BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 3 maja 2025, 16:58

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 81 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 23 października 2007, 09:20 
Zacna persona forum

Moje BMW: Z4 3.0i
Kwestia charakteru. Kiedyś nie wierzyłem w idealny związek, a teraz codziennie dostaję dowód na to że istnieje. Tylko u nas nie polega to na słodzeniu sobie, często wybuchamy, kłócimy się z moją kobietą, po to żeby zaraz potem bardzo miło się pogodzić. Oboje widzimy w sobie wady, ale na tym polega ten układ. Ja jestem często zazdrosny, Ona narzeka na moje głupie pomysły. Mimo to jesteśmy i będziemy razem, może to kwestia doświadczenia - oboje jesteśmy niemal odciągnięci od ołtarza z innymi :). Nikt nam nie dawał szans, bo różnica charakterów, osobowości, temperamentów. Bzdura - teraz inni nie mogą się nadziwić jaką jesteśmy świetną parą, na wspólnych wyjazdach z innymi parami zauważyliśmy że chcą się do nas upodobnić, po kilku dniach zachowują się jak my, nawet Ci którzy są ze sobą szmat czasu i nie widac już było między nimi ognia. To jest radość jak diabli, uwierzcie.
Zdradzałem i byłem zdradzany. Teraz już tak nie będzie. Jestem nieufny i trzeżwo patrzę na życie, ale tej jednej rzeczy jestem pewien. Naprawdę jest to tylko kwestia dopasowania w związku. Twoja kobieta chce przespać się z hydraulikiem? Wyczuj to wcześniej, ściągnij garniak i bądż nim dla niej. Nudzi się w domu? Bądź jej listonoszem zanim przyjdzie prawdziwy :) Itd, itd. Wszystko z klasą i wyczuciem, bez pantoflarstwa i frajerstwa. Do tego przydaje się też trochę zazdrości. Kto to zrozumie, będzie w szczęśliwym udanym związku.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 23 października 2007, 09:52 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e34, e36
KotSylwester napisał(a):
agrafga napisał(a):
Kocie...bo kotki się nie oswaja.......tak to se ne da

1.Ja nie napisałem że się oswaja
2.Da się. :rotfl:

agrafga napisał(a):
istnieje coś takiego jak kompromis czyli zaakceptowanie tego czego się nie spodziewało w osobowości

Zdrada chyba nie należy do rzeczy ustalanych w trakcie związku, a na jego początku i to raczej w formie ustalenia "luźnego" związku a nie akceptacji zdrad. :zdziwko:

Spłaszczę - jesli pewnych rzeczy nie zaakceptujesz o spodziewaj się tego że kotka się wymsknie. Kompromis i równowaga. Z obu stron.

Da się oswoić da, ale po co Ci to? :rotfl:
Sam tego nie chciałeś jak pamiętam :rotfl:

Temu co pisze, a nie ma dowodów - papier przyjął wszystko - reszta wkrótce.
Prawda jest jak d... każdy ma swoją....[/color]

Tytuł:
PostNapisane: 23 października 2007, 10:28 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E46 | E46 M3
Kod silnika: M54B30| S54B32
el Presidente napisał(a):
Kwestia charakteru. Kiedyś nie wierzyłem w idealny związek, a teraz codziennie dostaję dowód na to że istnieje. Tylko u nas nie polega to na słodzeniu sobie, często wybuchamy, kłócimy się z moją kobietą, po to żeby zaraz potem bardzo miło się pogodzić. Oboje widzimy w sobie wady, ale na tym polega ten układ. Ja jestem często zazdrosny, Ona narzeka na moje głupie pomysły. Mimo to jesteśmy i będziemy razem, może to kwestia doświadczenia - oboje jesteśmy niemal odciągnięci od ołtarza z innymi . Nikt nam nie dawał szans, bo różnica charakterów, osobowości, temperamentów. Bzdura - teraz inni nie mogą się nadziwić jaką jesteśmy świetną parą, na wspólnych wyjazdach z innymi parami zauważyliśmy że chcą się do nas upodobnić, po kilku dniach zachowują się jak my, nawet Ci którzy są ze sobą szmat czasu i nie widac już było między nimi ognia. To jest radość jak diabli, uwierzcie.
Zdradzałem i byłem zdradzany. Teraz już tak nie będzie. Jestem nieufny i trzeżwo patrzę na życie, ale tej jednej rzeczy jestem pewien. Naprawdę jest to tylko kwestia dopasowania w związku. Twoja kobieta chce przespać się z hydraulikiem? Wyczuj to wcześniej, ściągnij garniak i bądż nim dla niej. Nudzi się w domu? Bądź jej listonoszem zanim przyjdzie prawdziwy Itd, itd. Wszystko z klasą i wyczuciem, bez pantoflarstwa i frajerstwa. Do tego przydaje się też trochę zazdrości. Kto to zrozumie, będzie w szczęśliwym udanym związku

el Presidente, :padam: :padam: :padam: przyznaje Ci racje, jak narazie najbardziej rzeczowa odpowiedz w tym topicu

