pawelek napisał(a):
Tomek, oczywiście, że jest się czym chwalić. A dlaczego nie ? Dlaczego to te brudne ryje mają się u nas czuć pewnie ? Oni mogą na zachodzie siać terror, gwałcić, bić kobiety i dzieci, a jak ktoś obije brudnemu mordę to niby że nie ma się czym chwalić ? Jest ! To oni są u nas gośćmi, więc powinni dostosować się do kultury i prawa panującego w Europie ( nie mówię nawet o Polsce ). Gdyby zachowywali się jak cywilizowani ludzie, nie sądzę żeby dostawali za darmo w brudne mordy na ulicy, no ale za to co robią z Europą, to ja jak najbardziej pochwalam, jak ktoś leje ich po ryjach. Nawet, cieszę się z tego. Nie sądzę, że kobiety - imigrantki, dostaną od Europejczyka w twarz, bądź zostaną zgwałcone, ale brudnym ryjom, byczkom z afryki i BW, należy się. Dodam, że każdy Europejczyk ( nie jakiś przyszywany brudas, któremu ktoś dał obywatelstwo ), powinien mieć broń, by móc się przed hołotą bronić. Niech spadają jak najszybciej do siebie, bo my, normalni ludzie, nie chcemy ich u siebie.
Imigrantów jest w Polsce wielu, Chińczycy, Wietnamczycy, Ukraińcy, są nawet i muzułmanie ( kozacy ), którzy "ubogacają" nasz kraj w taki sposób, że nikomu to nie przeszkadza, a i coś można z ich kultury pozytywnego wyciągnąć.
Ale z brudem nic nie robiącym, i żyjącym za nasze pieniądze, nie szanującym obyczajów, norm i prawa u nas panującego- precz !!!
Dobrze powiedziane !
A propos - dziś w nie tyle osłupienie, co w posępną zadumę wprowadził mnie reportaż prezentowany na łamach " Wydarzeń " Polsatu. Tyczył on niedawnej fotki z basenu w Koszalinie, gdzie rozkosznie pluskała się milusińska w " burkini " ... Eksperci zgodnym głosem trąbili, że Polacy są ksenofobiczni, brakuje im otwartości na nowości, że to rasizm (sic!) - od kiedy islam to rasa ? - , ze nawet nie chodzi o to ,ze była w szmacie w basenie, tylko o to , iż to ISLAMISTKA !
Jakie jest moje zdanie na ten temat ( parafrazując nieśmiertelnego Kolonkę z USA, NY ) -
Robi się z nas idiotów. Zwyczajnie. Polski basen w Polsce, który regulaminem upomina Polaków , ze nie można kąpać się w szortach ani np w białym T-shircie, bo nie przylega należycie i nie jest strojem kąpielowym, pozwala wejść islamistce w szmatach do basenu.
Mam nadzieje,ze wszyscy wiedzą, iż podobnej tolerancji na Bliskim Wschodzie uświadczyć się nie da. Mam świeżo w pamięci oświadczenia jakie musiały spisywać polskie studentki archeologii jadące na wykopaliska np do Syrii, aby prowadzący taki wyjazd miał choć cień nadziei na powrót wszystkich, którzy wyjechali - " zakaz uprawiania seksu, zakaz wywieszania bielizny na balkonach, zakaz kąpania się w strojach kąpielowych, zakaz picia alkoholu" ...zakaz Bóg wie jeszcze czego...
Niestety tam kobieta skąpo odziana nie może cieszyć się takim poziomem tolerancji jak miss burkini u nas. Jednak to nas oskarża się o ciemnotę, rasizm, nietolerancję... Nie, drogie lewackie mendy - my po prostu jesteśmy u siebie i mamy swoje zasady. I jak się okazuje, paradoksalnie, bliżej nam w tym do islamu niż do Unii Europejskiej.
W gastronomii rzecz dzieje się podobnie. Oto niemieckie tęgie głowy zastanawiają się nad wycofaniem wieprzowiny ze stołówek.
http://niezalezna.pl/76373-nie-bedzie-s ... muzulmanowCytuj:
Niemcy rezygnują ze sznycli (w ich wieprzowej, a nie cielęcej odmianie) w szkolnych stołówkach. Oficjalne powody to - oprócz troski o zdrowie - względy religijne. Wieprzowiny nie mogą jeść bowiem muzułmanie - informuje TVP Info za "Deutsche Welle".
Hm, czy w IRANIE wprowadza się dania z wieprzowinki, aby ukoić chrześcijańskich gości ? Może na deser kieliszek wódeczki a później spacer z dziewczyną ubraną tylko w bikini, wszak ciepło tam jest.... No tak, ale spokojnie, my musimy być otwarci na nowości i dostosować się do gości ! ( nawet się zrymowało)