BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 2 maja 2025, 17:39

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2695 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 135  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Biedni uchodźcy z Afryki i Bliskiego Wschodu
PostNapisane: 16 lutego 2016, 22:55 
Częsty bywalec

Tomek, oczywiście, że jest się czym chwalić. A dlaczego nie ? Dlaczego to te brudne ryje mają się u nas czuć pewnie ? Oni mogą na zachodzie siać terror, gwałcić, bić kobiety i dzieci, a jak ktoś obije brudnemu mordę to niby że nie ma się czym chwalić ? Jest ! To oni są u nas gośćmi, więc powinni dostosować się do kultury i prawa panującego w Europie ( nie mówię nawet o Polsce ). Gdyby zachowywali się jak cywilizowani ludzie, nie sądzę żeby dostawali za darmo w brudne mordy na ulicy, no ale za to co robią z Europą, to ja jak najbardziej pochwalam, jak ktoś leje ich po ryjach. Nawet, cieszę się z tego. Nie sądzę, że kobiety - imigrantki, dostaną od Europejczyka w twarz, bądź zostaną zgwałcone, ale brudnym ryjom, byczkom z afryki i BW, należy się. Dodam, że każdy Europejczyk ( nie jakiś przyszywany brudas, któremu ktoś dał obywatelstwo ), powinien mieć broń, by móc się przed hołotą bronić. Niech spadają jak najszybciej do siebie, bo my, normalni ludzie, nie chcemy ich u siebie.

Imigrantów jest w Polsce wielu, Chińczycy, Wietnamczycy, Ukraińcy, są nawet i muzułmanie ( kozacy ), którzy "ubogacają" nasz kraj w taki sposób, że nikomu to nie przeszkadza, a i coś można z ich kultury pozytywnego wyciągnąć.

Ale z brudem nic nie robiącym, i żyjącym za nasze pieniądze, nie szanującym obyczajów, norm i prawa u nas panującego- precz !!!

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 16 lutego 2016, 23:40 
Administrator

Moje BMW: E60
Kod silnika: M57N
Garaż: Na przylądku, w portowej tawernie.
pawelek napisał(a):
Tomek, oczywiście, że jest się czym chwalić. A dlaczego nie ? Dlaczego to te brudne ryje mają się u nas czuć pewnie ? Oni mogą na zachodzie siać terror, gwałcić, bić kobiety i dzieci, a jak ktoś obije brudnemu mordę to niby że nie ma się czym chwalić ? Jest ! To oni są u nas gośćmi, więc powinni dostosować się do kultury i prawa panującego w Europie ( nie mówię nawet o Polsce ). Gdyby zachowywali się jak cywilizowani ludzie, nie sądzę żeby dostawali za darmo w brudne mordy na ulicy, no ale za to co robią z Europą, to ja jak najbardziej pochwalam, jak ktoś leje ich po ryjach. Nawet, cieszę się z tego. Nie sądzę, że kobiety - imigrantki, dostaną od Europejczyka w twarz, bądź zostaną zgwałcone, ale brudnym ryjom, byczkom z afryki i BW, należy się. Dodam, że każdy Europejczyk ( nie jakiś przyszywany brudas, któremu ktoś dał obywatelstwo ), powinien mieć broń, by móc się przed hołotą bronić. Niech spadają jak najszybciej do siebie, bo my, normalni ludzie, nie chcemy ich u siebie.

Imigrantów jest w Polsce wielu, Chińczycy, Wietnamczycy, Ukraińcy, są nawet i muzułmanie ( kozacy ), którzy "ubogacają" nasz kraj w taki sposób, że nikomu to nie przeszkadza, a i coś można z ich kultury pozytywnego wyciągnąć.

Ale z brudem nic nie robiącym, i żyjącym za nasze pieniądze, nie szanującym obyczajów, norm i prawa u nas panującego- precz !!!