Tytuł:
PostNapisane: 23 października 2007, 10:34 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E46 M3 + E60
Kod silnika: S54 + M54
Kwestia charakteru. Kiedyś nie wierzyłem w idealny związek, a teraz codziennie dostaję dowód na to że istnieje. Tylko u nas nie polega to na słodzeniu sobie, często wybuchamy, kłócimy się z moją kobietą, po to żeby zaraz potem bardzo miło się pogodzić. Oboje widzimy w sobie wady, ale na tym polega ten układ. Ja jestem często zazdrosny, Ona narzeka na moje głupie pomysły. Mimo to jesteśmy i będziemy razem, może to kwestia doświadczenia - oboje jesteśmy niemal odciągnięci od ołtarza z innymi :). Nikt nam nie dawał szans, bo różnica charakterów, osobowości, temperamentów. Bzdura - teraz inni nie mogą się nadziwić jaką jesteśmy świetną parą, na wspólnych wyjazdach z innymi parami zauważyliśmy że chcą się do nas upodobnić, po kilku dniach zachowują się jak my, nawet Ci którzy są ze sobą szmat czasu i nie widac już było między nimi ognia. To jest radość jak diabli, uwierzcie.
Zdradzałem i byłem zdradzany. Teraz już tak nie będzie. Jestem nieufny i trzeżwo patrzę na życie, ale tej jednej rzeczy jestem pewien. Naprawdę jest to tylko kwestia dopasowania w związku. Twoja kobieta chce przespać się z hydraulikiem? Wyczuj to wcześniej, ściągnij garniak i bądż nim dla niej. Nudzi się w domu? Bądź jej listonoszem zanim przyjdzie prawdziwy :) Itd, itd. Wszystko z klasą i wyczuciem, bez pantoflarstwa i frajerstwa. Do tego przydaje się też trochę zazdrości. Kto to zrozumie, będzie w szczęśliwym udanym związku.

:padam:

Zgadza się i brzmi bardzo znajomo :)

Tytuł:
PostNapisane: 23 października 2007, 10:45 
Uzależniony od forum :)

Gasper napisał(a):
Wszystko z klasą i wyczuciem, bez pantoflarstwa i frajerstwa. Do tego przydaje się też trochę zazdrości. Kto to zrozumie, będzie w szczęśliwym udanym związku.

Zgadzam się, ale ten kto myśli że to da 100% gwarancji... to mało kobiet znał w szczęśliwych i udanyc związkach :rotfl:

agrafga napisał(a):
Spłaszczę - jesli pewnych rzeczy nie zaakceptujesz o spodziewaj się tego że kotka się wymsknie. Kompromis i równowaga. Z obu stron.

Jak nie zaakceptuję to nie kotka się wymsknie a kocur... :D

Tytuł:
PostNapisane: 23 października 2007, 10:48 
Przyjaciel forum

KotSylwester napisał(a):

agrafga napisał(a):

Jak nie zaakceptuję to nie kotka się wymsknie a kocur... :D

Tyle to ja wiem :rotfl:

EGOISTO :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 23 października 2007, 14:09 
Zacna persona forum

Moje BMW: 323i
Kod silnika: M52TuB25
Kwestia charakteru. Kiedyś nie wierzyłem w idealny związek, a teraz codziennie dostaję dowód na to że istnieje. Tylko u nas nie polega to na słodzeniu sobie, często wybuchamy, kłócimy się z moją kobietą, po to żeby zaraz potem bardzo miło się pogodzić. Oboje widzimy w sobie wady, ale na tym polega ten układ. Ja jestem często zazdrosny, Ona narzeka na moje głupie pomysły. Mimo to jesteśmy i będziemy razem, może to kwestia doświadczenia - oboje jesteśmy niemal odciągnięci od ołtarza z innymi . Nikt nam nie dawał szans, bo różnica charakterów, osobowości, temperamentów. Bzdura - teraz inni nie mogą się nadziwić jaką jesteśmy świetną parą, na wspólnych wyjazdach z innymi parami zauważyliśmy że chcą się do nas upodobnić, po kilku dniach zachowują się jak my, nawet Ci którzy są ze sobą szmat czasu i nie widac już było między nimi ognia. To jest radość jak diabli, uwierzcie.
Zdradzałem i byłem zdradzany. Teraz już tak nie będzie. Jestem nieufny i trzeżwo patrzę na życie, ale tej jednej rzeczy jestem pewien. Naprawdę jest to tylko kwestia dopasowania w związku. Twoja kobieta chce przespać się z hydraulikiem? Wyczuj to wcześniej, ściągnij garniak i bądż nim dla niej. Nudzi się w domu? Bądź jej listonoszem zanim przyjdzie prawdziwy Itd, itd. Wszystko z klasą i wyczuciem, bez pantoflarstwa i frajerstwa. Do tego przydaje się też trochę zazdrości. Kto to zrozumie, będzie w szczęśliwym udanym związku.

