zresztą.

GP-T1000 napisał(a):
Ronin to jest film

Zgadzam się :ok:
To za to jest film produkcji amerykańskiej (amerykańsko-brytyjskiej dokładnie) :hyhy:

GP-T1000 napisał(a):
USA jest sztuczne

Tu się zgdodzę

GP-T1000 napisał(a):
tak jak ich auta

Ale tu już nie. Za bardzo uogólniasz.

Tytuł:
PostNapisane: 24 stycznia 2008, 00:14 
Zacna persona forum

Moje BMW: Z4 3.0i
Cytuj:
Shelby - mnie tez nie jara, nie czuje amerykanskiej motoryzacji poza corvette z lat 80tych. Ale rozumiem zachwyty. Za to cena kosmiczna, nawet gdyby bylo mnie stac to nie kupilbym. chyba ze jako inwestycje.

Miałem się okazję karnąć taką Corvette z tego okresu w wersji targa. Wrażenia z V8 sound oraz przyspieszenia naturalnie nie są trywialne, ale to jest fajne tylko na chwilę... później siedzenie, które jest mega-niewygodne jest dokuczliwe, materiały tandetnej jakości i w ogóle auto do szpanu. Cóż, wolałbym np. Maybacha Zeppelina... :oczami:

I to mi sie, kurde, podoba !!! jest tak samo nonsensowna jak wiele innych wynalazkow z lat 80tych, ale jaka piekna ! Ta dupcia z 4 lampami, to kanciaste wnetrze z setkami przyciskow i lampeczek. Kiedys sobie taka kupie, do tego zafarbuje grzywke na blond i bede jezdzil w kurtce baseballowej. American Lover College Boy :)

Tytuł:
PostNapisane: 24 stycznia 2008, 00:21 
Zacna persona forum

Pasuje. :) wg opini ww forumowiczow :]

Mustang Miecie, IMO. :)

Tytuł:
PostNapisane: 24 stycznia 2008, 00:23 
Przyjaciel forum

Moje BMW: Było E39. Jest E88
Kod silnika: N52B30
Garaż: viewtopic.php?f=6&t=171542
Wodzu napisał(a):
GP-T1000 napisał(a):
USA jest sztuczne

Tu się zgdodzę

GP-T1000 napisał(a):
tak jak ich auta

Ale tu już nie. Za bardzo uogólniasz.

wg mnie nie ma auta ktore by bylo ok od a do z. bynajmniej dla mnie. nie liczac aut ktore przechodza kuracje usprawniajace, zeby sie dalo jezdzic i uszlachetniajace, zeby wnetrze bylo jako takie. a wiemy ze takich firm w usa jest bardzo duzo.

w usa, zawsze paliwo bylo tanie, bylo go duzo, z tym duze silniki nie spelniajace przez dlugi okes czasu zadnych norm, ulice szerokie i proste. wiec auta ogromne i nie skrecajace.

watpie zeby ktos dal rade przejchac przez szwajcarie (nie autosradami) jakims amerykanskim klasykiem :) i nie wiem jak duzo aut z usa bralo udzial w rajdzie monte carlo :)

Tytuł:
PostNapisane: 24 stycznia 2008, 00:23 
el Presidente napisał(a):
Ta dupcia z 4 lampami,

MMM... a już myślałem, że myślimy o innym modelu.... JEDNAK NIE :super:

Cytuj:
AD0(BTW) sam zaprzeczasz sobie.... Sam o tym wiesz....

Sam wkroczyłeś na tą ścieżkę.

Pawelos napisał(a):
AD1 a czy ja Ublizylem Tobie?

"Dziecko neo" w Gridzie jest uznane jako określenie obraźliwe.

Cytuj:
AD2 Wiesz Sa fanatycy, ktorzy placa wiecej i duuuuzo wiecej za samochody....

Wiem.

Pawelos napisał(a):
PS. Czarny nie pragne, sporu, nie wnikam w wojny, ale szanujmy sie.

Nie? Zaskoczyłeś mnie. Zaczynasz używać agresywnego języka pod mój adres i oczekujesz szacunku?

Pawelos napisał(a):
Pomysl jakbym zareagowal, gdybys wkleil fure, (dla mnie zerao) i podobny dodalbym comment????