Dobrze powiedziane ! :ok: :piwo:

A propos - dziś w nie tyle osłupienie, co w posępną zadumę wprowadził mnie reportaż prezentowany na łamach " Wydarzeń " Polsatu. Tyczył on niedawnej fotki z basenu w Koszalinie, gdzie rozkosznie pluskała się milusińska w " burkini " ... Eksperci zgodnym głosem trąbili, że Polacy są ksenofobiczni, brakuje im otwartości na nowości, że to rasizm (sic!) - od kiedy islam to rasa ? - , ze nawet nie chodzi o to ,ze była w szmacie w basenie, tylko o to , iż to ISLAMISTKA !
Jakie jest moje zdanie na ten temat ( parafrazując nieśmiertelnego Kolonkę z USA, NY ) -
Robi się z nas idiotów. Zwyczajnie. Polski basen w Polsce, który regulaminem upomina Polaków , ze nie można kąpać się w szortach ani np w białym T-shircie, bo nie przylega należycie i nie jest strojem kąpielowym, pozwala wejść islamistce w szmatach do basenu.
Mam nadzieje,ze wszyscy wiedzą, iż podobnej tolerancji na Bliskim Wschodzie uświadczyć się nie da. Mam świeżo w pamięci oświadczenia jakie musiały spisywać polskie studentki archeologii jadące na wykopaliska np do Syrii, aby prowadzący taki wyjazd miał choć cień nadziei na powrót wszystkich, którzy wyjechali - " zakaz uprawiania seksu, zakaz wywieszania bielizny na balkonach, zakaz kąpania się w strojach kąpielowych, zakaz picia alkoholu" ...zakaz Bóg wie jeszcze czego...
Niestety tam kobieta skąpo odziana nie może cieszyć się takim poziomem tolerancji jak miss burkini u nas. Jednak to nas oskarża się o ciemnotę, rasizm, nietolerancję... Nie, drogie lewackie mendy - my po prostu jesteśmy u siebie i mamy swoje zasady. I jak się okazuje, paradoksalnie, bliżej nam w tym do islamu niż do Unii Europejskiej.

W gastronomii rzecz dzieje się podobnie. Oto niemieckie tęgie głowy zastanawiają się nad wycofaniem wieprzowiny ze stołówek.
http://niezalezna.pl/76373-nie-bedzie-s ... muzulmanow
Cytuj:
Niemcy rezygnują ze sznycli (w ich wieprzowej, a nie cielęcej odmianie) w szkolnych stołówkach. Oficjalne powody to - oprócz troski o zdrowie - względy religijne. Wieprzowiny nie mogą jeść bowiem muzułmanie - informuje TVP Info za "Deutsche Welle".

Hm, czy w IRANIE wprowadza się dania z wieprzowinki, aby ukoić chrześcijańskich gości ? Może na deser kieliszek wódeczki a później spacer z dziewczyną ubraną tylko w bikini, wszak ciepło tam jest.... No tak, ale spokojnie, my musimy być otwarci na nowości i dostosować się do gości ! ( nawet się zrymowało)

PostNapisane: 17 lutego 2016, 06:13 
Forumowicz

Moje BMW: 330i
Kod silnika: M54B30
Sama prawda :ok:

PostNapisane: 17 lutego 2016, 08:37 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E30 E46 E83
Kod silnika: M20B25 FTMW!!!
Garaż: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Frank napisał(a):
W gastronomii rzecz dzieje się podobnie. Oto niemieckie tęgie głowy zastanawiają się nad wycofaniem wieprzowiny ze stołówek.

To jest pikuś, Włosi pozasłaniali nagie rzeźby w muzeach kapitolińskich gdy odwiedzał ich prezydent Iranu :rotfl:

Jest: '90 E30 325i 2d diamantschwarz/leder bison schwarz (M3), '05 E46 330ci stahlblau/leder schwarz, '08 E83 X3 3.0si alpinweiss 3/leder nevada tabak

PostNapisane: 17 lutego 2016, 09:45 
Zacna persona forum

Moje BMW: E46
Kod silnika: M47N
Frank napisał(a):
pawelek napisał(a):

Dobrze powiedziane ! :ok: :piwo:

A propos - dziś w nie tyle osłupienie, co w posępną zadumę wprowadził mnie reportaż prezentowany na łamach " Wydarzeń " Polsatu. Tyczył on niedawnej fotki z basenu w Koszalinie, gdzie rozkosznie pluskała się milusińska w " burkini " ... Eksperci zgodnym głosem trąbili, że Polacy są ksenofobiczni, brakuje im otwartości na nowości, że to rasizm (sic!) - od kiedy islam to rasa ? - , ze nawet nie chodzi o to ,ze była w szmacie w basenie, tylko o to , iż to ISLAMISTKA !
Jakie jest moje zdanie na ten temat ( parafrazując nieśmiertelnego Kolonkę z USA, NY ) -
Robi się z nas idiotów. Zwyczajnie. Polski basen w Polsce, który regulaminem upomina Polaków , ze nie można kąpać się w szortach ani np w białym T-shircie, bo nie przylega należycie i nie jest strojem kąpielowym, pozwala wejść islamistce w szmatach do basenu.
Mam nadzieje,ze wszyscy wiedzą, iż podobnej tolerancji na Bliskim Wschodzie uświadczyć się nie da. Mam świeżo w pamięci oświadczenia jakie musiały spisywać polskie studentki archeologii jadące na wykopaliska np do Syrii, aby prowadzący taki wyjazd miał choć cień nadziei na powrót wszystkich, którzy wyjechali - " zakaz uprawiania seksu, zakaz wywieszania bielizny na balkonach, zakaz kąpania się w strojach kąpielowych, zakaz picia alkoholu" ...zakaz Bóg wie jeszcze czego...
Niestety tam kobieta skąpo odziana nie może cieszyć się takim poziomem tolerancji jak miss burkini u nas. Jednak to nas oskarża się o ciemnotę, rasizm, nietolerancję... Nie, drogie lewackie mendy - my po prostu jesteśmy u siebie i mamy swoje zasady. I jak się okazuje, paradoksalnie, bliżej nam w tym do islamu niż do Unii Europejskiej.

http://niezalezna.pl/76373-nie-bedzie-s ... muzulmanow
Cytuj:
Niemcy rezygnują ze sznycli (w ich wieprzowej, a nie cielęcej odmianie) w szkolnych stołówkach. Oficjalne powody to - oprócz troski o zdrowie - względy religijne. Wieprzowiny nie mogą jeść bowiem muzułmanie - informuje TVP Info za "Deutsche Welle".

Hm, czy w IRANIE wprowadza się dania z wieprzowinki, aby ukoić chrześcijańskich gości ? Może na deser kieliszek wódeczki a później spacer z dziewczyną ubraną tylko w bikini, wszak ciepło tam jest.... No tak, ale spokojnie, my musimy być otwarci na nowości i dostosować się do gości ! ( nawet się zrymowało)

Frank, dlatego właśnie trzeba odrzucić jakkolwiek rozumianą poprawność i tolerancję. Przyjeżdżają do nas? Niech dostosują się do zasad panujących u nas. Jak nie to won.
Odkąd to gospodarz toleruje narzucanie zasad w swoim domu przez kogoś, kto do niego przychodzi?
Takiego delikwenta wyrzuca się za drzwi i już. To samo trzeba zrobić z tymi, co zamiast bronić ojczyzny, zostawili tam kobiety i dzieci, i bohatersko uciekli ubogacać kulturowo Europę..

PostNapisane: 17 lutego 2016, 10:41 
Daniel_85, młody człowieku masz absolutną rację. :ok: ................. :cwaniak:

PostNapisane: 17 lutego 2016, 10:59 
Forumowy terrorysta

DanyU napisał(a):
Ja też w wawie nie spotykam tych brudasów, ale mam znajomego który z kumplami ustawia się na spuszczanie wpier**** imigrantom stacjonującym o ile pamiętam w ośrodku na Targówku :) na ulicy jednego już położył,a że koleś miał wicemistrzostwo w jakimś rodzaju walk w klatkach, i trenował jakieś sztuki walki których używają rosyjskie służby, a nie wygląda, to można się oszukać :)
I jego komentarz: " są jacyś tacy miękcy, i fajnie się pięść Patologia jest wszędzie.wlepia" :P

Prawidłowo. Natomiast nie ma co podawac szczegółow, bo czytaja to też konfidenci i ich obrońcy wiec mogą donieść.

Byczus napisał(a):
Frank napisał(a):
Cytuj:
Dwunastu Pakistańczyków zostało łącznie skazanych na 140 lat więzienia za zbiorowe gwałty na białej 13-latce. Mężczyźni znęcali się nad dziewczynką przez 13 miesięcy, poniżając ją, krzywdząc i molestując.

widzę, że wyroki śmiesznie niskie jak u nas... mnie satysfakcjonowałaby liczba minimum łącznie 1200 lat więzienia i fizyczna kastracja.