genau :medit:

Tytuł:
PostNapisane: 23 października 2007, 23:35 
Przyjaciel forum

Moje BMW: BMW E46
Kod silnika: M47N
mężczyzna chyba częściej zdradza .
z tego co wiem jedna kobieta (kobieta może za dużo powiedziane :) ) mnie zdradzała , teraz jest szczęśliwa z tamtym a ja sie ciesze żę nie jestem juz z nią . :D - bo to zła kobieta była :)

Tytuł:
PostNapisane: 24 października 2007, 07:11 
Zacna persona forum

Kiedyś nie wierzyłem w idealny związek, a teraz codziennie dostaję dowód na to że istnieje.

Zalezy jak rozumiec idealny zwiazek. Bo generalnie nie ma takiego. Jesli by byl, to bys sie z nia nie klocil, nie wybuchaly by spory i niesnaski itp. ALE -> Zwiazek to sztuka kompromisu, jesli bedzie sie w stanie zaakceptowac pewne wady i miec na tyle rozsadku, zeby pogodzic sie po klotni lub dac jej to, co ona potrzebuje (to co 88letni el presidente pisal). Bedac juz laaaadnych pare lat w zwiazku wiem, ze to sie sprawdza. Wcale nie trzeba tutaj nikomu Bonda ani SuperModelki. Tommi prawdę napisał :cool:

-> Zobacz Moja Bunie

Tytuł:
PostNapisane: 24 października 2007, 10:44 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E39
Kod silnika: M57D30
Cytuj:
...Zwiazek to sztuka kompromisu....

mike_r6 nie widzę tego inaczej.Bajki w które wierzą co poniektórzy moi znajomi że "z babą to trzeba krótko,że ona ma się słuchać a że mnie wolno a jej nie...etc " dawno temu wsadziłem do księgi z napisem "nieaktualne".Bez kompromisów i zrozumienia nawet najlepszy związek szlak trafi.

el Presidente trafiłeś w sedno :padam:

A związek idealny....to w moim mnie maniu właśnie taki gdzie nie wszystko jest różowe i słodkie do znudzenia tylko taki który jak w rzeczywistości ma swoje lepsze gorsze dni.Związek dobry to taki który buduje....pozwala na rozwój a obydwoje partnerów się na wzajem nakręca.

Tytuł:
PostNapisane: 24 października 2007, 11:52 

Z wielu postów wynika że udany związek to gwarancja wierności? ;)

Pytanie pomocnicze:

Czemu Wasze piękne, cudowne, dopieszczone itp itd Bawarki, idą w końcu na Allegro i kupujecie inne? :rotfl: :zdziwko:

Tytuł:
PostNapisane: 24 października 2007, 12:11 
Przyjaciel forum

Radziu a to o autach tu piszemy?
Ale wtopa ;-)

Tytuł:
PostNapisane: 24 października 2007, 12:18 
Częsty bywalec

Moje BMW: E36
Kod silnika: M40B18
KotSylwester,

Kobieta to nie samochód ;)

Tytuł:
PostNapisane: 24 października 2007, 12:21 

Łomatko, dałem porównanie.... wiem że nie samochód i domyślam się że Wy też to wiecie.... :cwaniak:

Tytuł:
PostNapisane: 24 października 2007, 13:01 
Przyjaciel forum

.....KURCZAKUU!!!!
Wyrazy współczucia :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Jasne...poprztyka się z Kurczakiem i leci zdradzić do bumy :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 24 października 2007, 14:22 
Zacna persona forum

Moje BMW: E28 E24 E36 F07
Kod silnika: V8

El Presidente , musimy sie napaic razem ;)

Tytuł:
PostNapisane: 24 października 2007, 14:42 
Cytuj:

ale działa w 2. stronę ;)

Tytuł:
PostNapisane: 24 października 2007, 14:44 

Czarny_simr napisał(a):
Cytuj:

ale działa w 2. stronę ;)

:zdziwko:

Tytuł:
PostNapisane: 24 października 2007, 15:38 
Zacna persona forum

Moje BMW: 323i
Kod silnika: M52TuB25
qbaA6 napisał(a):
El Presidente , musimy sie napic razem

dobrze gada to i z takim pic każdy by chciał

Tytuł:
PostNapisane: 26 października 2007, 20:41 
Zacna persona forum

Moje BMW: Z4 3.0i
Męskie rozmowy o kobietach i samochodach? Do tego wódeczka? No to ustalamy termin.

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 81 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1