Wejdź w moją galerię, objedź wszystko co masz ochotę. Nie usunę :) Krytyka mile widziana.

Pawelos napisał(a):
Wiesz w e36 materialy tez nie sa pierwszej jakasci......

Porównaj sobie cenniki Mustangów oraz 3er starszych o kilka lat, z połową cylindrów, połową pojemności. Są niemal identyczne. Pomyśl dlaczego. Porównanie jakości materiałów niemieckich samochodów do amerykańskich? Każdy Amerykanin to wyśmieje. Oni sami nawet nie chcą już jeździć nimi, wolą VW Golfy niż Blazery i Camry niż Cadillac-i.

Nie boję się zaryzykować stwierdzenia, że nędzne materiały nędznej E36 są lepsze jakościowo, niż te z Mustanga.

Tytuł:
PostNapisane: 24 stycznia 2008, 00:49 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: 535i
Kod silnika: N55
Pawelos, nie każdy "wielbi" to samo, Czarny wyraził swoją opinię o samochodzie, nie rozumiem czemu tak Cie to dotkneło.. moim zdaniem zupełnie niepotrzebnie wywiązał się spór.

Tytuł:
PostNapisane: 24 stycznia 2008, 00:52 
Zacna persona forum

stones1 napisał(a):
Pawelos, nie każdy "wielbi" to samo, Czarny wyraził swoją opinię o samochodzie, nie rozumiem czemu tak Cie to dotkneło.. moim zdaniem zupełnie niepotrzebnie wywiązał się spór.

IMO masz podobne zdanie jak Ja. Jestem Czleowiekiem Uczciwym i Chce prowadzic interesy jak Ja.

Tytuł:
PostNapisane: 24 stycznia 2008, 03:13 
Wszyscy objeżdżają Malucha, który kosztuje prawie 9k euro w tym wątku, samochód odrestaurowany, wręcz kolekcjonerski. Samochód który zmotoryzował Polskę, wpisał się na karty historii i wszyscy po nim jadą, jakby to było najgorsze ścierwo. Więc dlaczego ja mam się podniecać jakimś gównianym amerykańskim plastikiem? Skoro ktoś nie potrafi okazać szacunku dla kart własnej historii, po co ja mam się podniecać czyjąś i ją wychwalać, zwłaszcza, że mi się wcale nie podoba?

Dlaczego więc robisz to samo? Masz pretensję do wyśmiewających "legendarnego" malucha, a amerykańskie legendy nazywasz "padaczką". Gdzie tu logika? Skoro rozumiesz istotę rzeczy, nie powielaj tego samego błędu.
Każdy ma swoje priorytety i inny gust, ale to nie jest powód, żeby tak zawzięcie krytykować odmienność punktu widzenia.

Jak mawiają Rosjanie: На вкус и цвет товарищей нет!

Tytuł:
PostNapisane: 24 stycznia 2008, 04:18 
Bagor napisał(a):
Skoro rozumiesz istotę rzeczy, nie powielaj tego samego błędu.

Cóż, tego samego nie poprawiam, bo przynajmniej szanuje to, co nasze :) Poza tym, nikomu nie ubliżam, że nie lubi Malucha. Rozumiem, że ktoś nadal nie umie go szanować. W tamtym temacie tylko o tym wspomniałem, nikomu nie napisałem "wy dziady, jak możecie!"

Bagor napisał(a):
amerykańskie legendy nazywasz "padaczką". Gdzie tu logika?

Cytuj:
Każdy ma swoje priorytety i inny gust, ale to nie jest powód, żeby tak zawzięcie krytykować odmienność punktu widzenia.

Bagor, nie rób jaj. Przecież napisałem wyraźnie, że taka jest moja opinia na temat auta, a nie ludzi, którym się to podoba. Gdzie krytykuje kogoś, kto uważa, że to świetny samochód? Napisałem coś na Santino? Mariano? Przemka? Kornela? Spidera? Komuś zarzucam ślepe zapatrzenie czy nie wiem cokolwiek? Napisałem coś w stylu "Jak można lubić taki samochód? Buahahah z takiej pojemności taka moc o lol" - Napisałem tak? Nie oskarżaj mnie o coś, czego nie zrobiłem.