Wielu z nich nie dożyje do końca odsiadki.

pawelek napisał(a):
[Dlaczego to te brudne ryje mają się u nas czuć pewnie ? Oni mogą na zachodzie siać terror, gwałcić, bić kobiety i dzieci, a jak ktoś obije brudnemu mordę to niby że nie ma się czym chwalić ? Jest ! To oni są u nas gośćmi, więc powinni dostosować się do kultury i prawa panującego w Europie ( nie mówię nawet o Polsce ). Gdyby zachowywali się jak cywilizowani ludzie, nie sądzę żeby dostawali za darmo w brudne mordy na ulicy, no ale za to co robią z Europą, to ja jak najbardziej pochwalam, jak ktoś leje ich po ryjach. Nawet, cieszę się z tego. Nie sądzę, że kobiety - imigrantki, dostaną od Europejczyka w twarz, bądź zostaną zgwałcone, ale brudnym ryjom, byczkom z afryki i BW, należy się. Dodam, że każdy Europejczyk ( nie jakiś przyszywany brudas, któremu ktoś dał obywatelstwo ), powinien mieć broń, by móc się przed hołotą bronić. Niech spadają jak najszybciej do siebie, bo my, normalni ludzie, nie chcemy ich u siebie.

Frank napisał(a):
Robi się z nas idiotów. Zwyczajnie. Polski basen w Polsce, który regulaminem upomina Polaków , ze nie można kąpać się w szortach ani np w białym T-shircie, bo nie przylega należycie i nie jest strojem kąpielowym, pozwala wejść islamistce w szmatach do basenu. Mam nadzieje,ze wszyscy wiedzą, iż podobnej tolerancji na Bliskim Wschodzie uświadczyć się nie da.

Daniel_85 napisał(a):
Odkąd to gospodarz toleruje narzucanie zasad w swoim domu przez kogoś, kto do niego przychodzi?
Takiego delikwenta wyrzuca się za drzwi i już. To samo trzeba zrobić z tymi, co zamiast bronić ojczyzny, zostawili tam kobiety i dzieci, i bohatersko uciekli ubogacać kulturowo Europę..

Zgadzam się z Wami.

PostNapisane: 17 lutego 2016, 22:05 
Przyjaciel forum

Garaż: 93' E36 Sedan Calypsorot
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=107879

99' E46 Coupe Topasblau
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=119679

07' CLS W219 7G-Tronic
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=55&t=151028

04' C200 Kompressor Polift
Dobrze gadacie, polać Wam :piwo:

Był: 99' E46 Coupe 320Ci Topasblau - Smerfeta (2012-2015)
Jest: 07' Mercedes-Benz CLS W219 320CDI 7G-Tronic - Czarna Locha (2015-Obecnie)

PostNapisane: 17 lutego 2016, 22:43 
Przyjaciel forum

Dżordż napisał(a):
Postanowiłem sobie pojechać na siłkę, wbijam pod hotel sądząc, że niedziela, walentynki - pewnie będzie pusto.
A gdzie tam! Full, że nie było gdzie auta zaparkować. Udało mi się w końcu zaparkować co prawda dalej od głównego wejścia.
Ale nie o tym temat, dążąc do sedna...
Podchodzę bliżej kompleksu, a tu dosłownie przed samym wejściem gdzie oczywiście nie wolno stawać zaparkowane na ścisk że ciężko przejść cztery obok siebie Bentley Continental GT, nowe audi S7, BMW X5M oraz Range Rover sport w jakieś limitowanej wersji. Oczywiście Wszystkie auta na jakiś dziwnych prywatnych tablicach. Myślę sobie o co kaman.
Wbijam do środka a już w holu pełno ciapatych robiących sobie selfie na kijkach przymocowanych do srajfonów - okazało się że mają wesele w wynajętej tam sali.
Oczywiście wszystkie miejsca dla inwalidów tuż obok wejść w wyznaczonych strefach również były zajęte przez takie auta jak nowe 6er Coupe, jakieś audi i Mercedesy z roczników 2014/2015 - kto tam zaparkował możecie sie tylko domyśleć.

Podpowiem Ci cos w tej kwestii, patrzyles ile kosztuje leasing takich aut w UK? Jak przystepne sa to pieniadze? Dodaj do tego jeszcze fakt, ze z moich obserwacji ciapaci (nie wnikajac w dokladny kraj pochodzenia), maja dosyc ambiwalenty stosunek do placenia wogole jakichkolwiek podatkow w UK (a HMRC boi sie w przypadku kontroli, oskrazen o rasizm) ;) I masz odpowiedz.

PostNapisane: 18 lutego 2016, 10:21 
Kolejny małpolud-bandyta zabił niewinnych ludzi :wsciekly: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title, ... omosc.html

Czy tłusta z antyhejtu chciała coś dodać a może Wałęsa nadal chce przyjąć któregoś z nich do swojego domu ? :wstyd: .................

PostNapisane: 18 lutego 2016, 10:42 
Administrator

sirek napisał(a):
Kolejny małpolud-bandyta zabił niewinnych ludzi http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title, ... omosc.html

Zastanawiam się ile jeszcze osób musi zginąć, żeby się ludzie w Europie obudzili.

PostNapisane: 18 lutego 2016, 11:34 
Frank napisał(a):
sirek napisał(a):
Kolejny małpolud-bandyta zabił niewinnych ludzi http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title, ... omosc.html

Zastanawiam się ile jeszcze osób musi zginąć, żeby się ludzie w Europie obudzili.

x 1000 !!!!!!.......... :cisza:

Myśle .że rozpieprzenie wierzy Eiffla wraz z co najmniej 3000 zabitych 'wystarczy' żeby zmienili politykę i ruszyli dupy. W Paryżu 13 listopada małpoludy z plecakami zabili 130 osób , przez jakiś czas policja robiła akcje , było głośno, były aresztowania /tragikomiczne bo przed zamachami o tym nie wiedzieli ?! :przestraszony: / i dwóch homośmieci wlazło do Francji z bombami w plecakach przez granicę bo nie byli kontrolowani.I co dalej mimo dyplomatycznych gadek Hollanda ....... gówno!!!!! :wstyd:

Przykre ale teraz też nic nie robią to 'tylko' 28 osób w Turcji. :]

PostNapisane: 18 lutego 2016, 12:02 
Przyjaciel forum

Garaż: 93' E36 Sedan Calypsorot
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=107879

99' E46 Coupe Topasblau
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=119679

07' CLS W219 7G-Tronic
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=55&t=151028

04' C200 Kompressor Polift
Vermilion napisał(a):
Dżordż napisał(a):
Postanowiłem sobie pojechać na siłkę, wbijam pod hotel sądząc, że niedziela, walentynki - pewnie będzie pusto.
A gdzie tam! Full, że nie było gdzie auta zaparkować. Udało mi się w końcu zaparkować co prawda dalej od głównego wejścia.
Ale nie o tym temat, dążąc do sedna...
Podchodzę bliżej kompleksu, a tu dosłownie przed samym wejściem gdzie oczywiście nie wolno stawać zaparkowane na ścisk że ciężko przejść cztery obok siebie Bentley Continental GT, nowe audi S7, BMW X5M oraz Range Rover sport w jakieś limitowanej wersji. Oczywiście Wszystkie auta na jakiś dziwnych prywatnych tablicach. Myślę sobie o co kaman.
Wbijam do środka a już w holu pełno ciapatych robiących sobie selfie na kijkach przymocowanych do srajfonów - okazało się że mają wesele w wynajętej tam sali.
Oczywiście wszystkie miejsca dla inwalidów tuż obok wejść w wyznaczonych strefach również były zajęte przez takie auta jak nowe 6er Coupe, jakieś audi i Mercedesy z roczników 2014/2015 - kto tam zaparkował możecie sie tylko domyśleć.

Podpowiem Ci cos w tej kwestii, patrzyles ile kosztuje leasing takich aut w UK? Jak przystepne sa to pieniadze? Dodaj do tego jeszcze fakt, ze z moich obserwacji ciapaci (nie wnikajac w dokladny kraj pochodzenia), maja dosyc ambiwalenty stosunek do placenia wogole jakichkolwiek podatkow w UK (a HMRC boi sie w przypadku kontroli, oskrazen o rasizm) ;) I masz odpowiedz.

Nie interesowałem się nigdy leasingami, ale cholera faktycznie coś w tym jest!!!

sirek napisał(a):
Frank napisał(a):
sirek napisał(a):

x 1000 !!!!!!.......... :cisza:

Myśle .że rozpieprzenie wierzy Eiffla wraz z co najmniej 3000 zabitych 'wystarczy' żeby zmienili politykę i ruszyli dupy.