To auto kosztuje kupę kasy. Wg. mnie jest wiele innych samochodów o równie imponujących cenach, przy których ten jest padaczką- w moich oczach. Masz odpowiedź jak można to auto nazwać padaczką. Nie zmieni tego czas jakiegokolwiek auta w LeMans, który równie bardzo mnie interesuje jak zeszłoroczny śnieg.

To Wy się czepiacie mojego poglądu, nie ja Waszego, więc drogi Bagorze odpuść sobie.

Tytuł:
PostNapisane: 24 stycznia 2008, 21:14 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e36 328i cabrio
Kod silnika: M52B28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=49287
A tu rodzynek na rodzimym rynku Alledrogo:

FIAT 125p FABRYCZNIE NOWY

http://www.allegro.pl/item301382873_fia ... nowy_.html

A może chciałabyś kupić
Ramki 3D z logo forum
albo
Smycze z logo forum?

Tytuł:
PostNapisane: 24 stycznia 2008, 21:16 
Zacna persona forum

Moje BMW: 911
:zdziwko: szok ;s taki polski "mustang szelbi"

Tytuł:
PostNapisane: 24 stycznia 2008, 21:40 
Przyjaciel forum

Pułkownik Zuber, widzalem go wczoraj juz :) jakbym mial na zbyciu 50 tys to odrazu dzwonie do kolesia. cudowene auto :)

dla mnie ten mustag za 3 melony moze sie chowac przy takim 125p :)

Tytuł:
PostNapisane: 24 stycznia 2008, 21:43 
GP-T1000 napisał(a):
dla mnie ten mustag za 3 melony moze sie chowac przy takim 125p :)

nie mów tego głośno :orany:

Tytuł:
PostNapisane: 24 stycznia 2008, 21:47 
Przyjaciel forum

Pawelos napisał(a):
sa ludzie, ktorych wzrok jak i marzenia nie koncza sie na empałerze

pewnie ze sa, nawet na forum bmw. bo niektorzy tu sa bo akurat jezdza bmw, ja tu jestem bo to moja ulubiona marka i dopiero jakbym moj szczyt marzen w zakresie bmw osiagnal czyli m6, m5, m3 itp itd to myslalbym o innych autach i to nie koniecznie o mustangu bo ten tak jak nie wszystkich szczytem marzen jest empaler tak mustang nie wszystkim spedza sen z powiek. wiec nie widze nic dziwnego w stwierdzeniu czarnego toc to forum bmw a nie forda!!

Tytuł:
PostNapisane: 25 stycznia 2008, 03:21 
Cóż, tego samego nie poprawiam, bo przynajmniej szanuje to, co nasze :) Poza tym, nikomu nie ubliżam, że nie lubi Malucha. Rozumiem, że ktoś nadal nie umie go szanować. W tamtym temacie tylko o tym wspomniałem, nikomu nie napisałem "wy dziady, jak możecie!"

Nie o tym pisałem. Oburzasz się na ludzi, że krytykują malucha, a sam krytykujesz mustanga. Nie czyń drugiemu, co tobie niemiłe. В том-то и дело!

Bagor, nie rób jaj. Przecież napisałem wyraźnie, że taka jest moja opinia na temat auta, a nie ludzi, którym się to podoba. Gdzie krytykuje kogoś, kto uważa, że to świetny samochód? Napisałem coś na Santino? Mariano? Przemka? Kornela? Spidera? Komuś zarzucam ślepe zapatrzenie czy nie wiem cokolwiek? Napisałem coś w stylu "Jak można lubić taki samochód? Buahahah z takiej pojemności taka moc o lol" - Napisałem tak? Nie oskarżaj mnie o coś, czego nie zrobiłem.

To auto kosztuje kupę kasy. Wg. mnie jest wiele innych samochodów o równie imponujących cenach, przy których ten jest padaczką- w moich oczach. Masz odpowiedź jak można to auto nazwać padaczką. Nie zmieni tego czas jakiegokolwiek auta w LeMans, który równie bardzo mnie interesuje jak zeszłoroczny śnieg.