Dokładnie.
Musiałby się wydarzyć drugi 11 WRZEŚNIA. - Tyle, że na swoim podwórku, w Europie.

Był: 99' E46 Coupe 320Ci Topasblau - Smerfeta (2012-2015)
Jest: 07' Mercedes-Benz CLS W219 320CDI 7G-Tronic - Czarna Locha (2015-Obecnie)

Ostatnio edytowano 18 lutego 2016, 12:05 przez Dżordż, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 18 lutego 2016, 13:00 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e91
Kod silnika: N52B25
Dżordż napisał(a):
Nie interesowałem się nigdy leasingami, ale cholera faktycznie coś w tym jest!!!

bo jest, w DE jest to samo, ciapaty (ale ten który zrobił 3 m-ce temu skok na kasę tylko jakiś dłużej żyjący tam np turek) nie będzie jeździł golfem, woli mieszkać w jednopokojowym mieszkaniu z całą rodziną ale pod blokiem 2 letnia S, jak na drodze słychać głośną muze a auta to nawet nie trzeba kto w nim siedzi, zresztą, z daleka słychać ciapate rytmy

nie ten temat ale mnie osobiście bardzo ciekawi sprawa śmierci płk. Berdychowskiego

PostNapisane: 18 lutego 2016, 20:12 
Zacna persona forum

Moje BMW: E39 540&E39 528
Kod silnika: M62B44&M52B28TU
Dżordż napisał(a):
Musiałby się wydarzyć drugi 11 WRZEŚNIA

a to jest akurat mój ulubiony temat :rotfl:
Dżordż, sądzisz że ciapki rozwaliły pentagon samolotem? jak tam ani śladu samolotu...
Ale w tym temacie lepiej nie rozwijać 9.11
Chyba że ktoś chce w osobnym podyskutować.

Jeśli chodzi o DE to ostatnio bardzo dużo policji się kręci. Czasem co kilkaset metrów ich widzę :szok:

V8 Eisenmann, 10J, Dupowóz
viewtopic.php?f=6&t=146942

PostNapisane: 18 lutego 2016, 20:18 

sirek napisał(a):
Kolejny małpolud-bandyta zabił niewinnych ludzi :wsciekly: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title, ... omosc.html

A to PKK lub YPG przyznały się do "zamachu"? Czy może Erdogan rozkazał wywiadowi go przeprowadzić lub dopuścić do niego (a szczegółowe instrukcje były pisane cyrylicą)? Już pomijając tych niewinnych ludzi... zdaje się że był już w tym wątku filmik po którym każdy ich nazywał ciapatymi małpoludami :rotfl:

Jest: '90 E30 325i 2d diamantschwarz/leder bison schwarz (M3), '05 E46 330ci stahlblau/leder schwarz, '08 E83 X3 3.0si alpinweiss 3/leder nevada tabak

PostNapisane: 18 lutego 2016, 22:20 
Administrator

Tomek napisał(a):
(a szczegółowe instrukcje były pisane cyrylicą)?
A Rosyjski samolot tez zestrzelili wg tych instrukcji pisanych cyrylicą czy też Obambo maila wysłał, że można ?

PostNapisane: 18 lutego 2016, 22:45 

sirek napisał(a):
Myśle .że rozpieprzenie wierzy Eiffla wraz z co najmniej 3000 zabitych 'wystarczy' żeby zmienili politykę i ruszyli dupy.

A ja mysle, ze nie bo to miekkie fajki.

PostNapisane: 18 lutego 2016, 22:47 

Frank napisał(a):
Tomek napisał(a):
(a szczegółowe instrukcje były pisane cyrylicą)?
A Rosyjski samolot tez zestrzelili wg tych instrukcji pisanych cyrylicą czy też Obambo maila wysłał, że można ?

http://www.bloomberg.com/news/articles/ ... nter-syria

Tutaj akurat i jednej i drugiej stronie zależy na eskalacji konfliktu.

PostNapisane: 18 lutego 2016, 22:56 

my tu pierdu pierdu a tymczasem w GB: http://prawicowyinternet.pl/anglik-pobi ... -brytanii/

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2695 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 135  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1