Czy ja gdzieś napisałem, że krytykujesz kogoś personalnie? Nie. Skąd więc takie wnioski?
Wracając do tematu. Prezentujesz strasznie ograniczone rozumowanie. Coś mnie nie interesuje, to nazywam to padaczką. Zaiste godne rozważenia :znudzony:
Oceniasz wedle siebie, a innym tego zabraniasz. Dlaczego oburzasz się na fakt krytykowania malucha? Idąc Twoim tokiem rozumowania, powinieneś doskonale pojmować, że taki maluch może komuś się nie podobać, bo "kosztuje kupę kasy", "jest wiele innych samochodów o równie imponujących cenach, przy których ten jest padaczką" itp. Teraz rozumiesz?

To Wy się czepiacie mojego poglądu, nie ja Waszego, więc drogi Bagorze odpuść sobie.

Bagor nigdy nie odpuszcza. To taka kreatura, która nie spocznie, dopóki nie wypije ostatniej kropli krwi.

Tytuł:
PostNapisane: 25 stycznia 2008, 15:44 
Częsty bywalec

Moje BMW: 535d
rzeczywiscie "okazja" :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 25 stycznia 2008, 17:23 
Bagor napisał(a):
Bagor nigdy nie odpuszcza. To taka kreatura, która nie spocznie, dopóki nie wypije ostatniej kropli krwi.

Ja dziś nie odpuściłem Naleśnikowi :super:

Bagor napisał(a):
Czy ja gdzieś napisałem, że krytykujesz kogoś personalnie? Nie. Skąd więc takie wnioski?
Wracając do tematu. Prezentujesz strasznie ograniczone rozumowanie. Coś mnie nie interesuje, to nazywam to padaczką. Zaiste godne rozważenia :znudzony:
Oceniasz wedle siebie, a innym tego zabraniasz. Dlaczego oburzasz się na fakt krytykowania malucha? Idąc Twoim tokiem rozumowania, powinieneś doskonale pojmować, że taki maluch może komuś się nie podobać, bo "kosztuje kupę kasy", "jest wiele innych samochodów o równie imponujących cenach, przy których ten jest padaczką" itp. Teraz rozumiesz?

Zobacz co napisałem w temacie o Malczanach:

Cytuj:
no i zgadza się. Niektórym ciężko to zrozumieć, że można kochać inne samochody :]

To obraza jakaś?

Denerwują mnie jedynie zarzuty tych, którzy mi odbierają wolność słowa. Nie mam problemu do tych, którzy wrzucają na auta jakieś, albo wychwalają coś, co mi nie leży... inaczej nie miałbym kolegów. Nie mam nic np. do Rafała, który na widok Malczana uderza głową w mur.

Jeśli ktoś zrozumiał inaczej, to proszę wybaczyć moją niewyparzoną buzię.

Bagor napisał(a):
Prezentujesz strasznie ograniczone rozumowanie. Coś mnie nie interesuje, to nazywam to padaczką. Zaiste godne rozważenia :znudzony:

Wybacz, ale to Ty masz ograniczone rozumowanie w takim razie, lub nie czytasz dokładnie moich postów.

Mam powody, by coś nazywać padaczką :] Źle zrozumiałeś.

Coś, co poznałem, okazuje się nie spełniać moich oczekiwań---> Nie jara mnie---> coś co mnie nie jara, mało mnie interesuje.

Tak to działa. Żeby spełnił się punkt 3. najpierw musi zaistnieć punkt 1.

Tyle ode mnie oraz EOT. Dalsze wypowiedzi w tym temacie z jakimiś wątami do mnie doprowadzą do zamknięcia tematu, ostrzeżeń, które jeśli uda Ci się mnie sprowokować, z przyjemnością sobie sam wlepię :hurra:

Jest gg, PW i serdecznie zapraszam ;)

Tytuł:
PostNapisane: 26 stycznia 2008, 11:01 
Zacna persona forum

Moje BMW: Z4 3.0i
Duzy fiacior wymiata. Do garazu i przykryc kolderka :) Dalem sobie w obserwowane, ciekawe ile skonczy. Obstawiam + - 60 tys zl.

Tytuł:
PostNapisane: 27 stycznia 2008, 06:55 
Forumowicz

naprawde piekne auto.... nie chcialbym go miec , chcialbym choc raz powozic taka fura :)

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 60 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1